Laden reviews...
201 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reacties uit Nederland tonen regelmatig topkwaliteit vlees en snelle levering. Klanten waarderen de vriendelijke en professionele klantenservice en de duidelijke communicatie rondom leveringen. Het merendeel beschrijft een consistente ervaring met verzorgde verpakking en betrouwbare koeling.
Pluspunten
Zeer snelle levering! Alles goed verpakt met veel vers ijs kortom TOP!
IJmuiden
Het vlees is regelmatig niet meer vacuum
Hans
Uden
danny
hoofddorp
Pluspunten
Vlees altijd van goede kwaliteit. absoluut niet vergelijkbaar met supermarkt/gemiddelde slager. Uitdagend om andere vlees soorten te bestellen.
Verbeterpuntenelektronische rookovens aanbieden? Scherp blijven met prijs van vlees voor de grotere bestellingen
Rene
Valthermond
Dominique
Vinkeveen
Ronald
Amsterdam
Marcel
Venray
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit vlees, prima prijs, deskundig.
VerbeterpuntenKan ze niet bedenken
19 October 2013
Hugo
Den Haag
Pluspunten
Algemeen: Prijs is niet goedkoop. Prijs kwaliteit verhouding is zeker goed.
19 October 2013
W.P.Heil
Almere
Pluspunten
Juiste prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Goede verpakking. Bijzonder assortiment.
18 October 2013
Karel
Utrecht
18 October 2013
peter
tuitenhorn
Henri
Haasrode/België
Pluspunten
Snelle levering, klantvriendelijk, vragen worden snel beantwoord, klant is koning, kwaliteit is perfect zo ook de service! Top!
VerbeterpuntenWebsite overzichtelijker
van deursen
zoetermeer
anoniem
Pluspunten
Brede selectie met (sinds kort weer) veel nieuwe spannende rassen en stukken.
VerbeterpuntenToch nog steeds voorraadbeheer. Komt veelvuldig voor dat stukken niet voorradig zijn.
Michiel
Harderwijk
Verbeterpunten.
Richard
Amersfoort
Pluspunten
Er bleek een product niet op voorraad te zijn, helaas. Maar ik ben toen heel goed geholpen om alsnog een mooi stuk vlees op tijd te krijgen. Ik moest even bellen maar daar ben ik ook heel vriendelijk en professioneel geholpen.
VerbeterpuntenGa zo door! Het vlees is van goede kwaliteit, het ziet er prachtig uit en de service is gewoon heel cool! Grote stukken vlees via de post is gewoon stoer.
Thomas
Utrecht
Pluspunten
Snelle levering en goede kwailiteit vlees
Hilversum
Pluspunten
Communicatie over levering, kwaliteit, verpakking
VerbeterpuntenWellicht een paar mails minder
Jaap
Amsterdam
Pluspunten
Het vlees smaakt beter als bij de supermarkt. Ik had gewone biefstuk dus geen kogel of haas en deze waren al prima net als al het andere vlees wat in het proefpakket zat.
VerbeterpuntenEr zaten ook twee t-bonesteaks bij maar dit is volgens ons moeilijk te bakken omdat dit drie verschillende stukjes vlees zijn maar oefening baart kunst omdat wij dit nog nooit gebakken of gegrild hadden.
Antoon
Haarlem
anoniem
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden wanneer wij iets bestellen. Gaat er iets niet goed is de service ontzettend goed en men komt na wat er beloofd wordt. Voor ons geen ander meer.
den bommel
Cadeaubon misschien op wat dikker papier afdrukken, dan lijkt het misschien nog iets. Ik vind het er niet heel professioneel uitzien en misschien nog een tip om een extra envelopje er om heen te doen of iets. Ik zou het nu niet zo iemand cadeau doen.
J. Zeeven
Rotterdam
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar