Wilde een bedrade internet radio. Dus met een ethernetpoort aan de achterkant. Prima advies gekregen en hulp (telefoon en E-mail) bij de installatie. Sander is heel deskundig, vlot en vriendelijk. Radiowinkel vind ik daarom een aanrader om een keuze te maken.
Redelijk advies m.b.t. Noodradio. Goede prijs. Ik verwacht weinig van DAB bij nood-situaties dus ik ben voor AM/FM gegaan.
Wat ik wilde hebben was gemakkelijk te vinden. En keurig geleverd.
Snelle bezorging,
Prima prijzen en vlotte verzending
Had twijfels over mijn bestelling, vragen werden snel beantwoord. Direct daarna besteld.
Prima service Heb reeds reclame voor u gemaakt
De radio bevalt goed sinds de paar dagen dat we hem gebruiken .
Deskundige en behulpzame medewerker! Na telefonisch advies, gekozen voor de internetversie van een radio. Ik ben super blij met de aankoop van mijn eerste internetradio! Er gaat letterlijk een muziekwereld voor mij open :) Heel leuk! En snelle verzending en stevige nette verpakking. Topervaring!
mooi compact radiootje met goede ontvangst.
Betrouwbare informatie over het ruime aanbod en.aardige kortingsacties.
Goed advies gekregen radio bevalt mij prima
tevreden .met de nieuwe radio Fijne winkel voelt betrouwbaar
De winkel levert wat ze beloven. De radio doet het prima en voelt redelijk robuust aan. Maar we hebben de radio net een paar dagen, dus over de kwaliteit op lage termijn weten we nog niets.
Noodradio voldoet aan onze verwachtingen! Hij is wel duur, maar is het geld zeker waard. Handig formaat om mee te nemen! Er zat een Nederlandse handleiding bij en was heel makkelijk in te stellen!
N.v.t. Online aangekocht.
Mijn ervaring met de radiowinkel was heel correct. De juiste levering en op de afgesproken tijd. Bij nader inzien had ik nog iets retour gezonden en dat verliep ook prima. Mijn geld werd direct terug gestort. Ik ben zeer tevreden!
Producten voldoen aan de wens en verwachting. De service (een vraag die ik had werd binnen 10 minuten beantwoord!) is uitstekend!
Snelle levering. Ik kreeg zelfs nog een email waarin uitgelegd werd dat er een postnl storing was ergens waardoor de radio misschien wat later zou kunnen komen.
Goede service, de factuur moest op een andere naam en dit is per kerende geregeld.
de radio was snel geleverd. Zag er goed uit, het is een noodradio dus i heb hem nog niet echt getest
Helemaal tevreden met de Ruark R1S. Precies wat we zochten én extra fijn dat de uitbreiding met een accu-pack mee te bestellen was.
Snel geleverd in een mooie, practische verpakking met een minimum aan verpakkingsmateriaal! Bovendien goed geprijsd.
Goede service en krijgen wat je verwacht.
Correcte levering
Lulofsstraat 5538