Hele mooie grote stukken vlees
Bedankt voor de positieve review, Rob. Geniet van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Al veel over gehoord, nu maar eens zelf getest. Aanbod: Heel ruim aanbod en hele goede en accurate info op de website. Verzending: Verzending, verpakking en levering van de producten is uitstekend. (vacuüm) verpakt en vleeswaren worden diepgevroren aangeleverd (d.m.v. milieuvriendelijke icepacks!!), ondanks dat ik in het ´verre zuiden´ woon en het dus een lange reistijd is. Producten: Wat ik tot nu toe heb gezien en gebruikt is het prima in orde! Alleen zijn de tomahawks meer vet dan vlees, maar we gaan het zien (nog niet uitgepakt). De entrecotes waren echter prima! Al met al een goede prijs-kwaliteit verhouding. Koerier: Gewoon uitstekend! Prima op tijd, fijne live tracker, keurige aflevering.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze mooie review, Marcel. Goed te horen dat alles naar wens is verlopen en heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alle artikelen bevallen goed. Snelle levering.
Bedankt voor de positieve review, Erik. Ik zal de feedback doorgeven aan logistiek. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit vlees, keurig netjes verpakt. Zeer correcte levering
Bedankt voor de postieve review, Mark. Goed te horen dat alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede dag mensen van 'BEEF&STEAK'Product is heerlijk en goed ingepakt,
Goed te horen dat het heeft gesmaakt, Murat. Dank je wel voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prachtige Livar varkenswangen en Iberico secreto. Sinds kort helemaal op het sous-vide koken gestort en wat een perfect resultaat met deze kwaliteits producten.
Bedankt voor de mooie review, Hans. Goed te horen dat alles heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ook goede uitleg als je het niet helemaal begrijp. En keurig op tijd geleverd en goed verpakt .
Bedankt voor de mooie review, Theo. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Al meer dan 12 jaar koop ik vlees bij B&S. Speciaal vlees, zoals runderwangen, longhaas, Iberico Secreto en nog zowat. Vlees van goede kwaliteit. Na wat experimenten heeft B&S de levering nu uitbesteed aan Trunkrs. Dat werkt prima. Een retourservice voor de B&S isolatietassen zou passen in een circulaire economie. Misschien komt dat nog. Helaas zijn de aanbiedingen van B&S de laatste tijd wat minder interessant. Minder vlees, meer ander spul: sausen en mixen.
Bedankt voor de mooie review, Matheus. Geweldig dat we je al meer dan 12 jaar van dienst mogen zijn. We delen je mening over het retour nemen van de tassen. Er is nog geen logistieke oplossing die we kunnen implementeren. Zodra we die kunnen inzetten gaan we dat zeker doen. Bedankt voor je feedback over de aanbiedingen. Ik geef het door aan de marketing afdeling. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Na een tip heb ik mijn eerste bestelling gedaan bij Beef&Steak. Netjes is alles bezorgd in koeltassen incl. koelelementen. Het vlees was super! Ik ga hier vaker bestellen!
Goed te horen dat alles naar wens is geweest, Tim. We zien je graag weer terug in de (web)shop. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Toegankelijk en eenvoudig!
Bedankt voor de mooie review, Wendy. Goed te horen dat alles naar verwachting is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het vlees is zoooo lekker en de bezorging en bovenal de verpakking is top ! Dikke plus !!!!
Wederom top vlees (spareribs van Livar), en zoals eigenlijk altijd perfecte levering (volgens afspraak, qua tijd en dag). Daar kunnen de meeste vervoersbedrijven iets van leren.
Goed te horen dat alles heeft gesmaakt, Gerben. En bedankt voor je mooie review. Ik ga je feedback over de ribs doorgeven. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Producten goed ingepakt en geleverd.
Bedankt voor de positieve review, John. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer goede service en kwaliteit vlees, diepgevroren geleverd in een doos met koelelementen en mooie koeltas. Helemaal top!
Bedankt voor de mooie review, Rene, Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Nadat de levering fout is verlopen en een aanzienlijke hoeveelheid zacht is aangeleverd is aan mij compensatie beloofd . TOP . Nu kan ik met een gerust hart klant blijven . Want de kwaliteit van jullie vlees is prima . Dank u , Rita Fiege
Bedankt voor de positieve review, Rita. Goed te horen dat, ondanks dat het niet helemaal goed is gegaan, alles wel naar wens is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
meerdere keren besteld en altijd wel oke.
Bedankt voor de positieve review, Joop. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mijn barbecue thermometer werd snel bezorgd (en ik ben heel tevreden over het apparaat)
Goed te horen, Addy. En bedankt voor je review. Hopelijk kun je er veel gebruik van maken deze zomer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik heb daarbij een workshop geboekt maar die is nog niet geweest dus daar kan ik niets over zeggen
Bedankt voor de mooie review. Leuk dat je meedoet met de workshop, Patricia. We wensen je alvast veel plezier. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vlees is perfect. En de service nog beter.... super
Dank voor de mooie review. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alles klopt, prijs, aanbod, kwaliteit en levering
Bedankt voor de mooie review, Hans. Goed te horen dat alles aan je verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zoals altijd alles keurig op tijd geleverd, goed verpakt in koeltas met koelelementen en uitstekende kwaliteit vlees. Aanrader!
Bedankt voor de mooie review, Matthijs. Goed te horen dat alles naar wens is geweest en heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Uitgebreide webshop, mezelf weer eens laten verleiden een brisket te kopen. Deze was weer goed en snel geleverd zoals gebruikelijk
Goed te horen dat alles naar wens is geweest, Floran. En bedankt voor de mooie review. Geniet van de Brisket en we zien je graag weer terug in de (web)shop. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zoals altijd perfecte service en kwaliteit
Bedankt voor de mooie review, Pieter. Daar doen we het voor. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
‘s Ochtends bestellen, ‘s avond in huis (doordeweeks). Mooi vlees van goede kwaliteit. Bestel regelmatig en zal dit blijven doen.
Bedankt voor de positieve review, Jeanette. Ik ga je tip over het statiegeld doorgeven. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Afgelopen week verschillende producten besteld. Levering was zoals gebruikelijk op de afgesproekn dag en tijd!
Goed te horen dat alles goed is gegaan, Arnold. Dank je wel voor je review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".