Dit is echt een klantvriendelijke winkel. Goede radio's, zeer informatieve site. En er ging wat mis, maar Sander lost het op !!
Zeer tevreden met de radio - het geluid is goed
Mijn internetradio was na 3 jaar kapot, uit coulance kreeg ik zeer scherpe prijs voor een vervanger. Top geregeld.
Goede beschrijvingen bij de apparatuur en snelle verzending.
Ik had wat technische vragen; daar kreeg ik telefonisch bijzonder adequate hulp bij. Product werk perfect.
Zeer degelijk en kwalitatief toestel met heel veel mogelijkheden. Het aantal te ontvangen DAB zenders is binnenshuis echter beperkt. Maar dit geldt voor alle DAB toestellen. Het voordeel is dat de antenne van dit toestel verwijderd kan worden en een externe antenne aangesloten kan worden. Dit resulteert onmiddellijk met een veelvoud extra zenders. De equalizer (EQ) is zeer nuttig gebleken. Bij de oorspronkelijke instellingen klinken de lage tonen net iets te hard. Het is raadzaam om deze wat lager in te stellen en de hoge tonen hoger in te stellen. Maar dit is natuurlijk persoonlijke smaak. Het scherm is niet erg groot, maar de getoonde info is van kortbij toch nog goed af te lezen. Toch jammer dat dergelijke toestellen niet voorzien zijn met een HDMI uitgang waardoor zowel geluid als beeld (info) naar een receiver of smart TV gestuurd kunnen worden. Een prima toestel met heel veel mogelijkheden. Nog niet alles kunnen testen. Goede aankoop.
Snelle levering van het product alleen jammer dat er geen beschrijving bij zit in het Nederlands
Beste Frans, Als er geen papieren NL handleiding bij een radio zit (wat 9 van de 10 keer zo is) staat deze bijna altijd op de productpagina op onze site. Altijd onderaan bij de specificaties in PDF vorm. Zo ook bij uw tuner. Zie: https://www.radiowinkel.com/a-75106590/technisat/technisat-digitradio-143-cd-v3-stereo-hifi-dab-en-wifi-internet-tuner-met-cd-speler-zwart/ Deze opmerking staat overigens ook als tip geschreven in de mail met de verzendbevestiging. Groet, Sander
Mooie opvolging verzending, snelle levering, product degelijk verpakt, top!
Duidelijke site, goed product, goede levering en een goede prijs, dus top!
Miniradio: weinig knoppen is altijd even kijken hoe de bediening werkt, met boekje erbij makkelijk genoeg. Vanwege aux ingang kan ik weer lekker naar cd’s en md’s luisteren, geluid opmerkelijk goed
Netjes geholpen en Netjes geregeld optijd afgeleverd
Subwoofer besteld bij de radiowinkel. Verliep helemaal prima. Er werd meegedacht mbt waar de doos zou worden afgeleverd en de communicatie verliep prima. Geen problemen dus.
Mooie compacte radio met prima geluid Goede instructies
Ik vond deze winkel bij toeval. Wat een sympatieke website. Alles heel duidelijk uitgelegd. Eigenlijk zoals een ouderwetse winkel vroeger. Eerlijke mensen die verstand hebben van wat ze verkopen. De teksten zijn ongelofelijk goed geschreven. Het pakje kreeg ik snel en op het afgesproken tijdstip. Erg mooi ingepakt in heel stevig, bruin inpakpapier, inderdaad zoals van de kruidenier of ijzerwinkel van vroeger. Buitengewoon aan te raden!
Binnen de mogelijkheden een oplossing voorgesteld.
Snelle en duidelijke reactie op vragen via mail.
Later ontvangen dan toegezegd, maar goede service en pakje in goede staat ontvangen. Bovendien werkt het goed! Dank radiowinkel. Zal het anderen toch aanraden.
Beste Charlotte, De Tivoli afstandsbediening is de 29e verstuurd per brievenbuspost. Wordt dan de 30e opgehaald door POSTNL. Naar België kan het een paar dagen langer duren via BPOST tijdens de vakantietijd. Ik verwacht dat deze vandaag of morgen alsnog in uw brievenbus zal moeten vallen. Als u die vrijdag nog niet heeft, graag nog even een mail sturen! Groet, Sander
Originele beoordeling
niet ontvangen
Helaas had mijn uitgekozen internet / dab radio slechte ontvangst bij ons thuis. Na mail info retour gestuurd en de volgende dag al mijn betaling terug gestort gekregen. Oók dat is service hoor. Prima geregeld.
Komt afspraken na
Per mail om advies gevraagd over een radio aansluiting omdat eea niet lukt via Ziggo. Snel een mail terug met een prima advies waarna ik besteld heb. De volgende dag de internetradio ontvangen en het werkt perfect.
Perfect zoals het hoort
Radiowinkel heeft de beste selectie van radio en audio producten naast de eigen sites van de merken. Ik heb er de Pure Home Evoke voor mijn vrouw gekocht in de uitvoering die nergens anders te krijgen was! Super
De website biedt een ruim overzicht van de mogelijkheden met een duidelijke toelichting.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag