Wat een geweldige kwaliteit van het vlees. Super lekker en mals. Service is super, het meeste is direct leverbaar. Tot service
Goed om te horen, Bjorn. Daar doen we het voor. Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Op tijd geleverd en netjes verpakt
Bedankt voor je mooie review, Marcel. We waarderen het. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
We hebben smakelijk gegeten.
Goed te horen, Youri. Daar doen we het voor. Bedankt voor je, review. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
1 stuk te weinig geleverd gemaild naar de support dienst en onmiddellijk antwoord gekregen.
Fijn om te horen dat het direct voor je is opgelost, Kenneth. Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
mooi stuk vlees en goed en netjes verpakt.
Bedankt voor je review, Diana. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Ik vond het heerlijk vlees; alles dik in orde. De bezorging was ook top; lekker snel en perfect koel verpakt! Erg onder de indruk!
Bedankt voor je review, Bas. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat het gesmaakt heeft. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Ik heb het nog niet geproefd. Maar het zending zag er keurig verzorgd uit. En heel netjes verpakt.
Bedankt voor je review en goed om te horen dat alles tot zover naar wens is, Peter. Eet smakelijk, alvast. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
snelle levering goed stuk vlees tegen een eerlijke prijs echte aanrader
Bedankt voor de mooie review, Bert. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Goede producten, snelle en goed te volgen bezorging.
Bedankt voor de mooie review, Hans. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Zoals altijd stelt B&S mij niet teleur. Prima producten die ook nog geleverd worden als beloofd
Leuk om te horen, Martin. Daar doen we het voor.
Vlees kwam goed ingevroren op tijd aan
Niks op de levering van het product aan te merken. Echter het product zelf viel erg tegen. Product tijdig uit de koeling gehaald, zodat het op kamertemperatuur kon komen. Vervolgens het stuk vlees na het marineren en dichtschroeien in de oven geplaatst en het stuk vlees uit de oven gehaald nadat het de aan te raden kerntemperatuur had bereikt. Stuk vlees zag er prachtig uit, maar naar de eerste hap waren mijn tafelgenoten en ik het er anoniem over eens dat het vlees enorm taai was. Helaas hebben we een groot gedeelte van het vlees niet kunnen opeten en weg moeten gooien, omdat er plat gezegd geen doorkomen aan was. Of het aan het stuk vlees lag of aan mijn eigen kookkunsten durf ik niet te zeggen, maar het hoofdgerecht was voor ons een zeer negatieve ervaring. Helaas. :(
Beste Indy, Jammer om te horen dat het stuk niet helemaal naar wens is geweest. Ik ga onze specialisten van de klantenservice contact met je laten opnemen om te achterhalen of het aan het product of de bereiding ligt. We gaan het voor je oplossen. Met vriendelijke groet, Beef&Steak
Beef en steak heeft een uitgebreid assortiment! Bestel vaker mijn vlees bij deze kwaliteits slager en hebben een uitstekende kwaliteit en service.
Bedankt voor je mooie review, Milenko. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Alles was perfect. Er was aan mijn kant enige teleurstelling wat betreft de geleverde gewichten. Na dit gemeld te hebben is dit keurig op gelost d.m.v een tegoedbon. Kortom een tevreden klant!
Bedankt voor je review, Koen. Er wordt contact met je opgenomen, we lossen dit graag op. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Originele beoordeling
Alles was goed. Het enige wat me erg tegen viel. Is dat ik 2 maten entrecote koop 200gr en 225. En dat ik 204 en 212 krijg er zit 8 gram tussen.... maar wel 2 euro duurder
voor een paar pakjes gehakt was het heel veel rotzooi. de doos was enorm het gehakt was lekker, alleen was de verpakking niet vacuum, waardoor er rijp o het gehakt zat
Bedankt voor je review, Dirk. Doordat we gekoelde versproducten versturen is er wat meer materiaal nodig dan een normale verzending. We gebruiken zoveel mogelijk duurzame verpakkingen. Op deze pagina kun je hier meer over lezen https://beefensteak.nl/bestellen-bezorgen Voor de gescheurede verpakking nemen we contact met je op en geven we dit door aan onze leverancier. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Voor de eerste keer, correcte communicatie en levering. Goed ingepakt en gaan er van genieten
Bedankt voor je vertrouwen en review, Henk. Eet smakelijk! Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Goede prijs / kwaliteit verhouding Snel geleverd Netjes verpakt
Heel tevreden over de producten en de levering. De dry aged entrecote, lekker mals, en het Bommels gehakt, heerlijke textuur en pure smaak.
Bedankt voor je mooie review, Hortencia. Mooie keuze en fijn om te horen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Goede kwaliteit en zeer snel en professioneel bezorgd. Uitgebreid assortiment met goede beschrijvingen en de nodige recepten.
Bedankt voor de mooie review, Arnoud. Leuk om te horen dat de recepten ook worden gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
kwaliteitsvlees met een goede smaak.veel keus uit verschillend vlees. ik denk dat de dieren die worden aangeboden een vriendelijk leven hebben gehad,dat is wel belangrijk voor mij. mijn keuze voor rund is vaak het schotse angus, in tijden niet zulke lekkere riblappen(boeuf bourgognon!) en ribeyes(tagliata!) geproefd,maar het bommelse blonde rundgehakt is ook heel prima. zo rook het bij mijn grootmoeder vroeger, en er komt geen vocht uit bij het aanbraden!
Beste M.H. Welting-de Jong, Dank voor de mooie review. Fijn om te horen dat de producten goed in de smaak vallen. We zijn hier ook groot liefhebber van tagliata, leuk dat je onze rib eye hiervoor gebruikt. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Prachtig stuk vlees en heel snel perfect bezorgd. In een koeltas met ijs blokken.
Altijd goed verpakt en mooi vlees
De website lijkt ontwikkeld door een kind. Filters werken niet of je moet op een aparte manier over een link hoveren. Het bestellen en betalen was helemaal dramatisch en ik heb 3 keer moeten bellen om mijn bestelling rond te krijgen. Enige positief punt is dat de medewerkers mij erg te woord stonden en hebben geholpen naar hun kunnen. Er werd ook niet ontkend dat dat de site zeer slecht werkt en dat er een nieuwe versie op korte termijn wordt geïmplementeerd.
Bedankt voor je feedback, Ben. We zijn inderdaad druk aan de slag om een nieuwe webshop te ontwikkelen. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Woensdagochtend besteld en woensdagavond gekregen. Verpakking was zo optimaal dat ik het tot vrijdag in de doos (met koeling) heb laten zitten en nog perfect bevroren was. Voor het eerst zo’n groot stuk vlees besteld om een gerecht klaar te maken. Super tevreden over de kwaliteit en de snelheid van leveren.
Goed te horen, Gerard. Bedankt voor je review. Team Beef&Steak
super mbt bestellen en super snelle levering, daarnaast is het vlees ook heerlijk!
Dank je wel voor je mooie review, Carmen. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Beef&Steak
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".