snelle levering , goed advies Technisat DigitRadio 52 stereo wekker gekocht , goed toestel alleen in de laagste volumestand is het geluid te hard om bij in slaap te vallen . heb dit voorlopig opgelost door aan de beide zijkanten dik schuimrubber te plaatsen .

• Welk model heeft u gekocht? Technisat DigitRadio 52

Veel keuze en goeie uitleg

• Welk model heeft u gekocht? Altrecht mini internetradio

Helemaal top, goed advies gekregen

Ik ben niet bekend met de techniek en had dus behoefte aan advies. Deze heb ik gekregen en kon daardoor de juiste keuze maken. Goed bedrijf, ze hebben de tijd voor mij genomen. Fred

• Welk model heeft u gekocht? Sonora

Snel en goed

mijn DAB+ antenne kwam direct, doet wat hij moet doen, en wat Radiowinkel had aangegeven.

• Welk model heeft u gekocht? Oehlbach Scope Audio Max DAB+

Goed advies ontvangen alvorens tot koop over te gaan

Zeer klantvriendelijk bedrijf en snelle, milieuvriendelijke levering

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 10 IR

Ja, ik bedoel prima.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Pocket 350

prima geholpen

De radio vond ik niet gemakkelijk ingesteld te krijgen, maar ik ben prima geholpen

• Welk model heeft u gekocht? pure elan connect

Snelle levering en uiterst goede zakradio DAB+ en FM

Heel erg tevreden over de snelheid van levering alsook over de kwaliteit van de zakradio!!

• Welk model heeft u gekocht? PURE Move 2520 oplaadbare DAB+ en FM

Uitstekend advies van Sander

In mijn zoektocht naar een kwalitatief goede hybride internetradio tussen 500 en 1.000 Euro kwam ik uit op twee modellen van verschillende fabrikanten. Specs uitvoerig vergeleken, gewikt en gewogen maar papier is geduldig. Het ging mij in de eerste plaats om top geluidskwaliteit. Telefonisch contact genomen met "Sander" voor advies. Geduldig en goed te woord gestaan en afgegaan op zijn advies betreffende geluidskwaliteit. Ik moet zeggen zijn advies was een schot in de roos. Ik heb de door hem geadviseerde radio inmiddels in huis, hij speelt de sterren van de hemel! Volledig tevreden met het uitstekend advies, ben er blij mee!.

• Welk model heeft u gekocht? Block SR-200 mk2

Veel keuze goede prijzen snelle bezorging kortom prima

n.v.t

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Prima service Aks ik nog iets nodig heb koop ik er weer

Ik heb een mail gestuurd met vraag die snel is beantwoord. Heb zelf wel andere keuze gemaakt. Bij levering was door DHL zending beschadigd maar koerier was meteen weg. Sander gebeld en die heeft meteen nieuwe gestuurd en ik kon eerste zending zonder kosten terugsturen. Sander regelt het verder zelf met DHL. Vriendelijk te woord gestaan.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 110ir

Geweldig bedrijf! Goede service!

Probleem werd door hun snel opgepakt en opgelost, nog niet eerder meegemaakt.

• Welk model heeft u gekocht? Sonore v20

Persoonlijke Service

Door de persoonlijke service en het advies, heb ik een fantastische stereo/internet/Dab radio aangeschaft war ik tot nu toe veel plezier van beleef

• Welk model heeft u gekocht? Block - SV 10

prima service

Mankementje aan bestelde draagbare radio. Keurig en snel opgelost . groot assortiment

• Welk model heeft u gekocht? Nordmende

Mijn eerste telefonische contact met Radiowinkel was plezierig en er werd gehandeld zoals toegezegd. Efficient en betrouwbaar is mijn ervaring.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Hele goede service, en uiterst vriendelijk !!!

Ik had een probleem met een apparaat dat bij Radiowinkel was gekocht. Snel en goed opgelost.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

prompte levering, uitstekend verpakt en een klantvriendelijke benadering

sander van de radiowinkel weet hoe het hoort! hij luistert naar de klant en geeft een heldere uitleg bij vragen. het geleverde product overtreft mijn verwachting

• Welk model heeft u gekocht? dabmani550cd

Makkelijk besteld, netjes en snel geleverd en een mooie internetradio

• Welk model heeft u gekocht? Noxon A570+

Compacte radio om overal mee te nemen.

Een toestel met vele mogelijkheden van ontvangst. Redelijk compact en dus makkelijk mee te nemen op strand, tuin, vakanties enz...

• Welk model heeft u gekocht? DAB+ Radio WFS-58

Betrouwbaar en snel geleverd

Een fijn en betrouwbaar bedrijf. Ik werd nauwkeurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Het product kwam snel en goed en stevig verpakt aan.

Perfect apparaat

Vlot geleverd en prima assortiment, ook van de tweede aankoop geen spijt.

• Welk model heeft u gekocht? Hama DIRxxx

zeer tevreden

Heb 2 Pinell internetradio's besteld en ben zeer tevreden. Supersnelle levering en kwaliteit van de radio's is super.

• Welk model heeft u gekocht? pinell supersound 501

Prima webshop en product - i205

Omdat Ziggo stopt met analoge radio op de kabel, op zoek gegaan naar een internet radio. Ruime keuze en complete informatie over de producten. Keuze was snel gemaakt. Tevens snelle reactie op vragen. Levering ook prima in orde.

• Welk model heeft u gekocht? Dabman i205

Hier kunnen andere wat van leren. :-}

Site is overzichtelijk en duidelijk. Snelle levering en goed verpakt. Ruark Audio R1 Mk4 prima geluid en onvangst zelft in de keuken. Geen storingen tijdens het wassen of magnetron.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark Audio R1 Mk4

Adviserend verkopen

Vooraf een vraag gesteld over twee modellen en professioneel geadviseerd waar ik inhoudelijk mee uit de voeten kon. Een week later bij Radiowinkel de aankoop gedaan en snel geleverd. Wat ik mis is een stukje pro activiteit na de koop, nl. Een belletje met de vraag of zij nog wat kunnen doen, stukje uitleg na in gebruik name.

• Welk model heeft u gekocht? R5

Lulofsstraat 5538