I complained that my pork was basically a lump of lard and was told that was the breed type. This is unacceptable as most people don’t buy food to eat fat only. Also I mentioned my steak was not great. Beef n steak ignored my feedback. I will be going to a butcher for certain types of meat in future. I would have not bought these cuts of meat in a shop ie joint of fat. Tiny steak etc. also orders delivery are very late. I was in bed asleep when it arrived.
Dear John, Thank you for your review. We are sad to hear that your experience wasn't positive. My colleague from customer service allready tried to reach you to see if we can work things out. We are awaiting your reply. Kind Regards, Team BEEF&STEAK
Tio service van grote kwaliteit meat.
Goed te horen dat alles naar verwachting is, Ellen. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Fijne site met mooi vlees en leuke recepten. Levering echt top
Bedankt voor de mooie review, Peter. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
De levering is altijd goed op de afgesproken tijd het vlees zeer goed van kwaliteit en alles in de juiste verpakking
Bedankt voor de mooie review, Rinze. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Zeer goed verpakt, met diverse koelpakken, lekker vlees, ben zeer tevreden.
Goed te horen dat alles naar wens is. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
De bestelling, een cadeaubon, was even zoeken op de website. Daarna ging alles zoals jullie aangaven.
Bedankt voor de review en de suggestie, Jeanette. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Ik bestelde een thermometer en 4 extra meetsondes. Om de sondes uit elkaar te kunnen houden heeft elke sonde een verschillende kleur. Vermits de sondes per 2 worden verkocht moest ik 2 extra sets bestellen. Ik vind het dan ook spijtig dat ik 2 keer dezelfde kleur ontvang. De levering zou gebeuren tussen 17 en 22u. Om 16u30 was het pakket nog in de sortering. Ik vind het spijtig dat het venster van de levering niet wordt aangepast (lees versmald wordt). Het pakket kan onmogelijk vertrekken na 16u30 en om 17u geleverd worden in België.
Beste Alain, Dank voor de review. Er zijn helaas vanuit de leverancier geen andere kleuren beschikbaar. Onze leveringen vinden plaats tussen 1700 en 2200. Het pakket wordt dus niet stipt om 1700 geleverd. We gaan ervan uit dat het pakket op de afgesproken avond is bezorgd. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
De geleverde producten zijn van prima kwaliteit zoals we verwachten we bestellen al enkele jaren bij hun ze stellen ons nooit teleur.
Bedankt voor de mooie review, Daan. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Mooi product, wordt zeer goed verpakt en snel geleverd. Zeer vriendelijke koerier.
Bedankt voor de review, Kees. Goed te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Delivery arrived on the same day and the produce (picanha) was of high quality.
Thank you for the great review. Enjoy the picanha. Kind Regards, Team Beef&Steak
Keurig volgens afspraak geleverd.
Goed te horen dat alles naar wens is verlopen, John. En bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
spare ribs zou u wat zoetere marinade moeten gebruiken dat kan door chilliesaus of ketjap en suikers bij het pittige toe te voegen voor dat u ze voorbakt.
Bedankt voor de mooie review, Jim. Ik ga je feedback doorgeven aan de chef. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Snelle levering Kwaliteit van het product Verpakking
Bedankt voor de mooie review, Maarten. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Dit weekend aan de slag gegegaan met de eend en de sate. Kwaliteit en smaak van de Eendenborst en Sate was niet wat ik ervan had verwacht. Jammer. Hopelijk zijn de ripfingers beter..
Dag Frank, Vervelend om te horen dat het niet helemaal in de smaak is gevallen. We lossen het graag op. Mijn collega neemt contact met je op. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Niets op aan te merken.
Bedankt voor de mooie review, Roel. Geniet ervan. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Bestelling klopte. Bezorging was tot in de lintjes verzorgd. Werd keurig op de hoogte gehouden gedurende de hele bestelling
Bedankt voor deze mooie review, Bjorn. Goed te horen dat alles volgens verwachting is verlopen. Geniet ervan. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
17.50 uur besteld, de volgende avond in huis
Bedankt voor je review, Ingrid. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Niet de goedkoopste maar wel goede kwaliteit.
Bedankt voor je review, Leon. Goed te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Snelle bezorging, mooie producten echter was bij alle producten het gewicht minder dan wat ik had gekocht. En als dat nou een paar gram afwijkt, lijkt me dat normaal, maar 50 of 100 gram vind ik toch wel erg veel aangezien je wel betaalt voor die 50 of 100 gram meer.
Beste Daphe, Vervelend te horen. Ons beleid is om minimaal het gewicht of meer te versturen. Ik ben bang dat er per ongeluk iets is fout gegaan. We hebben contact met je opgenomen om je een oplossing te bieden. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
De service is super en snelle levering
Bedankt voor de positieve review, Roy. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Wat wij ook bestellen, wij zijn altijd tevreden! Supersnelle levering, heerlijk vlees!
Beste Inge, Dank je wel voor je mooie review. Fijn dat de service naar verwachting is en nog belangrijker, dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Mooie stukken vlees, goed verpakt en goede communicatie rondom bestelling.
Bedankt voor de positieve review, Claudia. Goed te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
My order arrived at the next day and all was very carefully accommodated. Never had a single issue with Beef&Steak very satisfied customer overall!
Dear E, Thank you for your review. It's highly appreciated. We are very glad that our products and service meet your standards. Thank you for the feedback regarding our range. I will share this with our purchase manager. Kind Regards, Team Beef&Steak
Goede website, makkelijk te bestellen, keuze genoeg. Levering ook goed te volgen en op de beloofde tijd geleverd.
Bedankt voor je mooie review, Berrie. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Kwaliteit van het vlees is super! Keurig nette levering altijd volgens afspraak
Bedankt voor je review, Arjan. Goed te horen dat alles volgens planning is verlopen en dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".