Beste Bert, Het kan wel eens voorkomen dat bij het te vast aandraaien van de F connector het chassis deel mee gaat draaien en op die manier de connectie aan de binnenzijde stuk draait. Daar had ik u meteen op kunnen wijzen als u even gebeld of gemaild had. Goed dat u evenwel het euvel zelf gevonden hebt! Groet, Sander
Dank! Even nog wat verduidelijking over de leveringen. Wij versturen standaard de meeste pakketten met Cycloon Fietskoeriers. Meestal, want het hangt ook van grootte en of het naar een pakketpunt moet af. Anders komt het per DHL. Als Cycloon geen fietskoeriers in het postcode gebied heeft waar het pakket naar toe moet, draagt deze het over aan DHL. Dus het verwarrende kan zijn dat u in eerste instantie een Cycloon tracking mail krijgt en daarna een DHL tracking mail.... Groet! Sander