Pluspunten
Uitgebreide keuze en zeer snelle levering
Verbeterpuntenconstanter zijn in de leveringen. Nu verschillen 2 dezelfde typen stukken vlees nog wel eens. Bv veel bot of nagenoeg geen bot erin.
Pluspunten
Keurig netjes verpakt Vlees van topkwaliteit
Pluspunten
Veel keus, zeer goede kwaliteit vlees, duidelijke site
houden zo
Pluspunten
Heel lekker vlees, goede adviezen. Wordt netjes volgende dag geleverd in zeer goede verpakking. Altijd wat foldertjes met recepten erbij.
Pluspunten
Zie waardering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Jong en punctueel bedrijf
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
geweldige producten; goede service; toegankelijke website; (heb nog niet zoveel gebruik gemaakt van B&S, maar ga dit meer doen; wil ook langsgaan in Ter Aar binnenkort)
Verbeterpuntensommige producten zijn er alleen in "porties" van meer dan 1 kg; als je eerst even iets wil uitproberen met 2-3 mensen is zo'n groot stuk lastig en weerhoud het me om het te bestellen
Pluspunten
Al meerdere keren besteld elke keer tiptopin orde
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees, leuke en lekkere recepten in de nieuwsbrieven. Top tent!
Pluspunten
Top kwaliteit met uiterst goede en vriendelijke service.
VerbeterpuntenWebsite is niet altijd erg overzichtelijk.
Pluspunten
De flat iron was ongekend.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Site erg duidelijk en simpel te bestellen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ls je langskomt ben je altijd welkom. Heerlijk lekker een paste maken en dan horen wat voor vlees er allemaal is
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan
Pluspunten
ze leveren vlees, goeie vlees
Verbeterpuntenkijken op comfort trade voor een goeie braai voor de cursus :D
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".