goede snelle levering

• Welk model heeft u gekocht? Pure dab+

Kwam betrouwbaar over . Alsof je in een winkel iets kocht.

• Welk model heeft u gekocht? Retroradio

Online winkel met ruime keuze.

Ruime keuze bij de verschillende merken. Het bestelde product is binnen 24 uur op bezorgadres geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark Audio R3 compact radio systeem

Radio walhalla

De site is al een feestje, met die enorme keuze aan radio's! Radio besteld, super snel geleverd, prima verpakt. Korte, duidelijke handleiding. Geniet dagelijks van een mooi geluid en simpele bediening van mijn Pure Evoke, met als extraatje ook nog een CD-speler, voor de zeldzame muziek die Spotify niet levert.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Evoke

Snelle reactie op mijn vraag

Bij het sturen van een mail met een vraag werd er vlot geantwoord.

• Welk model heeft u gekocht? Ik heb een los verkrijgbare antenne gekocht. Dit, omdat bij een radio van mij een antenne is gebroken.

Prima webwinkel

Alles is uitstekend verlopen van bestellen tot levering. Wat mij opviel is dat de productdoos in beschermend papier verpakt was en niet nog in een extra doos met beschermingsmateriaal. In mijn geval is dat goed gegaan. Ik kan mij voorstellen als DHL niet voorzichtig te werk gaat in zijn proces dit anders kan zijn.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Elan Connect+

Voor de eerste maal iets besteld bij de radio winkel en mijn ervaring is goed en vlot verlopen.

• Welk model heeft u gekocht? DAb+ antenne +kabel

prima aanbod, heldere omschrijvingen, snelle levering

Ik koop het liefst bij iemand die hart heeft voor zijn producten, dat is bij deze winkel duidelijk het geval. De levering was zoals beloofd, het product is zoals omschreven, ik ben er erg blij mee.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat Digiradio 143CD

Vlotte levering, goed product

Elders moeilijk te verkrijgen accessoire voor mijn pure radio was uit voorraad leverbaar en werd de volgende dag bezorgd. Alles naar tevredenheid.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Charge pak F1

ruim assortiment, goede prijs

Op zoek naar een kleine radio met DAB en internet, vond ik deze die op verschillende plekken al was uitverkocht. Leuke radio voor in de studeerkamer, bediening is heel eenvoudig. Veel zenders gerubriceerd op genre. Goede prijs, snelle verzending. Persoonlijke aanbevelingen van Sander

• Welk model heeft u gekocht? Pure Elan Connectt+

Alles naar wens en snel geleverd. Prima advies

• Welk model heeft u gekocht? Como audio musica

Radio ookeee!!!

Handleiding totaal onleesbaar

• Welk model heeft u gekocht? Pure radiowekker

grandioos

precies het geen ik nodig had en snel thuis

Ervaring is goed

Jammer dat de web voorraad niet de werkelijke voorraad is. Ze hebben wel netjes gecommuniceerd, ook alternatief geboden. Dat is mag ook gezegd worden dat is wel top.

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro prestige SO-330

Deskundig advies en snelle service!

Bij het zoeken naar de juiste radio voor mij, werd ik snel en goed geholpen. Met veel kennis van zaken.

• Welk model heeft u gekocht? Pinell Soundmaster 101

Super snelle en zeer nette service Perfect geholpen

• Welk model heeft u gekocht? Dab+antenne met aansluiting en verloop

Uitstekende service

Vriendelijke maar toch snelle & efficiënte communicatie. Top!

• Welk model heeft u gekocht? Onkyo miniketen

Snelle en deskundige service voor een scherpe prijs

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R2

Gewoon erg goed en snel.

Website klopt, goede informatie en duidelijk. Zeer snelle levering. Kortom TOP!

• Welk model heeft u gekocht? Pure Elan

• Welk model heeft u gekocht? Sangean wfr30

Goede service,snelle levering

De highway 200 werkt prima,makkelijk te installeren.

• Welk model heeft u gekocht? Pure highway 200

Mooie aankoop met goede service!

In overleg bestelling veranderd en een andere keus gemaakt. Terug te storten geld was vlot gebeurd!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Radio kopen kunnen we overal, maar de service ook toen ik nog een vraag en verzoek had was in een woord perfect. Is jammer dat ik niet iedere week wat nodig heb. Zou er morgen zo weer naar toe gaan. In een woord perfect

• Welk model heeft u gekocht? Noxon internet radio

ik heb na een week nog niks ontvangen...

Contact met verkoper Sander was prima, maar sinds de verzending horen we niks meer. Verontrustend eigenlijk. En als ik nu op de tracking van DHL ga kijken, is ons toestel nog altijd ergens in een sorteercentrum en nog steeds niet onderweg. Nog nooit meegemaakt.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Blutune 200 stereo muziek systeem met CD, USB, Bluetooth, DAB+ en FM radio met opname, cherry

snel en goede servies

vriendelijk en goede telefonisch contact

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag