Goede ribs, bar slechte ossenhaas

De Iberico ribs waren als vanouds uitstekend. Het half om half gehakt is ook echt een aanrader! Ik had echter ook ossenhaas steaks besteld. 4 stuks á 200 gram per stuk. Bij het openen van de verpakking vielen die echter uit elkaar als losse stukken, waardoor ik alleen nog de keus had hier spiesen van te maken. Ik heb een voorkeur dit soort keuzes zelf te maken en niet mijn slager dit vooraf te laten kiezen. Missertje, waar ik over het algemeen heel tevreden ben!

Het mooiste vlees!

Prachtige kwaliteit vlees en andere producten. Al jaren onze vaste leverancier :)

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goede snelle correcte bezorging . Vlees is van prima kwaliteit !

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goede en snelle levering, na telefonisch contact goede info gekregen

Netjes

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

kwaliteit van de chorizoworsten en kwartels viel tegen

Beste Beef en Steak Wat goed verzorgd. Wij waren erg enthousiast bij het ontvangen van onze bestelling. Aleen viel helaas de kwaliteit van de chorizoworsten en kwartels tegen. De kip en ossobuco hebben we nog niet geprobeerd. Balen, want ik hoopte mijn adresje gevonden te hebben voor de chorizo en kwartels maar deze producten zal ik helaas niet meer bestellen. Is er enige mogelijkheid dat jullie deze producten bij andere leveranciers kunnen afnemen? Wellicht ligt het aan de verpakkingsdatum, voor de chorizos was dat April 2021. Ze waren ietwat aan de droge kant. Geen idee. Wilde het alleen even melden.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Misschien een andere leverancier zoeken voor de chorizo en kwartel

Hele mooie site, veel aanbod en hele snelle service

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Spullen werden snel geleverd. Jammer alleen dat je de verzendkosten niet met een kadobon kan betalen dat vind ik wel beetje gek vandaar 4 sterren

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Dat je de verzendkosten gewoon met je kadobon kan betalen

Meer,meer, meer

Altijd goed, vaker nog beter!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Schnitzels?

Goede producten en op tijd geleverd

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goed vlees, supersnel geleverd, eerlijke prijs

Zelfde dag dat ik de bestelling deed, had ik het vlees ook al binnen. Goede verpakkingen voor het vlees. Alles nog heel goed bevroren en kon zo de vriezer weer in.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Eerdere producten in het assortiment die niet leverbaar zijn wel tonen. Vorige keer had ik gemarineerde kippenvleugels. Nu zag ik die niet staan. Maar zijn ze uit t assortiment, of alleen even geen voorraad meer?

Goed geregeld

Alles goed geregeld

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nee

Super en snel kwaliteits vlees

Gewoon de beste leverancier voor ons

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Doorgaan

X

X

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

De eerste keer besteld en dat was een geweldige ervaring! Ik wist niet helemaal wat ik kon verwachten maar de uitleg op de site klopte precies. De hele levering direct in de vriezer, behalve de Iberico ribfingers. Niet normaal lekker! Fantastische producten, goede kwaliteit. Dit was zeker niet eenmalig! Bedankt!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Weer uitstekend afgeleverd en het was weer lekker

Weer uitstekend afgeleverd en het was weer lekker te eten. Maar dat zijn we gewend. Goed verpakt en nog goed bevroren. De aflever tijd was ook goed.

top

goede kwaliteit snelle service

Gewoon altijd top

Gewoon altijd op tijd en top producten

Snel verzonden

De bestelling was snel verzonden. Wel lekte het vacuum verpakte vlees een beetje nadat het was ontdooit.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Controleren of het niet lekt.

Jammer

De langhaas was na bereiding taai de smaak was goed alleen je moest er heel lang op kauwen. Ook dat er zo een groot vlies omheen zat had ik niet verwacht. Voor iemand die nog nooit iets ontvliesd heeft is dat dan wel een grote uitdaging. Dit zou je eventueel bij het product neer kunnen zetten.

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ja

Kwalitatief goed vlees, heerlijk gegeten. Wat ook gezegd moet worden is dat het een feestje is om de verpakking te openen. Keurig verpakt, strakke bezorging, TOP!

Voortreffelijk

Goed verpakt en kwaliteit vlees

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Snelle bezorging, goede gekoeld/verpakt, goede kwaliteit.

Mooi vlees, chuck roast niet te veel vet, prachtige diamant haas: mijn bbq's maken overuren.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Product zoals verwacht en snel geleverd.

Hertog van Beijerenstraat 23

2461 EM Ter aar

Over Beef&Steak

"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".