Heel goed, de service mag 6 sterren krijgen

Dit is echt een klantvriendelijke winkel. Goede radio's, zeer informatieve site. En er ging wat mis, maar Sander lost het op !!

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Techniradio RDR
  • Toelichting op de bezorging: De eerste heenzending en de retourzending lieten te wensen over.

Zeer tevreden met de radio en de service

Zeer tevreden met de radio - het geluid is goed

• Welk model heeft u gekocht? Pure Classic Mini digitale DAB+ en FM

Coulance na 3 jaar

Mijn internetradio was na 3 jaar kapot, uit coulance kreeg ik zeer scherpe prijs voor een vervanger. Top geregeld.

• Welk model heeft u gekocht? Digital 143

Super fijn!

Goede beschrijvingen bij de apparatuur en snelle verzending.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat TechniRadio RDR Dab+ en FM radio

Ontzettend goed geholpen

Ik had wat technische vragen; daar kreeg ik telefonisch bijzonder adequate hulp bij. Product werk perfect.

• Welk model heeft u gekocht? Thomson antenne

TechniSat DIGITRADIO 3 IR

Zeer degelijk en kwalitatief toestel met heel veel mogelijkheden. Het aantal te ontvangen DAB zenders is binnenshuis echter beperkt. Maar dit geldt voor alle DAB toestellen. Het voordeel is dat de antenne van dit toestel verwijderd kan worden en een externe antenne aangesloten kan worden. Dit resulteert onmiddellijk met een veelvoud extra zenders. De equalizer (EQ) is zeer nuttig gebleken. Bij de oorspronkelijke instellingen klinken de lage tonen net iets te hard. Het is raadzaam om deze wat lager in te stellen en de hoge tonen hoger in te stellen. Maar dit is natuurlijk persoonlijke smaak. Het scherm is niet erg groot, maar de getoonde info is van kortbij toch nog goed af te lezen. Toch jammer dat dergelijke toestellen niet voorzien zijn met een HDMI uitgang waardoor zowel geluid als beeld (info) naar een receiver of smart TV gestuurd kunnen worden. Een prima toestel met heel veel mogelijkheden. Nog niet alles kunnen testen. Goede aankoop.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DIGITRADIO 3 IR
  • Toelichting op de bezorging: snelle levering

Mooi apparaat

Snelle levering van het product alleen jammer dat er geen beschrijving bij zit in het Nederlands

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Mooie opvolging verzending, snelle levering, product degelijk verpakt, top!

• Welk model heeft u gekocht? Imperial dab+ radio

Heel tevreden!

Duidelijke site, goed product, goede levering en een goede prijs, dus top!

• Welk model heeft u gekocht? Pure Classic Mini
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Radiowinkel: duidelijk, vriendelijk en attent

Miniradio: weinig knoppen is altijd even kijken hoe de bediening werkt, met boekje erbij makkelijk genoeg. Vanwege aux ingang kan ik weer lekker naar cd’s en md’s luisteren, geluid opmerkelijk goed

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DDR-7

Toppie

Netjes geholpen en Netjes geregeld optijd afgeleverd

Goed geregeld

Subwoofer besteld bij de radiowinkel. Verliep helemaal prima. Er werd meegedacht mbt waar de doos zou worden afgeleverd en de communicatie verliep prima. Geen problemen dus.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark RS1 subwoofer

was naar mijn zin

• Welk model heeft u gekocht? Traveller 650

Mooie compacte radio met prima geluid Goede instructies

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DDR-7 mini DAB+ en FM
  • Toelichting op de bezorging: Mooi op tijd

Prima service, geweldig apparaat en goede prijs

Ik vond deze winkel bij toeval. Wat een sympatieke website. Alles heel duidelijk uitgelegd. Eigenlijk zoals een ouderwetse winkel vroeger. Eerlijke mensen die verstand hebben van wat ze verkopen. De teksten zijn ongelofelijk goed geschreven. Het pakje kreeg ik snel en op het afgesproken tijdstip. Erg mooi ingepakt in heel stevig, bruin inpakpapier, inderdaad zoals van de kruidenier of ijzerwinkel van vroeger. Buitengewoon aan te raden!

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? Tivoli audio, model one, art

Zeer goed meegedacht in mogelijke oplossingen

Binnen de mogelijkheden een oplossing voorgesteld.

• Wat vond u van de bezorging? N.v.t.

• Welk model heeft u gekocht? Pure

Zeer goede en snelle service en tevreden over de aankoop.

Snelle en duidelijke reactie op vragen via mail.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigitRadio 143 V3

Langer gewacht dan toegezegd

Later ontvangen dan toegezegd, maar goede service en pakje in goede staat ontvangen. Bovendien werkt het goed! Dank radiowinkel. Zal het anderen toch aanraden.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.
  • Toelichting op de bezorging: niet ontvangende laat ontvangen

Na info teruggestuurd en snel ook geld weer terug.

Helaas had mijn uitgekozen internet / dab radio slechte ontvangst bij ons thuis. Na mail info retour gestuurd en de volgende dag al mijn betaling terug gestort gekregen. Oók dat is service hoor. Prima geregeld.

• Welk model heeft u gekocht? Telestar DIRA S 32i
  • Toelichting op de bezorging: M’n et dhl

Komt afspraken na

• Toelichting op de bezorging: Goed

Uitstekend advies en daarna snelle levering

Per mail om advies gevraagd over een radio aansluiting omdat eea niet lukt via Ziggo. Snel een mail terug met een prima advies waarna ik besteld heb. De volgende dag de internetradio ontvangen en het werkt perfect.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 11

Perfect zoals het hoort

• Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Geweldig product en duidelijke snelle service

Radiowinkel heeft de beste selectie van radio en audio producten naast de eigen sites van de merken. Ik heb er de Pure Home Evoke voor mijn vrouw gekocht in de uitvoering die nergens anders te krijgen was! Super

• Welk model heeft u gekocht? Pure Home Evoke
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Goede informatie op de site en snelle bezorging.

De website biedt een ruim overzicht van de mogelijkheden met een duidelijke toelichting.

• Welk model heeft u gekocht? Tivoli One Digital 2nd gen

Lulofsstraat 5538