Altijd blij als mijn pakketje binnenkomt

Het leek dit keer nog zorgvuldiger te zijn ingepakt. Nieuw logo op de tas doet ook weer fris aan. Blijf altijd wel met veel karton/ijszakken over, voelt wel ongemakkelijk maar zorgt er uiteraard ook voor de bevroren staat.

perfecte online slager

ik koop regelmatig top kwaliteit vlees bij deze slager. Beef&Steak komt altijd hun afspraak na iets wat je niet vaak meer tegen komt. hebben ze niet wat je zoekt kijken ze mee voor een alternatief. ook in deze Covid-19 tijd proberen ze alles voor hun klanten te doen. de klant staat bij hun echt centraal top ben heel blij met jullie

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? ga zo door

Cadeaubon besteld, is keurig geregeld.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.

mooi assortiment, prijzig maar kwalitatief goed vlees met perfecte bezorging.

Van tijd tot tijd het geld zeker waard. Enige nadeel is dat je niet zelf de stukken kunt uitkiezen waardoor bij de grote stukken het niet altijd precies is wat ik gehoopt had, te lang of te ongelijkmatig verdeling. Op het duurdere vlees de gewichten vaak net iets naar beneden afwijken maar kwalitatief altijd goed.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? zie omschrijving

Gewoon goed

Netjes bezorgd en verpakt

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

We hadden picanha, hertenrack en varkenswangen besteld Snelle en goede levering op afgesproken tijd. Kwaliteit van het vlees was zeer goed.

Ga zo door !

Ik had 6 spareribs besteld waarvan er onderhand al 3 op zijn . Kwaliteit is gewoon goed. Het komt ook netjes in een koeldoos met koeltas en koelelementen aan . Ik ga zeker vaker bestellen hier .

Prima levering en kwaliteit

Alles goes

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Makkelijk en duidelijk om te bestellen .super levering altijd netjes op afspraak

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Op tijd geleverd zeer goede kwaliteit.

Prima Picanha.

Tevreden over de levering

Snel en volgens afspraak geleverd

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Lekker vlees met een uitstekende service

Het vlees is altijd van super goede kwaliteit. Daarbij ook veel internationale rubs en sauzen beschikbaar. De verzending komt altijd in een stevige grote doos. Alles altijd koud geleverd!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Snelle levering en mooie stukken vlees voor een acceptabele prijs. Eigenlijk zou elke slagerij zo'n aanbod moeten hebben.

Expired Meat, Doesn't Look Like Wagu

The meat was expired when I received it. The Wagu didn't have any marbeling at all, which makes me wonder if it's Wagu at all. I'll not be using such a service again.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Super lekker vlees, netjes ingepakt , en netjes op tijd bezorgd .Wij zijn heel erg tevreden.Bedankt

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Gaan zo door .Mijn complimenten

Kwaliteit in vlees en service.

Lekker vlees en een belletje omdat het vlees een dag later komt. Weinig poespas en duidelijkheid. Ik hou er van.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Was het echt wild of een gefokt zwijn?

Super verzorgt en verpakt. Heerlijk vlees.

Gewicht

Vlees was prima maar jammer dat je maar 1050 gram krijgt als je denkt 1200 te krijgen. Zo wordt het woord ongeveer op de website toch een rekbaar begrip.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

quality of the meat is good

I bought brisket kind of meat and it was a good one. The delivery was also accurate.

Heerlijk gourmet

We hebben genoten van het gourmetten!

Uitstekende service

Prima kwaliteit.. Uitstekende levering

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goed vlees en goede service

Mooie stukken vlees makkelijk en bevroren thuisbezorgt. Het meeste ligt nog in de vriezer te wachten om te bereiden.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Snelle en goed verzorgde bezorging

De bestelling werd snel en uiterst netjes verpakt bezorgd. Complimenten! Zal er zeker nog eens bestellen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goede service en mooie producten.

Mooie producten en goede service

perfect vlees

Al meerdere keren in de 2 afgelopen jaren vlees bij Beef en Steak besteld. In een woord top. Niet de goedkoopste , maar wel de beste.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? doorgaan zo.

Hertog van Beijerenstraat 23

2461 EM Ter aar

Over Beef&Steak

"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".