Zoals altijd perfect

Mooie kwalitatief top stukken vlees en super levering!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Het vlees is top, site werkt niet op telefoon

Jullie vlees is ontzettend goed dus daarvoor verdienen jullie een hoog cijfer alleen de site gooide mijn bestelling er steeds uit op mijn telefoon!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Prima vlees, snel en op tijd geleverd.

De prijs is significant hoger dan bij de groothandel. Men heeft duidelijk aandacht besteed aan de keuze voor verpakkingsmateriaal. Alles lijkt monomateriaal en daarmee herbruikbaar of goed recyclebaar (als opk). Voor de toekomst zou ik levering zonder verpakkingsmateriaal ook een aantrekkelijke propositie vinden.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

De keuze die we gemaakt hadden was snel en goed gekoeld geleverd het waren twee mooie stukken vlees dus voor herhaling vatbaar

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Helaas kan je het vlees zelf niet keuren

Van mijn bestelling afgelopen weekend alleen de picanha gebruikt. Dus daar gaat deze review over. De smaak van picanha is fenomenaal, dit komt grotendeels door de vetlaag op het stuk vlees. Deze picanha van B&S had te veel hard vet dat ik er allemaal moest afsnijden want hardvet smelt niet/nauwelijks tijdens het grillen. Jammer, want daardoor kreeg ik niet de maximale picanha smaak voor mijn gasten.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? maak afspraken met leverenciers hoe je het vlees aangeleverd wil krijgen. Zie mijn opmerking over picanha.

Snelle leveringen, en vlees van fantastische kwaliteit !

Hele goede producten

Een grote keuze aan vlees wat soms moeilijk kiezen is. Snelle levering en alle producten zijn goed verpakt. het komt bij je thuis diep gevroren zonder rijp er op.

Probleem goed opgelost

Bestellen eenvoudig, snelle en goede bezorging. Vlees goed gekoeld geleverd. Echter de verpakking van de spareribs was volledig open. Mail met foto gestuurd naar klantenservice. Dit is uiteindelijk prima opgelost!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Ruime keuze en kwalitatieve producten!

Iedere levering nodigt de volgende uit!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? software van site hapert en is soms traag

Als altijd top

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit vlees en heel snel geleverd.

Topkwaliteit en goed geleverd

Tot nu toe 2x afgehaald en 1x besteld. Alle keren een erg soepele ervaring, thuisbezorgd erg netjes verpakt (met oog op recycling bovendien)! Kwaliteit van het vlees en de keuze hierin erg sterk.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Fijne site,bezorging gekoeld en op tijd,en mooie smakelijke kwaliteit vlees!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Op dit moment niet

Het vlees ziet er heel mooi uit

vlees was zeer goed ingepakt,Ik was er een beetje bang voor kwestie voor het ontdooien maar het nog keihard vervroren zoals ik het hier pas uit mijn vriezer gehaald had en netjes op tijd geleverd.Zal zeker nog bij jullie bestellen. Groet Paul

Vlees 4 maanden oud en diep ingevroren

Dit is een grote teleurstelling. Gourmet vlees hoort vers te zijn. Al het bezorgde vlees was diep ingevroren en volgens de datum op de verpakking uit december 2021. Hadden ze waarschijnlijk over van de Kerst afgelopen jaar. Waardeloos! Hier bestel ik nooit meer. Daarnaast werd het pakket 24 uur te vroeg geleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Vlees hoort vers te zijn en gekoeld geleverd. Niet diep ingevroren.

Vlotte levering en netjes verpakt.

Ik had graag 5 sterren gegeven, maar heb het vlees nog niet kunnen beoordelen. Als die kwalitatief net zo goed is als de verpakking en levering, zal dat geen probleem zijn.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Geen

Heel goed geregeld en altijd een feest voor de BBQ!

Ik ben erg tevreden, bestel regelmatig bij Beef&Steak voor de BBQ. De verpakking zit goed in elkaar en de levering via TRUNKRS is ook helemaal in orde. Ze hebben een heel breed assortiment wat mij uitdaagt weer eens wat anders te proberen. Cote de Boeuf, picanha, ribfingers, kippendijen, heerlijke wagyu hamburgers, teveel om op te noemen!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Op site stond per 4 verpakt, dit waren 5 kippendijen. Maar is een detail! Was weer erg lekker, dat telt.

Uitstekende kwaliteit

Mijn bestelling was niet helemaal compleet, dit werd zeer vlot opgelost. Kwaliteit van het vlees is uitstekend.

Perfect en op tijd

Makkelijk snel en goede kwaliteit

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Vinkje of je wel of geen koeltas erbij wilt

Super vlees. Goed verpakt zodat vlees zo weer vriezer in kon. ,en er voor herhaling vatbaar

Snelle en keurige verwerking

Gewoon keurig op tijd geleverd.

Gewoon goed!

Mijn 2e bestelling alweer...vlees is gewoon uitstekend. Helaas 1 pakket niet meer vacuum maar dat kan ook door het transport komen. Wel alles helemaal diepgevroren dus kan zo de vriezer in! En helemaal milieuvriendelijk verpakt (m.u.v. de diepvriestas dan...) Ik zou iedereen aanraden: bestel eens wat hier en proef het verschil...maak van de BBQ een kunst, het is zo simpel, gewoon een lekker stukje vlees, stukje stokbrood of simpele side dish en wat verse groente...nog heel erg gezond ook! Vooral de Iberico varkensrack is subliem en voor de prijs hoef je het niet te laten. Oh ja, check ook eens het Pitmaster X kanaal op youtube. https://www.youtube.com/channel/UC_kARM8MBLDBxZQuZeYYQdQ nee geen sponsoring, gewoon eerlijke nederlandse BBQ goeroes....

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? ga zo door! zeer tevreden!

Altijd goede kwaliteit en netjes!

Altijd goede kwaliteit en netjes!

Goed geregeld

Prima geregeld. Makkelijk te bestellen. Goed op tijd geleverd. Uitstekend verpakt. Kortom; een uitermate tevreden klant.

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Geen

Snelle levering en een erg goede kwaliteit vlees.

Snelle levering en een erg goede kwaliteit vlees.

Hertog van Beijerenstraat 23

2461 EM Ter aar

Over Beef&Steak

"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".