Mooie kwaliteit en precies volgens afspraak

Ik kan echt niks bedenken wat beter zou kunnen!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Snel geleverd, keurig verpakt!

Top!!!

Best meat cuts in Netherlands

Love it! Amazing cuts of meat, great variety and choice and delivered quickly

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goed zo als altijd en keurig verpakt. Aanrader

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Voorgaand kon je nog anticiperen op een levering

levering volgens afspraak en netjes verpakt in een geïsoleerde doos waarin een koeltas zat met ice packs

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Vlees is van zeer goede kwaliteit en bezorging altijd in orde

Ik koop hier regelmatig vlees. De kwaliteit is erg goed en de bezorging verloopt zonder problemen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Pas de website aan! Nu is het vervelend dat je winkelmand wordt geleegd wanneer je je aanmeldt.

Very good quality and service

Quick service with products of good quality. Never failed

Ruime keuze uit kwaliteitsvlees e.a. benodigdheden

Altijd geleverd wat daadwerkelijk besteld is. Ook altijd goed verpakt vaak met bijgeleverde thermotas. Het aanbod qua sauzen en rubs is ook ruim. De bezorgers komen altijd 's avonds dat is ideaal voor werkende mensen. Als ik een minpunt moet noemen dan is het dat een enkele vacuumverpakking wel eens lek is. Ik ontdooi op de dag zelf met koudwater dus dan loopt er water bij het vlees.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nee, lekker zo doorgaan!

Heerlijk kwaliteitsvlees voor een schappelijke prijs. +++

Fantastisch vlees van topkwaliteit, netjes vacuüm ingevroren, meer dan redelijke prijs. +++

Gewoon goed !

Goed gewoon !

Heerlijk gegeten, goede levering

Prijs van het vlees is marktconform, de levering is heel netjes en uiteindelijk hebben we heerlijk gegeten. Mijn partner was echt verbaasd op een positieve manier!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goed vlees en goede bezorging. Mooi verpakt in geïsoleerde doos en koeltas met vrieselementen. De spareribs waren super

Perfect verpakt, top kwalitieit

Bestelling was heel goed verpakt zodat hij goed koud bleef. Vlees van mooie en goede kwaliteit.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Hamburger briochebroodjes besteld waren geweldig

Ik was overal op zoek naar grote hamburger brioche broodjes voor de pulled pork en pulled chicken. Ze waren subliem zo heerlijk en zoetig wat hoort. Ook waren ze qua grote perfect eindelijk niet van die mini broodjes. Kwaliteit was restaurant waardig echt heerlijk, perfecte brioche hamburger broodjes! Ga zeker ook voor het vlees kijken. De levering was snel en goed verpakt. Echt een aanrader!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Misschien de verzendkosten proberen te verlagen want die zijn aan de hoge kant.

Door een storing bij ING liep de bestelling niet goed waardoor de kortingscode niet meer werkte. Via app contact opgenomen en de bestelling is handmatig in orde gemaakt en de volgende dag bezorgd. Top!

Erg prettig

Bestling geplaatst voor babyback ribs en bommel rumpsteak. Prima bezorging goed verpakt (echt top) Babyback ribs waren uitstekend. Bommel rumpsteak kan ik nog niet zeggen hebben we nog niet gegeten, maar daar kijken we wel naar uit

Uitstekende kwaliteit

In één woord: prima!

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ga zo door

service is prima

de bezorging was keurig op de afgesproken tijd

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? ziet er keurig uit maar ligt nog in de vriezer

Fantastische Tomahawk!

Wat een heerlijke tomahawk heb ik laatst besteld. Ook de levering van de rest was goed en netjes geregeld

Levering en kwaliteit optimaal

Niets toe te voegen

Snel geregeld

Cadeaubon besteld, proces was helder beschreven snel geregeld via mail

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.

Bestelling niet goed aangekomen door bijzondere weersomstandigheden maar prima opgelost! Voorgaande bestelling altijd top! Ga zeker nog een bestelling plaatsen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goede kwaliteit en super leverung

Top producten, je proeft het gewoon.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Beter dan de slager om de hoek

De keuze en kwaliteit van het assortiment is geweldig. De slager om de hoek heeft niet deze keuze in zijn vitrine liggen. Het vlees wordt goed verzorgd geleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Mooi product Super mooi stuk vlees geen afsnijsels Recept van jullie site genomen Mooi resultaat super mals vlees

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ga zo door

Hertog van Beijerenstraat 23

2461 EM Ter aar

Over Beef&Steak

"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".