Pluspunten
Klant vriendelijk Snelle service Uitstekende kwaliteit
Pluspunten
Betrouwbare levering
VerbeterpuntenKwaliteitscontrole
Pluspunten
prachtige stukken vlees snelle levering in goede verpakking aftersales reageert snel en goed
VerbeterpuntenEen van de bestelde steaks was erg scheef gezaagd en daardoor niet goed te bereiden. B&S stelde daar compensatie tegenover.
Pluspunten
Mooie kwaliteit, volgens afspraak geleverd
Pluspunten
De kwaliteit van de geleverde producten is erg goed.
VerbeterpuntenKwaliteit en service zijn prima in orde. Blijf aan de prijzen denken!
T bone is niet meer wat het was.
Pluspunten
service en kwaliteit !
VerbeterpuntenMatthijs moet zijn haar knippen
Pluspunten
In een woord, top!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Wederom alles keurig netjes en op tijd bezorgd !! Ondertussen mijn vierde bestelling en ik blijf hier bestellen, ga zo door!!!
VerbeterpuntenMijn 4,5 kilo picanha had inn alle drie de stukken een niet complete vetlaag waardoor deze stukken wat droger waren, uiteindelijk toch ontzettend genoten van die mooie product
Pluspunten
- Zeer goede kwaliteit spareribs (babyribs 1250gr) - Levering op zaterdag met koeltransport - Levering binnen bezorgvenster van 1uur (dus niet de hele dag thuis hoeven blijven!)
Verbeterpunten- Vlees wordt bevroren aangeleverd, dit staat niet bij de productomschrijving en wel belangrijk om te weten als je dezelfde dag het vlees nog wilt marineren/bereiden. Het duurt namelijk uren voordat het vlees is ontdooit. - Niet alle spareribs waren even dik bevleesd, dit zorgt ervoor dat sommige ribs eerder gaar zijn dan andere.
Pluspunten
Alles
Verbeterpuntennvt
Hoewel ik dol ben op varkensvet, verhouding vet-vlees iets te veel naar de vetkant.
Pluspunten
Een top!! winkel
Pluspunten
Gewoon zoals het hoort netjes op tijd en juist geleverd zoals het hoort.
Pluspunten
Ze hebben lekkere zaken die je nergens anders vindt.
Pluspunten
- Perfecte levering wat betreft hygiene en levertijd. Iets wat wel erg belangrijk is bij online bestellen van bederfelijke goederen - Kwaliteit van de geleverde producten was top. Heb als cijfer een 9 gegeven omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering.
Verbeterpunten- Keep up the good work
Pluspunten
Kwalitatief goed goed vlees, groot assortiment
VerbeterpuntenRegelmatig producten niet op voorraad
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".