Heerlijk vlees en snelle bezorging

goed vlees en ruime keuze. Bezorging is ook er goed

Prettige ervaring

Snel geleverd en super verpakt

Geweldige service

Top kwaliteit vlees en andere benodigheden.

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nee

prima sevice prima producten

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Levering was goed, Boston Butt niet.

Ik had een Livar Boston Butt besteld van 4kg. Het is normaal dat je een Boston Butt wat moet trimmen, maar hier zat een buitensporig dikke fat cap op. De fat cap alleen al woog meer dan 1kg. Op een totaal gewicht van 4kg besteld vlees komt dit uit op 25% vet enkel en alleen nog maar bovenaan het stuk. Dit is wel heel erg veel, dus voel ik me wat bekocht. Dit was de m'n eerste bestelling bij Beef&Steak. De kwaliteit van het vlees zelf was echter wel goed. Ook de bestelde St.Louis-Style ribs waren goed en volgens verwachting. De levering was stipt en heel goed gecommuniceerd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? kwaliteitscontrole

Besteld in overleg, levering zelfde dag.

Goede kwaliteit vlees

Al jaren bekent met beef and steak, en altijd dik tevreden.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Soms zit er nog te veel vet aan

Goede kwaliteit, snelle levering

Al meerdere malen mijn vlees besteld, nog nooit slechte kwaliteit gekregen. De levering van de producten is ook volgens afspraak, en nooit problemen mee gehad. Laatste keer dat de producten niet meer volledig bevroren waren. Voor mij geen problemen opgeleverd omdat ik ze toch de dag erna gebruikt heb.

Super leuk

Het zien van de gezicht van mijn man bij het uitpakken van de producten, hij was net een klein kind die met kerst zijn cadeau's mocht uitpakken en het meteen liet zien aan zijn broers en vrienden zo van kijk . Nu nog wachten op beter bbq weer

Wederom fantastisch

Weer supersnelle levering en kwaliteit was echt top. Spare ribs superdik bevleesd en al het vlees is van superieure kwaliteit. Kost wat maar je krijgt ook wat.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goed vlees voor een goede prijs. Vandaag besteld en de bezorger stond in de avond al voor de deur! Top!

perfect

snel en goed

Prima vlees prima service

Zeer fijn

snel geleverd

keurig verpakt , snel antwoord mooie producten

goed en betrouwbaar

altijd goede kwaliteit en levering is duidelijk. Deze levering kan deels in de diepvries om later dit jaar op de BBQ te belanden.

Te laat geleverd

Had een digitale cadeau bon gekocht. Ik neem aan dat die per direct verstuurd kunnen worden. Jammer dat dat twee dagen duurde. Had het dezelfde dag nog nodig. Niet gewend van jullie. Normaal gesproken altijd super snel

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Top kwaliteit product, goede verzending

Eerste keer bestelling via deze webshop maar ga zeker vaker iets bestellen.

Superkwaliteit vlees

De spareribs, ribeye en tomahawk op de bbq gedaan en kwaliteit van het vlees was echt fantastisch

Super service

Waren een artikel vergeten maar netjes nageleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? doos kwam nat en gescheurd aan

Goede levering en goed vlees!!

Netjes verpakt, goede kwaliteit

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Prima service, prachtige winkel lekker vlees

Heerlijk vlees en goede spullen hebben ze. Ophalen is leuk om dan door de winkel te struinen. Afleveren is prima. Komt in een koeltas thuis. Wel vaak grote stukken vlees dus alleen voor feestjes als je met z'n tweeën bent.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? De lamsrack zaten wel heel kleine stukjes tussen

Heel jammer

Een super product, die liefdeloos voor de deur wordt neer gepleurd door de bezorger. Dit ondanks het verzoek om het bij de buren te doen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Beter dichtplakken van de doos, deze was open.

Prima vlees, slechte bezorging

Al jaren klant van Beef&Steak. Beef&steak bood me een nieuwe levering aan ivm vlees wat ontdooid geleverd was door hun bezorgdienst Trunkrs. Deze nieuwe zending was ook gedeeltelijk ontdooid. Goede wil van Beef&Steak, maar zij moeten echt op zoek naar een andere koerier. Trunkrs maakt overigens gebruik van KSO logistics. Sinds zij de levering verzorgen is het heel hard achteruit gegaan met de staat van het vlees.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nieuwe koerier

Wederom genoten

Zoals zo vaak inmiddels weer genoten van een heerlijk stuk vlees. Diamanthaasjes deze keer.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

keurig verpakt en ingevroren.

Hertog van Beijerenstraat 23

2461 EM Ter aar

Over Beef&Steak

"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".