Pluspunten
Heerlijk vlees en fantastisch snelle levering
Pluspunten
geweldig assortiment en goede service
Verbeterpuntengeen
Helaas bleef deze keer het pakket een dag lang9er) bij post.nl in het sorteercentrum. Echter door de goede verpakking was het vlees nog bevroren toen het uiteindelijk aankwam!
Pluspunten
Snelle en goede levering, is nog goed bevroren. En het vlees is top.
Pluspunten
6 punten bovenstaand
Verbeterpuntenmeer foto,s per product met verschillende recepten/ bereidingswijze.
Pluspunten
Goed vlees, prima verpakt, snel geleverd.
VerbeterpuntenIk krijg iets kado en daar moet ik verzendkosten voor betalen, dat kan toch niet? Ik hoef het kado dus niet! Ik vind het niet leuk om een kado te krijgen waarvoor ik moet betalen. Geef dan niks!
Pluspunten
Topvlees!
VerbeterpuntenIets met shaslicks saté?
Pluspunten
alles ziet er zeer goed uit.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Vlees was zeer vuil. Veel meer vuil dan de foto op de website doet vermoeden. Foto is schoon vlees. Er wordt niet aangegeven dat je zeker 250gram van de bestelde kilo kwijt bent. Verder was het vlees botermals. Ander onderdeel van de bestelling was niet goed verpakt en houdbaarheid etiket ontbrak. Vlees maar weggegooid.
VerbeterpuntenWees transparanter en duidelijker in wat er daadwerkelijk geleverd wordt.
Pluspunten
ik heb meerdere bestelling geplaatst bij Beef en Steak en ik heb nog nooit een issue gehad, het is altijd een uitstekend stuk vlees en het kom zelfs na 1.5 dag nog steeds bevroren binnen mijn vaste slager vindt B&S een vreselijke zaak maar dat kom omdat ik mijn "betere" stukken vlees niet meer bij hem haal :-)
Vlees was half ontdooid bij ontvangst, wij waren genoodzaakt het eerder te gebruiken dan de bedoeling was omdat we het niet opnieuw durfden in te vriezen. Smalle stukken vlees misschien beter in een kleinere verpakking verzenden.
Pluspunten
Betrouwbare snelle levering
Pluspunten
Constante kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering in zeer goede verpakking met koel elementen! Het vlees nog nietgebruikt maar ziet er ged uit.
VerbeterpuntenOpgegeven afhaal tijdstip bij AH: 16:00. Aan de AH balie werd verteld, dat het pakket al in de ochtend klaar lag om te worden opgehaald.
Pluspunten
Je werd wel vriendelijk aangesproken door de telefoon en daarbij is me verzekerd dat ik een korting krijg bij een volgende bestelling ..ben benieuwd.
Verbeterpuntenlevertyd was niet binnen de gestelde uren en toen het geleverd werd was het ook nog de verkeerde product .had om buikspareribs 1158 gevraagd en kreeg de gewone 1157 ...jammer .
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".