Pluspunten
Het vlees is van uitmuntende kwaliteit.vooral de diversiteit in soorten vlees is aantrekkelijk.
Pluspunten
Snel een goed product geleverd
Pluspunten
Snel, duidelijk en goede kwaliteit
VerbeterpuntenDe kortingscode die ik heb ontvangen wordt niet herkent
Verzending via PostNL betekende in dit geval ontdooid vlees. De koerier nam het pakket weer mee bij de eerste levering, in plaats van het bij de buren af te leveren.
Pluspunten
Mooi vlees wat niet alledaags (meer) is bij de gewone slager! Smaakvol en keurig verwerkt zoals in de beschrijving staat. En als er al een keer een probleem is (soms toch die Post.nl...) dan wordt het keurig opgelost
VerbeterpuntenEen enkele keer is de Post.nl toch niet zo betrouwbaar als dat Post.nl zegt.Maar B&S loste die enkele probleem gevallen keurig op.
Pluspunten
Zeer veel keus Overzichtelijke site Goede informatie Mooie producten Snelle en goede levering
VerbeterpuntenDe prijzen zijn soms wat hoog
Er was vrij veel uit verkocht
Pluspunten
Algemeen gewoon goed
Pluspunten
Altijd top in orde en snel geleverd. Zo hoort het ook te zijn.
Pluspunten
?
Verbeterpuntenlevertijd en betaling komt niet overeen
Pluspunten
de spareribs waren goed bevleest en super lekker 12 ribben allemaal op
Pluspunten
Duidelijke levering. Efficientsamenvoegen van de levering( ik heb gewacht tot de koe leverbaar was).
VerbeterpuntenDe leverwijze (verpakking) van de koe. Ik mis een totaalstaat van wat er van de koe geleverd is aflevernota. Een gedeelte van de koe was vacuüm verpakt het gehakt echter niet. Ik wil alles vacuüm verpakt ontvangen. Ook moet op elke individuele verpakking vermeld worden wat er in zit in gewicht en aantal. Het lijkt me dat 1 entrecote de eer te na is voor Beef & Steak
Pluspunten
zie boven recepten zijn heel goed.
Pluspunten
Telefonisch gemaakte afspraak werd keurig nagekomen. De levering was keurig en op tijd, volgens toezegging op gewenste dag. De site kan wel enkele eenvoudige aanpassingen gebruiken .
VerbeterpuntenKwaliteit van de Zuid Amerikaanse ribeye was niet goed, ik zou deze niet verzonden hebben, jammer
Pluspunten
Goed vlees, goede service
Pluspunten
Mooi vlees, snelle service
VerbeterpuntenPas recepten die meegestuurd worden aan op het bestelde vlees.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".