Meer dan vlot

Vrijdag besteld, zaterdag kon ik luisteren. Jammer was dat de website dezelfde snelheid beloofde, maar de factuur daar ineens een paar dagen aan toevoegde. Die teleurstelling werd door de daarop volgende track en trace weer goed gemaakt.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark 3

Mooie radio maar enkele dingen

Ik heb het idee dat de batterij snel leeg is. Verder weet ik niet zo g lief hoe ik moet instellen dat de radio ba een half uur ophoudt.En digitaal valt af en toe weg, terwijl ik in de Randstad woon. Verder is het jammer dat er geen Bluetooth op zit. Ten minste, die heb ik niet kunnen ontdekken. Ik wilde jullie hierover vandaag bellen, maar volgens mij zijn jullie nu gesloten. Misschien kunnen jullie met mij contact opnemen Geert

• Welk model heeft u gekocht? Pure model 2520

Direct antwoord of de radio ook Flac kan afspelen: JA!

Op voorraad, snelle levering door DHL pakketpunt te selecteren ipv aan de deur.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Revery R4

perfect snelle levering antenne werkt perfect voor de sony radio

• Welk model heeft u gekocht? antenne

Prachtige collectie radio's en na advies van de radiowinkel heb ik zelf ook een internet radio aangeschaft. Perfect aangeleverd, perfecte service! Ik zou deze (online)winkel zeker aanraden.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Revery R5 (WFR-70) internetradio

Service top, site kan beter

In 2014 had ik al een keer een DAB+-radio gekocht bij de Radiowinkel, naar volle tevredenheid. Onlangs opnieuw een DAB+-radio gekocht. Van tevoren per e-mail een aantal vragen aan Sander gesteld, die snel en uitvoerig werden beantwoord. Het bestelproces verliep verder voorspoedig en de radio werd keurig op schema bezorgd. Erg handig dat op de site ook de handleiding van de radio te downloaden is, in het Nederlands/Engels indien beschikbaar. Dat laatste kwam me goed uit, omdat TechniSat slechts een Duitstalige handleiding leverde. Met de radio zelf ben ik niet 100% tevreden, hij volstaat. Dat heeft echter niets met de Radiowinkel zelf te maken, en daar gaat deze beoordeling per slot van rekening over. Als ik een verbeterpunt zou moeten noemen, dan is dat wel de site. Er is veel gedetailleerde informatie op te vinden, en voor zover ik kan beoordelen is die ook correct. Wat ik echter mis is een pagina waar je begint met een lijst met alle radio's, die je vervolgens kunt filteren op bepaalde kenmerken (DAB+/FM, mono/stereo, accu ja/nee enz). Dat zou het zoekproces mijns inziens een stuk makkelijker maken.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DIGITRADIO 2 S

Heel goed geholpen

Goede service en meedenken ivm Probleem dab ontvangst Yamaha versterker.

• Welk model heeft u gekocht? Kat 3

Zeer tevreden, mooie radio en een meer persoonlijke ervaring.

Snelle levering, en ook nog eens afgeleverd per tansportfietskar! Super leuk en een keer wat anders, bovendien prachtig verpakt in ouderwets en donders stevig pak/ post papier dus geen 2 dozen welke de paiercontainer gelijk vol maken, maar gewoon 1 doos met radio. Super ervaring en zeker aan te bevelen!

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster Elite UR2195SE sterio

Een snelle en goede service.

Nog niet eerder kocht ik iets bij de Radiowinkel. Mijn eerste ervaring is positief. De informatie over verwerking en verzending van mijn bestelling was duidelijk.

• Welk model heeft u gekocht? Normandie transita 30

Alles zeer goed en duidelijk geregeld !

Snel

Prima site, veel keus, snelle levering. Alleen werkt mijn bestelde dab+ antenne niet, maar daar kan de radiowinkel weinig aan doen.

Zeer snelle levering

Zeer prettige ervaring als nieuwe klant, zeer snel bevestiging dat het product al was opgehaald door de vervoerder en netjes de volgende dag bezorgd.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R3

Prima prijs, snel verzonden.

In mijn zoektocht naar een wat specifiekere wekker-radio kwam ik uit bij Radiowinkel, die wél had wat ik vrijwel nergens anders kon vinden (of tegen belachelijke prijzen). Goede prijs, overzichtelijke site, besteld, retesnel verzonden, alles perfect. Zou hier zo nogmaals bestellen.

uitstekend

Prima zaak, eerste keer kabeltje besteld voor dab+ ontvangst via Ziggo aansluiting, maar dat werkt dus niet. Retour gestuurd en geld binnen 3 dagen terug op rekening. Daarna een binnen antenne besteld en die is snel geleverd, maar omdat we hier een slechte dab+ ontvangst hebben is dit nog niet de ideale oplossing, ik hoop dat het in de toekomst beter gaat.

hele goede service

Er werd erg goed meegedacht bij de bestelling en het opvolgen van de bestelling

• Welk model heeft u gekocht? koppelstuk

Vlot verloop

Alles ging heel vlot en zeer professioneel!

• Welk model heeft u gekocht? Sangean internet radio

Radiowinkel biedt een uitgebreide keuze in internetradio's.

Radiowinkel biedt genoeg keuze via een duidelijke website waar veel informatie te vinden valt. En levert bovendien pijlsnel uw gevraagde product.

• Welk model heeft u gekocht? Hama3200

Persoonlijk contact ten top!

Goede en mooie producten, daarnaast bij vragen snel antwoord.

snelle correcte levering

Nog niet snel mee gemaakt, de levering binnen een dag. Dank jullie wel voor deze service.

• Welk model heeft u gekocht? KM 1908

Heel good

Excellent

• Welk model heeft u gekocht? Imperial i105

alles prima verlopen

alles prima verlopen

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Fusion 600 (WFT-3)

Goede aanbieding snelle levering

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Bestelling tijdig volgens afspraak geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Fusion 290

Er word geleverd waarom gevraagd word.

Simpel en snel.ik beveel deze firma aan..helemaal top 5 sterren

Uitstekende levering

Goed product en met snelheid geleverd

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag