Gewoon goed

Mooi stuk vlees ! Perfect verpakt!!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Ik ben zeer tevreden! Ik was wat vergeten te bestellen en dit was geen probleem. Na 1 telefoontje was het gelijk opgelost!

snelle levering , goed vlees

Zeker een aanrader.

Redelijk

Vlees was goed Verzendingkostersn waren veelste veel

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Verzendingskosten minder

Geen problemen met het hele bestel proces en snelle levering

Prachtige stukken vlees

Prachtige stukken vlees, mooi gekoeld op het afgesproken moment geleverd. Ben benieuwd hoe het gaat smaken. Bij beef & Steak kom ik in ieder geval terug!

10/10

Quality and delivery 10/10 I recommend 100%

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Betrouwbare online slager met mooie keuze van goede kwaliteit vlees

Goede ervaring

Heel erg lekker.

Wij hebben vaker vlees van Beef & Steek Voor onze eigen bbq. Deze keer waren we op vakantie en hebben we de basis pakketten besteld. Onze gasten waren zeer te spreken over de hamburgers en worsten. Wij zelf ook natuurlijk.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? De moinkballs maken wij zelf altijd wat groter dan blijven ze wat smeuïger

Was weer top

Super snel en goed geleverd mooie stuuken vlees

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ik heb zo langzamerhand al heel veel nooie koeltassen, misschien kunnen jullie die een keer innemen?

Zoals altijd erg goed!

Vlees goed verpakt en levering op de aangegeven tijden. Bezorger stond wel ergens anders in Haarlem terwijl het adres wel goed was. Kan gebeuren en is de 1ste keer dat dit is gebeurd.

Uitstekend bedrijf

Kwaliteit is altijd goed en levering zoals beloofd

Was weer top geregeld

Top geregeld en mooi op tijd

Alles ging prima.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nog niet opgegeten.

Uitstekende service en alles volgens afspraak

Correcte levering volgens afspraak

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Kunnen de koeltassen niet door jullie worden hergebruikt.

Goede kwaliteit vlees en perfecte service!

De keuze in de webshop is zeer ruim! Vlees werd keurig gekoeld (bevroren) bezorgd in een doos met koelelementen en daarin nog een aparte koeltas. Het vlees is ziet er erg goed uit, is allemaal netjes vacuüm verpakt en voorzien van de datum van verwerking door de slager.

Mooie producten, snelle levering

Had wat speciale rubs en sauzen nodig en Beef en Steak heeft een mooi assortiment. Werd dezelfde avond nog bezorgd ook.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Top kwaliteit en snel geleverd

Precies zoals ik had gehoopt

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Prima kwaliteit en vooral de logistiek is super.

Mooie stukken vlees en zoals altijd helemaal goed geregeld met de aflevering. De website kan beter. De zoekresultaten zijn niet altijd helder (waarom worden producten wel of juist niet getoond) en er is geen voorraad informatie beschikbaar. Pas op moment van bestellen/winkelwagen kom je er achter dat het er niet is. Daarom dit keer geen 10.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Zie mijn eerdere opmerking over de website.

top

mooie Ossehaas van 1.1 kg uit Uruguay superzacht mooie prijs prima geleverd !

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Uitstekende slagerij, qua vlees en qua mensen

Het vlees is altijd van uitstekende kwaliteit, dus wat dat betreft worden we nooit teleurgesteld en is de bbq een feest. Maar ook als het nodig is om even contact op te nemen of langs te gaan is ook die ervaring top. M.a.w. liefhebbers van goed vlees (en nog wat andere producten) en prettige mensen om van te kopen.

Heerlijke stukken vlees

Super lekkere ribs besteld. De eerste keer dat ik hier besteld heb en dat ga ik zeker vaker doen. Levering is eind van de dag/begin avond zodat ik zeker weet dat ik thuis ben om het in ontvangst te nemen. Het vlees is goed verpakt en nog steeds diep gevroren als het aankomt.... laat de (bbq)zomer maar komen, ik weet waar ik mijn vlees ga bestellen. :-)

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Ze verdienen eigelijk 6 sterren!

Eenvoudig online besteld n.a.v. een kadobon. Ruime keuze, snel geleverd. Supergoed verpakt, dit zie je lang niet overal. Top, ook compliment voor hun bezorgdienst. Ja en dan de hamvraag, smaakte het een beetje... Absoluut, mals en topkwaliteit. Wij komen zeker nog eens terug!

Snel en heel tevreden.

Goed verpakt, mooie stukken vlees. Heel tevreden

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Hoge kwaliteit vlees, keurig bezoegd.

Niks op aan te merken. Ga ik zeker nog een keer mijn vlees bestellen.

Hertog van Beijerenstraat 23

2461 EM Ter aar

Over Beef&Steak

"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".