Pluspunten
perfecte aflevering en leuke recepten erbij!
Verbeterpuntenaangeven bij aankoop dat vlees bevroren wordt geleverd zodat ik met ontdooitijd rekening kan houden
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden per mail over levering
Vlies van tevoren ten behoeve van cliënt verwijderen.
Pluspunten
Snel geleverd, perfect verpakt, prima service en goede kwaliteit
Pluspunten
Zoals vanouds weer prima op tijd geleverd en heerlijk vlees!
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat!
Pluspunten
Rack of Pork is een echte aanrader en gaan we van de zomer voor de BQ vaker bestellen.
VerbeterpuntenHet recept van de site was voor ons niet geheel duidelijk maar het is toch goed gelukt.
Pluspunten
Gratis ovenschaal. Koffie werd aangeboden. Bij afhalen werd de inhoud van de bestellen gechecked.
Pluspunten
Prima kwaliteit en goede koude verpakking.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
alles was perfect, ik ga zeker vaker bij jullie bestellen
Pluspunten
Heerlijke Cote de Boeufs Stipte bezorging Super hygiene
VerbeterpuntenDe 2 stukken Cote de Boeuf hadden een nogal verschillend vetgehalte, misschien bij bestelling van meerdere stuks proberen de stukken zo gelijk mogelijk bij elkaar te doen in 1 bestelling
Pluspunten
Superheerlijke verse ossenhaas uit Uruquay. Bedankt!!
Pluspunten
Een Vrouw een vrouw, een woord een woord
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hele goede verpakking/houdbaarheid door de koeldelen waarin het artikel is verpakt
Pluspunten
Super mals vlees. Perfect geleverd. Helemaal top. Daar kan geen keurslager tegenop!!
Pluspunten
uitstekend vlees, prachtig verpakt
VerbeterpuntenPost nl leverde een dag eerder dan afgesproken.
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Bovendien netjes een tijdslot van een uur gecommuniceerd waarbinnen de levering plaatsvindt! Het vlees was bovendien erg lekker!
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".