Prima product en anelle service!

Uitstekend product met vriendelijke prijs.Goede. Communicatie en betrouwbare levering.

• Welk model heeft u gekocht? Digitradio 143 CD

Correktte levering

Heb een bestelling gedaan en was de volgende dag al in huis , toppie

correct

OK

Deskundig en snel

Deskundig en snel. Alleen de keuze voor DHL is jammer. In mijn ervaring (en die van anderen) een matige koerier.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Fusio 600 (WFT-3)

Duidelijk snel en betrouwbaar

Goede opvolging per mail en order processing.

• Welk model heeft u gekocht? Accessoire (batterypack)

Goed advies en prompte bezorging

Er gaat niets boven een goed advies van een vakman. Ik kreeg een prima advies voor de aanschaf van de DAB+ radiotuner

• Welk model heeft u gekocht? per stuk € 399,00 € -100,00 totaal € 299,00 € 299,00 € 299,00 € 247,11 € 51,89 € 299,00 De Radiowinkel 1 x Sangean Fusion 600 (WFT-3)

interessante winkel maar niet correcte technische info

Ik heb eindelijk een speciale DAB-antenne gevonden die echt een zeer goede ontvangst geeft. Deze had echter al een F-type aansluiting , staat verkeerd op de website. Ik heb er voor 5EUR een adapter bijgekocht en kreeg 2 verkeerde adapters bijgeleverd. Slordig en 5 EUR teveel uitgegeven - maar de antenne is wel goed.

• Welk model heeft u gekocht? KAT 3 DAB+ 3m

Beste, de radio was snel geleverd en snel geïnstalleerd maar we krijgen maar geen display. Groetjes

• Welk model heeft u gekocht? Art.Nr.0000/3900

Duidelijke website en snelle levering

Prima duidelijke website, veel keuze op radio gebied en tot snel geleverd, top

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Zowel uitleg van Sander,als levering en noem maar op, beter kan niet. Ook super radio ruark R1 M4 beter kan niet zeer tevreden.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R1

Correcte verwerking van mijn bestelling uit een ruim en uitgelezen aanbod!

Ben je op zoek naar een radio, welke voldoet aan jouw behoeften, één adres: de RADIOWINKEL!

• Welk model heeft u gekocht? Pure Move 2520

Juiste beschrijving van het product op de website, snelle levering en goede communicatie. Aanrader, zowel winkel als de Ruark R1. De radio is compact met intuïtieve bediening en het geluid klinkt warm en vol zelfs in een grotere leefruimte. Een radio uit het duurdere segment maar als je een kwalitatieve compacte radio zoekt waarbij het geluid primeert dan is de Ruark perfect. Oorspronkelijk gekocht voor in de slaapkamer maar staat na 2 weken nog steeds in de woonkamer.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R1

Netjes geleverd

Radiowinkel heeft netjes en snel geleverd, maar het product lost mijn probleem niet op. Ik had er toch iets meer van verwacht. De zelfbouw antenne van een overgebleven stuk coax presteert hetzelfde. Toch is het ontwerp heel fraai, vandaar dat ik het niet als een miskoop betitel.

• Welk model heeft u gekocht? Oehlbach Scope Audio Max DAB+ antenne

Deskundig en klantgericht

Hij luistert naar je vraag en komt met de oplossing die het best bij je situatie past en is niet gericht om je het duurste product aan te smeren.

• Welk model heeft u gekocht? Fm/dab buitenantenne

Een aanrader

Perfecte ervaring kwa service, prijs en levertijd

• Welk model heeft u gekocht? Muze 635

Goed advies

Alle tijd om mij van advies te dienen, waardoor ik een goede overweging kon maken en uiteindelijk een uitstekende keuze heb gedaan

• Welk model heeft u gekocht? Ruark Audio R2

fantastische service

Ik had problemen met de instellingen. Hij nam er alle tijd voor om mij wegwijs te maken in de mogelijkheden van deze internetradio. Ik kan dit bedrijf aanbevelen

• Welk model heeft u gekocht? Techradio

Prima maatwerk

Deze firma heeft mij zeer correct geholpen bij de keuze en aanschaf van DAB radio's voor huis en kantoor. Ik ben zeer tevreden.

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro

Ik ben tevreden over het resultaat

Tijdig afgeleverd bij afhaalpunt; apparaat functioneert goed na wat experimenteren.

• Welk model heeft u gekocht? DAB-antenne

helemaal goed

Geeft goed advies en komt de gemaakt afspraken na.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Goed tarief en snel in huis

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Vlot een reactie via mail op mijn vragen, razendsnelle levering en extra goed verpakt. En zeer tevreden over geleverde radio.

• Welk model heeft u gekocht? Revo

Fijne communicatie, ook al moest ik het product retourneren

Positief

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Keurig geholpen zo het een goede zaak hoort te doen.

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag