Vlotte levering9
Op vragen wordt snel geantwoord. Over het apparaat ben ik ook zeer tevreden. In tegenstelling tot de (nederlandstalige) handleiding, kan het alarm volgens mij alleen worden ingesteld als de radio aanstaat. Wie niet tevreden is met de klank, moet de handleiding eens goed lezen. Verschillende mogelijkheden om de klank af te stellen: bas, tremble, Jazz, flat enz. Een dikke 10 op 10. Niet alleen voor de radio, maar zeker voor de winkel. Leuk: bij het wekken met de radio, begint het geluid op een laag niveau en gaat dan langzaam naar het ingestelde niveau.
Duidelijke website en snelle levering
snel geleverd en netjes afgeleverd daar ben ik blij mee ikzelf kom veel jaren kopen met apparatuur
Op site heel gemakkelijk te vinden en te bestellen. Snel geleverd.
Bestellen ging vlot, levering ging vlot, product voldoet.
Duidelijke website. Prima bestelprocedure. Goede communicatie omtrent bestel- en leverproces. Transportgevoelige apparatuur. Doos van tuner in extra craftpapier m.i. niet nodig geweest maar tunerdoos blijft dan wel netjes. Tunerdoos voldoende aan alle! kanten goed gebufferd met luchtzakjes en bufferpapier in een omdoos. Zo kan de inhoud niet 'klapperen' wat je bij andere leveranciers vaak wel ziet; een merkdoosje in een omdoos met ' ergens er naast' een propje papier/luchtzakje waardoor het merkdoosje alle kanten heen- en weer schuift, niet fijn voor bijv. een harde schijf... Maar zoals geschreven, hier goed geregeld.
Goed advies van Sander. Scherpe prijs. Snel geleverd.
De Kenwood internetradio/versterker kwam keurig en snel. En voor de beste prijs in zowel Nederland als Duitsland. Top.
Makkelijke website, bestelling snel en netjes ontvangen. Voldeed aan onze verwachtingen
Dit was mijn tweede internettuner die ik via de radiowinkel online besteld heb. Na heel wat jaartjes trouwe diens was mijn hama tuner er mee gestopt. Als opvolger de Sangean Wft-4 besteld bij Sander. Keurig verpakt afgeleverd bij mij thuis. Installatie ging snel en gemakkelijk na vijf minuten draaide de Sangean via het netwerk. Een dikke 10 voor Sander en zijn radiowinkel.
De radio werd goed verpakt snel geleverd. Toen ikzelf een probleem had met installeren werd ik snel en adequaat geholpen.
uitstekende voorlichting op de site over de kwaliteit van de apparaten
Top, een aanrader om met een gerust gemoed een bestelling te plaatsen!
Mijn bestelling vlot afgehandeld en bezorgd. En ook belangrijk : gratis verzending!
Prettig persoonlijk en direct ontact met eigenaar. Kent zijn producten. Prduct bevalt goed. Ik had hiervoor Novaware radio dab/fm maar vond ontvangst en kwaliteit van geluid echt bagger. Hopelijk hebben we lang plezier van onze sangean 99+. Is 2x zo duur maar meteen glimlach bij opstart DAB!
Het artikel was duidelijk beschreven en werd netjes verpakt geleverd.
Komt afspraken op tijd na
Met goed advies een hele mooie Sangean radio/cd sysyteem uitgezocht. Later hulp bij instellen.
Supersnelle levering
Op advies van Sander de Technisat 217 aangeschaft, deze kan op batterijen en lichtnet en heeft ook nog een behoorlijk goed geluid voor het formaat. Ze zijn wel iets duurder dan andere internetwinkels maar ik ga voor goed advies en betrouwbaarheid! Mvg, Jan
Goed, milieu vriendelijk verpakt. Goed degelijk produkt
Mooie prijs en na het plaatsen van de bestelling op de hoogte gehouden van het verzenden. Snel verzonden, helemaal top!
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag