VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, snelle levertijd, goed afhandeling.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
service, kwaliteit en breed assortiment
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooi vlees Goed verpakt Goede en flexibele levering
Pluspunten
Alles… ze leveren precies wat je besteld in de kwaliteit die ze beloven op de afgesproken plek en op exact het juiste moment… das precies wat je wil toch?
VerbeterpuntenEigenlijk niet, misschien og meer recepten op de site ook voor koud roken etc.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit!
VerbeterpuntenIetsje scherpere prijzen
Pluspunten
Ziet er allemaal goed uit.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Ik miste de varkens poot.
VerbeterpuntenAlleen bij het invullen van het stuk vlees. graag meteen een prijs erbij. zo kan te niet zien wat voor prijs het stuk vlees heeft.
Pluspunten
Heel netjes ingepakt
VerbeterpuntenOp de verpakkingen aangeven uit hoeveel dozen de hele verzending bestaat.
Pluspunten
Hele toffe service!! Erg flexibel bij het wijzigen van een leverdatum, stel ik enorm op prijs. En de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, ben nog niet teleurgesteld.
Pluspunten
Snel levering. Goed vlees.goed ingepakt.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit. En super snelle levering.
VerbeterpuntenIk mis vaak wat meer informatie over de te bestellen producten. De specificaties en omschrijving per product is vaak wat beperkt.
Pluspunten
web site ziet er netjes en fris uit
Verbeterpuntenlet eens op dat workshops niet in de vakanties vallen .
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".