Pluspunten
Ze hebben mooi en bijzonder vlees van zeer goede kwaliteit. De verzending is snel en zonder invloed op de kwaliteit van het product. De website is goed en zeer over zichtelijk, met veel informatie over het vlees en recepten.
Verbeterpuntenomdat de verzendkosten vrij zijn vanaf een bepaald bedrag, heb ik vaak grote bestellingen. Hierdoor kan je vaak lastig gebruik maken van de regelmatige kortingen die voorbij komen. Dit is alleen jammer....
Pluspunten
bestelling werd netjes op de afgesproken dag afgeleverd.
Pluspunten
Top! Ga zo door!
Pluspunten
De spareribs waren top
VerbeterpuntenWagy picanha steak hadden een lichte leversmaak, waarschijnlijk aan de oude kant.
Pluspunten
Duidelijk overzicht op website, adequate verzending, korte reactietijd klantenservice, bovenal: uitstekend product.
VerbeterpuntenVerpakking nog beter in ijs verpakken, zodat vlees door en door bevroren blijft.
Pluspunten
Kwaliteit Grote keuze mogelijkheid Mogelijkheid tot levering tegen verzendkosten
VerbeterpuntenMomenteel niets
Pluspunten
Grandioos vlees.
Pluspunten
Uitstekend verpakt. Goed koel gehouden.
Pluspunten
perfecte service!! Aardig personeel!!
Pluspunten
Prima kwaliteit. Site en verpakking geven een goed gevoel en dat wordt bevestigd bij ontvangst van de spullen
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".