Pluspunten
Perfect geleverd, keurig verpakt. Dik tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prachtig vlees. Handig ook want ze bieden vlees aan dat bij gewone slagers toch lastiger te krijgen is. Ze hebben het hier allemaal en ook nog overzichtelijk gepresenteerd. Ik ga vaker bestellen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Leuke afwisselende aanbiedingen
VerbeterpuntenOok biefstuk zonder conserveermiddelen in assortiment opnemen, en eventueel fond. De vraag om te helpen bij bestellingen als je.een bestelling niet afmaakt komt bij mij opdringerig en vervelend over, niet doen!
Misschien op zoek naar meer afhaalpunten oid waar het vlees gekoeld bewaard wordt. De grote piepschuimdoos met koelelement voldoet prima, maar is eigenlijk ook een beetje verspilling voor eenmalig gebruik.
Pluspunten
Goede kwaliteit, altijd keurig op tijd geleverd, bij problemen snelle respons en snel opgelost!
VerbeterpuntenKan er geen bedenken
Pluspunten
Zeer goed mals en vol van smaak rundvlees zoals vlees behoort te smaken en netjes per stuk vacuüm verpakt diepgevroren aangeleverd.
VerbeterpuntenSpareribs misschien ook vacuüm verpakt aanleveren
Pluspunten
Als je wilt leren wat de echte smaak van vlees is bestel dan hier je vlees. Wij zijn om nooit meer supermarkt meer. We genieten weer van een goed eerlijk stuk vlees.
Pluspunten
Snelle levering precies op tijd.
VerbeterpuntenVond de Angus burger smaakloos, de US prime en de Wagyu burgers waren super.
Pluspunten
Snelle levering Goede informatie op de website
VerbeterpuntenWellicht iets meer recepten of links naar recepten Kookboeken verkopen
Pluspunten
alles wat ik kan verzinnen is positief, contact via de mail? perfect.... de levering? precies op tijd......kwaliteit van het vlees? oh oh oh wat heerlijk
Verbeterpuntenkan echt niets verzinnen
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".