Mooi vlees, perfecte levering!
Super Herald, goed om te horen dat de levering in orde was en het vlees naar wens. Dank voor je review en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Quality service alles is excellent
Dank voor je mooie review Celine, goed om te horen. Hoop dat alles naar wens is geweest en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het vlees gaan we komende zondag pas bereidden. Het vlees ziet er goed uit maar wat betreft de smaak moet ik nog wachten op mijn ervaringen zondag.
Dank voor je review Guus, hoop dat alles naar wens gaat zijn zondag. Zou een prachtige Paas-BBQ moeten worden. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Eric, goed om te horen dat je tevreden bent over de levering. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Lekker en goed !
Super Eric, daar doen we het voor! Dank voor je review en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Er was een koeltas gescheurd wat waarschijnlijk tijdens transport was gebeurd. Goed dat er in de doos isolatiemateriaal is gebruikt om de producten koel te houden waar door de producten goed blijven.
Dank voor je review Marvin! Fijn dat de schade beperkt is gebleven door de verpakking, hoop dat de producten verder naar wens waren. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
super verpakt goed kwaliteit
Fijn om te horen Lucy, dat horen we graag! Dank voor je review en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
In de ochtend besteld, en 's avonds al in huis. Keurig verpakt en vriendelijke bezorger van Trunks. Afgelopen weekend heerlijk genoten van een lekker broodje pulled pork. TOP
Kijk dat horen we graag Martin, dank ook voor je complimenten over/aan onze bezorger. En dat kan ik me zeker voorstellen... dank voor je review en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede communicatie, goede track And trace Goede verpakking en levering en vooral goede kwaliteit vlees
Dank voor je review Gerard! Goed om te horen dat de levering in orde was en de kwaliteit weer naar wens. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooie aanbieding besteld bij beef en steak. Helaas ging er iets mis bij de bezorging maar dat werd heel snel en goed door beef en steak opgelost dus ik kon mooi op tijd als nog de barbecue aansteken en een feestje geven. Top geregeld!
Fijn om te horen Nick, dat alles snel opgelost kon worden. Uiteindelijk toch nog een mooie avond geworden gok ik zo. Dank voor je review en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede en snelle service en Super lekker stuk vlees.
Goed om te horen Edwin, fijn dat de levering snel en in orde was en dat de kwaliteit weer naar wens was. Dank voor je review en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Had vier keer flat ribs besteld. Prima geleverd alleen de dikten van de verschillende stukken verscheelde wel erg veel. Opzich is dat enigzins te verwachten maar niet ideaal voor tijdens een lange bbq sessie. 1 van de stukken was 50 gram onder de kilo die het zou moeten zijn. De prijs is relatief goedkoop dus in dat opzicht valt er weer weinig te klagen
Heerlijk vlees en top aangeleverd
Goed om te horen Bryan, ook dat de levering weer prima was. Dank voor je review en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De kwaliteit van het geleverde vlees is goed. De levering is binnen het afgesproken tijdsblok afgehandeld.
Goed om te horen dat alles naar wens was Theo, fijn ook dat de levering volgens afspraak is gegaan. Dank voor je review en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Er werd geleverd wat besteld was. Dat is altijd fijn. Een leuk idee dat er een koeltas bij werd gedaan. Jammer dat hij stuk was.
Bedankt voor je review, Walter. Vervelend om te horen dat de koeltas niet in goede staat is aangekomen. Ik geef je feedback over de worsten door. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vlees ziet er goed uit. Ik moet het nog gaan gebruiken..
Fijn om te horen! Ik zou zeggen geniet ervan... Dank voor je review en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Netjes verpakt en snel geleverd.
Goed om te horen Maurice, fijn ook dat de levering snel gegaan is. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooi vlees netjes verpakt en altijd snel geleverd dik tevreden
Kijk daar doen we het voor Sandra, fijn om te horen dat het weer naar wens was. Dank voor je review en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar.
Super om te horen David, fijn dat alles snel en accuraat gegaan is. Hoop dat alles gesmaakt heeft en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle levering, top kwaliteit vlees. Aanrader!
Kijk dit horen we natuurlijk graag, dank André voor je superreview. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd prima kwaliteit vlees.
Goed om te horen! Dank voor je feedback en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer goede kwaliteit. En gunstige prijs.
Goed om te horen Henny, hoop dat het gesmaakt heeft! Dank voor je mooie review en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik had snel een kern thermometer nodig , op zaterdagavond besteld en op maandag al binnen, netjes verpakt.
Fijn Eddy, dat het zo snel geregeld was! En goed om te horen dat de verpakking in orde was. Dank voor je review en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik zou graag een 10 willen geven maar de zoekfunctie op de website vind ik persoonlijk niet fijn werken. Ik zie het liefst als ik een zoekwoord intyp een lijst met prijzen onder elkaar. Nu moet je een zoekwoord intypen klikken op meer informatie en pas dan zie je de prijs. Weer dezelfde zoekterm intypen dan op het andere stuk vlees klikken op meer informatie om zo de prijs te vergelijken. Zo vind ik het persoonlijk heel lastig vergelijken. Een concurrent van jullie heeft een makkelijkere functie
Dank voor je review Stefan, en eveneens voor je feedback. Ik ben het met je eens dat het op deze manier lastig in 1 oogopslag vergelijken is, dit moet makkelijker kunnen. In ieder geval hoop ik dat voor de rest alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Super geregeld en mooie producten.
Goed om te horen Jasper, bijzonder graag gedaan en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".