Pluspunten
Alles top en perfect geleverd.
Pluspunten
Prima vlees tegen een redelijke prijs. Het is erg gemakkelijk om je vlees per post te kunnen ontvangen. En ook nog eens volgens een afgesproken tijd zodat keer niet de hele dag voor thuis hoeft te zijn
Pluspunten
Super levering, goed verpakt en gewoon geweldig lekker vlees.
Pluspunten
De kwaliteit van het vlees is zeer goed, je proeft weer vlees. Het versturen van de producten gebeurt netjes en goed. Goede piepschuimen box met koelelementen. Alles wordt snel geleverd, maar je kunt ook aangeven of je het op een specifieke dag wilt hebben. Beef en steak is wat mij betreft een aanrader voor de mensen die houden van lekker vlees.
Pluspunten
Uitgebreid aanbod, goede kwaliteit en goede service
VerbeterpuntenSite aan update toe. Soms prachtige aanbiedingen maar zijn volledig uitverkocht.
Pluspunten
De kwaliteit van het vlees is uitstekend en de levering komt op de afgesproken tijd. Ook vragen worden via de mail direct beantwoord. Wij zijn enorm tevreden.
VerbeterpuntenIk vind het lastig om de verdiende punten te verzilveren op de bestelsite. Heb nog niet kunnen ontdekken hoe dat werkt.
Pluspunten
voorgaande bestellingen goed
VerbeterpuntenBij de Laatste bestelling zat een wagyu longhaas. In het engels is dat Hanging Tender. Deze was verre van tender, zeer taai met een dikke witte pees door het midden. Kortom zeer teleurstellend!
Pluspunten
Er was een foutje opgetreden tijdens bestellen, hierdoor was de bestelling ontdooid. Na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik mijn bestelling direct opnieuw. Er was 1 stuk vlees niet meer op voorraad, maar dit is ruimschoots gecompenseerd. Vanavond gaat de boel op de Q.
misleidende reclame - hier een bericht over gestuurd en een naar mijn inzien onsportief antwoord ontvangen.
Pluspunten
Goede website en prima kwaliteit, ook telefonisch contact zeer goed
Pluspunten
Was eenvoudig en goed dit keer
VerbeterpuntenIk heb de vorige keer aangegeven dat ik een picanha had gekocht die ronduit slecht was. Als ik de moeite neem om me te doen aan feedback om hierop dan te reageren. Echt slecht om zo met klanten om te gaan.
Pluspunten
Heerlijke Ribs, goede uitleg, lekkere kruiden en saus
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering, kwaliteit vlees
VerbeterpuntenKan ik geen punten verzinnen.
Pluspunten
Erg brede keus leuk concept en top kwaliteit
VerbeterpuntenLang wachten, order niet klaar en uit eindelijk thuis er achter komen dat je ern product mist jammer
Pluspunten
Mooi assortiment en goede kwaliteit
Verbeterpuntenenkele produkten niet op voorraad. In ieder geval niet het voorkeur aantal/gewicht. Tonen van het wel beschikbare naastgelegen aantal/gewicht in de webshop zou mooi zijn.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".