naar volle tevredenheid

Efficiënt, snel, duidekij.

• Welk model heeft u gekocht? pioneer

Zakelijk en correct

Ik was aangenaam verrast door de snelle en goede communicatie nadat mijn bestelling door DHL niet werd afgeleverd omdat wij zogezegd niet meer op dit adres woonden of niet thuis zouden geweest zijn.

• Welk model heeft u gekocht? Sonara Prestige

Prettig en goede service

Bij info en vragen snel en duidelijk antwoord , bij bestellen alles duidelijk gemaild en juiste info. Kortom voor mij een duidelijke en prettige service , waar SERVICE nog in een hoge mate aanwezig is. Duidelijk een aanrader voor mond op mond reclame (ik zal het zeker niet laten)

• Welk model heeft u gekocht? Sangean wft 3

Snelle levering en alles zoals afgebeeld.

Het was de eerste keer dat ik bestelde bij radiowinkel. Maar zeker niet de laatste keer. Telefonisch duidelijke uitleg gekregen over WiFi radio en speakers. Bestelling was twee dagen later al thuis. Prima!

Perfect geregeld volgens afspraak

Netjes verpakt op tijd geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial 3000 i

quick delivery of high quality Robert's stream i94

quick delivery of high quality Robert's stream i94

• Welk model heeft u gekocht? Robert's stream i94

Te laat

Te laat verzonden veel te laat bezorgd Dat terwijl ander plakjes van ander offline winkels wel op tijd bezorgen. Kwaliteit was wel erg goed!

• Welk model heeft u gekocht? DAB antenne

Snel geleverd en zeer goed verpakt. Het werkt goed en klinkt goed en voor iemand met een visuele handicap kan ik er goed mee overweg

• Welk model heeft u gekocht? Gpo geluidsset

Zoals gebruikelijk weer prima.

Ik moest de eerste radio helaas omruilen, kan gebeuren, andere uitgezocht en de extra kosten verrekend. Dit alles verliep prima. Het zal vast niet mijn laatste product zijn.

• Welk model heeft u gekocht? Trevi Pocket Radio DAB+

Perfecte afhandeling . Zeer behulpzaam en goede opvolging !

Perfecte afhandeling !

Goede raadgeving, snelle levering

Voor mijn aankoop op radiowinkel.nl, heb ik met hen wat uitgewisseld en een antwoord op mijn vragen ontvangen. Zeer behulpzaam om de juiste keuze te maken. De prijzen zijn scherp, vergeet Amazon. De levering was super snel, alles is in perfecte staat aangekomen.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Fusion 600

IVM Corona enkele malen via dewebsite contact gehad over een nog bate leveren model. Dat verliep prima. Nadat mijn DAB+ reciever was binnengekomen, kon ik hem direct ophalen. Was niet de goedkoopste aanbieder, maar hier was de Pioneer XC-HM86D wel leverbaar.

• Welk model heeft u gekocht? Pioneer XC-HM86D

Keurige response op vragen .

De website Radiowinkel geeft een groot overzicht in radio's. En verschillende manieren van zoeken. Ik had nog een vraag en kreeg snel antwoord. Ik heb voor mijn thuiswerkplek een storingsvrije radio nodig voor met name spraak (NPO radio 1) Zocht dus DAB+. Geen ervaring daarmee. Daar voldoet deze PURE Pop Midi BT, portable DAB+ radio prima voor. Let wel op de foto's staat de antenne nooit omhoog, in werkelijkheid natuurlijk wel. Ik ben met name zeer tevreden over de 5 voorkeurtoetsen en de vormgeving. Het display dimt automatisch. Muziek luisteren gaat goed, maar mist de zware bas, maar dat kan je van zo'n licht ding ook niet verwachten. Verpakking van de zending, netjes met bruinpapier om de doos van de leverancier zelf. Stuk milieuvriendelijker, en minder karton dat ik weer weg moet gooien.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Pop Midi BT portable DAB+ en FM radio

Ruim aanbod

Als jarenlange klant van Radiowinkel heb ik uitsluitend positieve ervaringen met deze webshop opgedaan. De keuze van radio's is ruim, de beschrijving van de producten helder en uitvoerig en daarnaast biedt Radiowinkel een goede service en snelle levertijden. Soms kan je elders wat goedkoper terecht met speciale aanbiedingen, maar als gespecialiseerde leverancier heeft Radiowinkel een onovertroffen aanbod in DAB en internet radio's.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Stream 104

Groot aanbod, goede communicatie en correcte service.

Mooie selectie van kwaliteitsradio's. Best gemakkelijk om zo via internet een radio aan te schaffen. Heel goede service en communicatie .

• Welk model heeft u gekocht? sonora meisterstuck

Op tijd geleverd en in perfecte staat ji

Was snel besteld en 3 werkdagen later perfect geleverd. Ben ook heel content van dit product.

• Welk model heeft u gekocht? Philip's DAB Radio

Bestelling snel afgehandeld en ondanks drukte mooi op tijd afgeleverd. Product ziet er goed uit en werkt ook goed. Handleiding en bediening vergt wel enig puzzelen.

• Welk model heeft u gekocht? Techniradio 40

Supergoed bedrijf

Werd zeer goed geïnformeerd over de statussen van mijn bestelling en het artikel volgende dag in huis. En dat zo vlot in een drukke periode!

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DPR-39

goed advies en snelle levering. Had alleen handleiding in het Duits dus die heb ik in het Nederlands moeten dowloaden ( wat mij veel tijd kostte )

• Welk model heeft u gekocht? dab radio

Veel keuze

Antenne voor DAB+. Veel keuze, goede prijs, snel geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Heel goed en heel snel geleverd

Goede services

• Welk model heeft u gekocht? Anytone portabel

Snelle en correcte aflevering.

Mooi afgewerkt product.

Perfecte en snelle levering

Duidelijke website met alle nodige info Snelle en perfecte levering

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat Digitradio 143

Kan nog niet beoordelen helaas

Kan product nog nier beoordelen, is namelijk bestemd als Kerstcadeau. Maar heb er wel al alle vertrouwen in hoor! Vriendelijk dank en prettige feestdagen! Mw. S. Kroon, te Amstelveen. [email protected]

• Welk model heeft u gekocht? wekkerradio

Gesteld en geleverd.

Na telefonisch geïnformeerd te hebben over de voorraad heb ik besteld en na 2 dagen is de Geneva Radio geleverd. Zoek je een draagbare radio met HiFi geluid dan is dit de beste keus.

• Welk model heeft u gekocht? Geneva Touring S+

Lulofsstraat 5538