Pluspunten
Bevalt uitstekend goede afspraken en kwaliteit
VerbeterpuntenBij producten direct laten zien als een product niet op voorraad is, en ik ervaar regelmatig dat Livar producten regelmatig niet op voorraad zijn.
Pluspunten
Verpakking, snelheid van leveren, kwaliteit.
VerbeterpuntenWorst in kleiner verpakkingen. Te groot voor 1 of 2 persoonshuishoudens, buren zijn er wel blij mee.
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
De heren hebben genoten van een perfecte T-bone en de dames aan de Entrecote. En dat op 1 November op de BBQ! Perfect.
Pluspunten
Erg goed vlees
Pluspunten
Zoals altijd keurig verpakt en diep ingevroren afgeleverd. Vlees is weer van zeer goede kwaliteit
Pluspunten
Uiterst klantvriendelijk,uitstekende service.
Pluspunten
Netjes gemaild dat op zaterdag leveren niet mogelijk was Producten zaten prima gekoeld en uitstekend verpakt. Het buikribs ben ik nu aan het maken dus kan nog geen oordeel geven over de smaak maar het vlees zag er goed uit. Dit was de eerste bestelling maar ik ga zeker vaker bestellen
VerbeterpuntenOptie om zaterdag te leveren niet aanbieden als het niet kan Actiecode (kwast) niet zichtbaar op bestelling Zag te laat dat als ik voor 5 euro meer had besteld er geen verzendkosten zouden worden gerekend, mag duidelijker
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede kwaliteit, altijd vriendelijk en behulpzaam als je de bestelling zelf ophaald.
Pluspunten
gewicht ruim boven het c.a. gewicht wat aangegeven wordt (2.7 ipv 2.5 kg) snelle levering en goede kwaliteit.
Verbeterpuntenvetrand mag iets meer af getrimd worden van de brisket point.
Mogelijkheid zaterdags te leveren zou fijn zijn.
Pluspunten
alles is goed
Pluspunten
Snel en goed bezorgd volgens afspraak
VerbeterpuntenIk vond de T bone steak niet al te mals bij 1 zat aan de entrecote kant een hele dikke rand zeen, de andere steak was beter. Ik dacht bij het openen van de doos, he dat is leuk ook recepten bij de vleessoorten, maar het waren varkens en kip recepten, niet slim.
Keuze in de dikte van het snijden van het vlees.
Verzending verliep niet standaard, fouten in de digitale afhandeling, daardoor 24 vertraging. Daardoor vlees NIET MEER DIEPGEVROREN. Verbeterpunt is onderkennen van fouten verzendingen.
Pluspunten
Super lekker vlees
Pluspunten
Kwalitieit van het vlees.
VerbeterpuntenVlees is kwetsbaar als het verzonden wordt. Twee keer is een gedeelte van het vlees redelijk ontdooid aangekomen.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".