Goede service, ruim aanbod

Ik was op zoek naar een mooie retro-look DAB-radio voor mijn vriend voor zijn verjaardag. Ik heb de winchester dan radio gekocht. Het geluid is echt heel goed! De bezorging was snel, alles goed en stevig ingepakt. Super service!

• Welk model heeft u gekocht? Winchester DAB radio

Prima geregeld!

In het weekend een radio besteld en een paar dagen later had ik hem netjes in huis. Ik werd goed op de hoogte gehouden via mails.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Fusion 110

Snelle verzending bereikbaarheid kan beter.

Snelle en goede verzending van de bestelling. Het zou alleen beter zijn als het bedrijf telefonisch beter bereikbaar zou zijn. Verder alleen positieve ervaringen

• Welk model heeft u gekocht? HAMA DIT1010BT

Uitstekend wat een service

Radio besteld door verzending Dhl niet op tijd voor verjaardag binnen. Toen op tijd voor de verjaardag door eigen bezorging afgeleverd. Top service !

• Welk model heeft u gekocht? Sangean fusion 300

Duurde even vanwege de Brexit dat de levering plaats kon vinden. Het was het wachten meer dan waard. Zowel oog- als oogstrelend en dat uit zo’n klein kastje! Mooi warm/helder geluid.

• Welk model heeft u gekocht? R1 mk4 Bluetooth Radio

Topservice

Portable DAB-radio na 2 jaar stuk, batterij geïmplodeer na paar maanden radio niet gebruikt te hebben. Even een mailtje gestuurd en binnen twee dagen had ik een nieuwe radio thuis liggen. Superservice dus gewoon die je (jammer genoeg) niet overal tegenkomt maar bij deze Radiowinkel dus wel. Service en garantie zoals het hoort en geen ellenlang gezeur om je gelijk te moeten krijgen. Ga zo door Sander.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Move R3

Snelle en behulpzame app-beantwoording

Er staat al veel info betreffend verzending op de site, toch zou dit nog uitgebreider kunnen (zou ik vele bedrijven willen vragen). Had wel pech met ontvangst. Vrijdag ging blijkbaar niet lukken, za ook niet en dan is de eerstvolgende dag pas dinsdag.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster NMCDAB990GOLD

Correcte levering in een goede verpakking

Voldoet aan de verwachtingen

• Welk model heeft u gekocht? FM ,DAB+ antenne

prima advies, product en levering

Radiowinkel gaf me prettig en deskundig advies over een gezocht product en leverde zeer snel. Uitstekend!

• Welk model heeft u gekocht? DAB+ antelle

Correcte afwikkeling.

Radio was elders voorlopig niet leverbaar. Maar radiowinkel had hem nog wel. Snel besteld en geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? ALBECHT 865

Perfecte service, prijs en opvolging

Alles perfect en zelfs nog een gepersonaliseerde email om te vragen of alles goed ontvangen is. 10/10!!!

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R1

Krüfer&Matz KM1908 stereo

Zeer goede stereo en heel goed advies gekregen omtrent bij geleverd antenne werkt perfect k chalet ben er heel blij mee en je dvd op tv mee afspelen kortom super stereo ook dab ontvangst is goed zeker aanbevolen

• Welk model heeft u gekocht? KM 1908

Excellente réception de ma commande

Ma radio fm dab internet a été rapidement livrée dans un colis bien protégé. La firme Radiowinkel est à conseiller.

• sangean fusion 290

Zeer prettige ervaring met Sander van Radiowinkel.com

Duidelijke en vriendelijke uitleg over DAB-radio's in het algemeen, mijn keus was snel gemaakt, binnen één dag in huis, en met veel plezier geïnstalleerd. Prachtige sound, gemak dient de mens, niet waar? Bedankt Sander..... ; -)

• Welk model heeft u gekocht? DABMAN

Hier wil je naartoe voor je nieuwe radio!!

Vantevoren heb ik telefonisch contact gehad met Sander en om advies gevraagd welke radio het beste bij me zou passen. Ik werd vriendelijk en eerlijk geholpen en heb nog dezelfde dag een radio besteld. Helaas was er tijdens het verzenden iets niet goed gegaan waardoor de radio beschadigd aan kwam. Dit is top opgelost en 3 dagen later had ik mijn nieuwe exemplaar al binnen. Super service, ik kan dan ook iedereen die op zoek is naar een passende radio de Radiowinkel aanraden!!

• Welk model heeft u gekocht? Nordmende Transita 320

ruime keuze, goede prijs, snelle afhandeling

Fijn! Een gespecialiseerde winkel met een ruim assortiment. Bestelling = vlekkeloos en alles prima in orde!

• Welk model heeft u gekocht? Noxon A120+

Betrouwbare webwinkel met liefde voor de radio, top!

Nieuw model radio, vooruit bestelt, maar door de brexit duurde de levering langer dan gedacht. Desondanks door Sander regelmatig op de hoogte gehouden en uiteindelijk nu in bezit van een top radio! Mvg, Henny.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R1 MK 4

Mooi product, vriendelijke service

Mijn DAB+ radio werd i.v.m. drukte een dag later bezorgd. Het bleek de verkeerde kleur, maar die vond ik ook mooi en heb de radio gehouden. Erg blij met mijn Roberts iStream3. Vragen worden door Sander snel en vriendelijk beantwoord.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts iStream3

Goed, servicegericht en snel

Vakkundig geadviseerd omtrent mogelijkheden en snelle levering van apparatuur

• Welk model heeft u gekocht? Magnat tuner

Vlotte levering van Pinell DABwekkerradio. Overzichtelijke website.

Vlotte aflevering en transactie.

• Welk model heeft u gekocht? Pinell DAB wekkerradio

Prima geholpen

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

top advies en klantvriendelyke service.

ivm.opheffing van de fm-zenders, binnen afzienbare tyd, nu reeds daarop ingespeeld met een aanpassing aan myn stereoset, t.w. een digitradio, mede dankzy goed advies én goede service van radiowinkel;

• Welk model heeft u gekocht? technisat digitradio 110-ir

GRANDIOOS

Contact gehad en de volgende dag in huis

Goede service!

Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling. Zeer goede service en vlotte afhandeling! Zeer tevreden over.

Originele, ruime keuze

Website met gedetailleerde foto’s en info

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster

Lulofsstraat 5538