Duidelijke site met uitgebreide product informatie en uitleg

Prettig winkelen bij de Radiowinkel

• Welk model heeft u gekocht? Quantis QE 317 Digitale DVB-C - Radiotuner

Goede informatie over het product.

Ruime keuze aan DAB wekkerradio ‘s, goede informatie en mooie prijs

• Welk model heeft u gekocht? Pure rise

Alles goed geregeld zeer snel geleverd

Prima geholpen

Snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? Tivoli pal + bt

Betrouwbaar en snelle levering.

Niet de eerste radio die ik van de radiowinkel heb. Bij de eerste bestelling snel en goed geholpen, dus vandaar een tweede bestelling gedaan. Opnieuw snel geleverd en precies wat ik van de radio verwachtte. Dus ik ben een zeer tevreden klant en kan Radiowinkel.nl dan ook van harte aanbevelen.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigitRadio 601

Goede info. ruime keuze

Door de uitgerbeide info bij de producten was het mogelijk een goede keuze te maken.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta S6 Luxe DAB+ en FM wekker radio met Bluetooth, Graphite

Vlotte levering, goed service

Had bij het bestellen verkeerde huisnummer ingevuld, even een mailtje en gelijk een mailtje terug dat het was aangepast. Dat is service.

• Welk model heeft u gekocht? Pinell Supersound 101

Prettig

Zeer prettig om mee zaken te doen. Duidelijk en snel in afhandeling

Zeer goede ervaring

Zeer goede levering en zeer degelijke kwaliteit

• Welk model heeft u gekocht? Technisat DigitRadio UP 1 DAB+, FM en Bluetooth inbouwradio, zilver

Duidelijke afspraken en zeer snelle levering, zelfs tijdens de kerstperiode!

• Welk model heeft u gekocht? DAB antenne

Geweldige service!

Radiowekker erg snel geleverd. En toen bleek dat deze niet naar behoren werkte, direct een retourverzoek ontvangen. De wekker kosteloos retour mogen sturen. En voordat de kapotte verzonden was, heb ik al een nieuwe, goedwerkende, ontvangen. Veel ondernemers zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Chapeau!

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster Elite Line UR8200SI DAB+ en FM wekkerradio met projectie

Lang gezocht naar een radio met internet

ben tevreden maar jammer genoeg heb ik geen handleiding en dat is wel spijtig, ik kan niet onthouden wat de winkelbediende mij allemaal zegde en nu kan ik er niets op zoeken . ik ben niet meer van de jongste( ben 74) en heb graag wat uitleg, daarom die handleiding; kunnen jullie mij die doorsturen aub ( in het Nederlands) Ik kocht mijn radio in Zottegem bij Rimbaut voor 500 €

• Welk model heeft u gekocht? draagbaar muziek systeem met wifi, internet, dab+spotify multi room hickory

prima service

mijn bestelling werd netjes ,correct en op tijd geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? highway 200

Kleinere zaak is beter.

Bij ragen direct de juiste persoon aan de lijn. Met verstand van zaken. Geen callcentre ofzo.

• Welk model heeft u gekocht? Pioneer NC-50DAB

: Donderdag 24 december besteld maandag 28 december bezorgd. Klasse!

Goed ingerichte, overzichtelijke website. De mogelijkheid om achteraf te betalen (via Klarna) vind ik heel klantvriendelijk. Doordat vanwege coronamaatregelen de fysieke winkels gesloten zijn, is het loeidruk met online bestellingen en hebben bezorgdiensten het ook razend druk. De Radiowinkel heeft mijn order supersnel afgehandeld en DHL heeft het pakket netjes binnen de aangekondigde tijdspanne bezorgd.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster 549 Dabbe

Prima en snelle levering ondanks de feestdagen

Gewoon goed!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Goed, snel en klantvriendelijk geholpen en snelle levering

Heel tevreden

• Welk model heeft u gekocht? Mc200

top geregeld

Alles goed en snel geregeld

• Welk model heeft u gekocht? geneva decon

Prima bedrijf

Heel snel geholpen en goed advies

• Welk model heeft u gekocht? Hama internet radio

matig

snelle levering. Tot nu toe alleen de antenneontvangst getest. Deze is niet geweldig...Ontvangst is afhankelijk van hoe IK beweeg als ik mij verwijder valt hij soms uit en pikt dan weer op als ik terug naar de zelfde positie ga

• Welk model heeft u gekocht? spectrum dab

Niet echt een klok radio

Nadeel van deze klok of wekker radio is dat de tijd erg klein wordt weergegeven. Bovendien geeft de radio geen tijd weer wanneer deze aan staat op een zender. Moet je hem dus eerst uit zetten om de tijd te zien. Niet echt handig. Bovendien zijn het wel echt kleine lettertjes op het display.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster UR190

Prima service.

Vooral het directe telefonisch contact is heel prettig. Ik kon alle vragen stellen.

• Welk model heeft u gekocht? Philips DAB receiver

Zeer goede service

Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van het traject dat mijn bestelling aflegde. Waar het zich wanneer bevond. Ook de vermelde specificaties van het artikel zijn zeer correct.

• Welk model heeft u gekocht? wekkerradio

Vlot antwoord op vragen per mail en chat. Zeer snelle levering.

Contact gehad per mail en chat, waarop ik steeds snel en duidelijk antwoord heb gehad. De levering was in volle kerstperiode onverwacht snel (volgende dag geleverd).

• Zou u ons aanbevelen? Yes
  • Ruark R5

Goede service en vlotte levering!

Duidelijke website, duidelijk overzicht tussen verschillende categorieën.

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag