goed en snel

Eerste keer dat ik iets bestel bij de Radiowinkel, op de website is makkelijk te vinden wat voor mij de beste keus is. Bestelling liep gesmeerd en de bezorging ook. Ik had een vraag en die werd per mail snel beantwoord

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman i1450

Goede spulletjes, ruime sor****** en eenvoudig te bestellen.

Ruime toelichting bij de artikelen. Ruime keuze. Eenvoudig te bestellen. Vlotte levering.

• Welk model heeft u gekocht? Pure wekkerradio

Heel goeie ervaring met Uw winkel

OK

• Welk model heeft u gekocht? Sangeann DDR-7

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Een geweldig bedrijf en de service is subliem

Heel klantvriendelijk, zeker als je vragen hebt over het artikel. Echt een aanrader

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro QUBO

Makkelijke bestellen, goede communicatie, snelle levering, goed product

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman i400

Geweldig!!

Mijn ervaring met radiowinkel is in een woord geweldig !!! Super snelle service!! Telefonisch om hulp vragen,heel behulpzaam en super vriendelijk, niks dan lof !! Ik ben ook zeer tevreden over mijn wekkerradio,

• Welk model heeft u gekocht? P TEC tamaro

Snelle levering goed info op de internetsite

Ga zo door

• Welk model heeft u gekocht? Imperial dab an 13 zwart

Klanten service is TOP.

Ik wenste van mijn betaalde aankoop af te zien, voordat deze ook maar was verzonden. Zonder probleem werd mijn geld terug gestort.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster Elite Line PL880 Retro HiFi-systeem met DAB+ radio, CD, platenspeler en Bluetooth

Bij Radiowinkel een kleine Pinell hybride radio besteld, snelle levering. Deze leuke radio voldeed niet geheel aan mijn verwachting, omdat ik deze veel wil gebruiken om podcast te beluisteren. Dit was bij deze Pinell een beetje omslachtig. Radio teruggestuurd en een Philips TAPR 802/12 aangeschaft, deze heeft een apart podcast menu. Al met al prima service!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Precies wat de radioliefhebber wil

Goede informatie, ruim assortiment en supersnelle levering. Betaling achteraf mogelijk. De webwinkel gerund door de liefhebber.

• Welk model heeft u gekocht? Aangesneden war 27c

Antenne Kat 3 dab antenne 3m coax zeer goede ontvangst

Makelijk besteld snel geleverd

Middag besteld dag later binnen dat noem ik nog eens snel geleverd

• Welk model heeft u gekocht? Technisat digitradio 140

Prima levering

Prima levering

• Welk model heeft u gekocht? Highway 200

Zeer attent geholpen en blij met het mooie product!

Duidelijke info op de website , snelle reactie en bezorging. Gebruiksaanwijzing duidelijk en geluidskwaliteit bevalt goed.

• Welk model heeft u gekocht? M-695DBT

Ben goed tevreden over service en communicatie.

Prima geholpen en m.u.v. een klein foutje, wat overigens zeer correct en snel werd verholpen. De verzending vanuit Venlo door PostNL liet wat te wensen over. Hier had de communicatie te wensen over maar dat lag aan PostNL en niet aan Radiowinkel. Al met al heeft dat een paar dagen vertraging opgelopen maar is verder helemaal goed gekomen. Dus toch een tevreden klant.

• Welk model heeft u gekocht? Tangent Elio

Snelle levering en super service

Denkt goed mee om de beste keuze te maken

• Welk model heeft u gekocht? Tivoli art

Top !

Goed advies, concurrerende prijzen, snelle levering. Reageert snel en goed bij vragen. Super blij met mijn nieuwe Noxon A120+

• Welk model heeft u gekocht? Noxon A120+

Mijn ervaring is heel goed

Betrouwbaar

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Radiowinkel, links of rechts, je komt altijd weer bij hun terecht!

Goede service, vandaag besteld en morgen franco thuis. Je hoeft er de deur niet voor uit.

• Welk model heeft u gekocht? PURE D1 BATTERYPACK

Uitstekende service en snelle levering

De TechniSat 10IR is een fantastische uitbreiding voor elke wat oudere stereo installatie. Zeer gebruiksvriendelijk via de afstandsbediening of de Undok app.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat 10IR

Ruime keuze, goede website en goed advies gekregen

Ik had een voorselectie gemaakt en daarna heb ik met Sander gebeld die me heeft geadviseerd over de definitieve keuze.

• Welk model heeft u gekocht? intersat

Goed advies, snelle levering.

Een zeer uitgebreid assortiment en snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark speakers, Sangean radio

Ruime keuze met prima informatie op de website

Ik was al een tijdje op zoek naar een radio voor op mijn werkkamer, waar ik sinds 10 maanden heel veel tijd doorbreng. Op de site vele modellen om uit te kiezen. De informatie maakt het gemakkelijk om tot een keuze te komen. Het enige minpuntje was dat ik tussen kerst en oud en nieuw bestelde waardoor de levering wat later was dan oorspronkelijk gedacht. Dat werd echter prettig opgelost en de daarna afgegeven leverdatum bleek betrouwbaar. Tussendoor nog contact gehad over eventuele alternatieven. Prima geregeld.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster Eliteline ICD 2018

Uitstekende ervaring

Prima website, snel besteld en de volgende dag in huis

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag