scherpe prijzen

Alles is vlot verlopen.Vergeleken met andere winkels kwam radiowinkel er als de goedkoopste uit.Zelfs met de verzendingskosten was de radio nog goedkoper dan andere winkels.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta 6

Goed product en snel geleverd

Ben erg blij met de radio die ik besteld heb, goed geluid, omschrijving op de website was helder en had de radio snel in huis.

• Welk model heeft u gekocht? GPO Winchester jaren '50 ontwerp DAB+ en FM radio met wekfunctie

Heel vriendelijk en behulpzaam. En zeer snelle levering

Ik was al lang op zoek naar een dab+/fm/internet radio. Draagbaar.Ik kon er niet uitkomen. Uiteindelijk Sander gebeld. Hij heeft mij goede raad gegeven. En de volgende dag had ik Pure Elan connect in huis. Ingesteld en ik ben blij. Geluid is prima, kan het met de equalizer naar mijn behoefte instellen. Handzaam. Ik beveel deze winkel zeker aan bij mijn vrienden en kennissen.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Elan Connect

Ben zeer tevreden sander heeft mij goede informatie gegeven Radiowinkel een aanrader

• Welk model heeft u gekocht? Sangean 600WTF3

Zeer goede service!

Goede kwaliteit DAB+ antenne. Er zat echter één stekkertje fout bij de bestelling. Meteen reactie van Sander en probleem werd direct verholpen door een nieuwe plug. Dat is échte dienstverlening! Dus ik kom graag terug bij de Radiowinkel!

• Welk model heeft u gekocht? DAB+ antenne

Buitengewoon goed

Ik was op zoek naar een internet + DAB tuner. Sander heeft mij, in mijn situatie, uitstekend geadviseerd. Het was daardoor makkelijk een keuze te maken. Ik heb nu een week de Sangean tuner staan en ben er heel erg blij mee.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean WFT-3

Vlotte bestelling en levering

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Duidelijke omschrijving, goede levering en snel.

• Welk model heeft u gekocht? Radio

Prima en snel advies. Fantastische eenvoudige internet radio voor 100 euro. Snelle correcte levering. Dank Sander.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Connect +

Leuke winkel met alles wat een muziekliefhebber maar wensen kan!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Doen meer dan ze beloven

Na een bestelling bleek het product niet te voldoen aan onze wens. Na overleg een ander product gekozen waar we nu zeer tevreden over zijn. We mochten het een en ander met elkaar verrekenen wat als erg vriendelijk is over gekomen. Ook werd het nieuwe product reeds verzonden zonder dat het "oude" product al was retour ontvangen. Ja dat is vertrouwen! Top

• Welk model heeft u gekocht? internet radio

Niet zo heel goed

Radio is DAB maar stoort continu heel vervelend

zeer goede service

zeer goede service

• Welk model heeft u gekocht? oortelefoon zakradio

Snel, goede prijs en goede communicatie.

Snel, goede prijs en goede communicatiek

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Kastje wat je op het vooruit plaatst kwam stuk aan , maar kon het opzich goed herstellen

• Welk model heeft u gekocht? Pure Highway 200

goede communicatie, keurig geleverd.

Keurige levering. Ook al was het product vertraagd, ik werd keurig op de hoogte gehouden. Het product kwam goed verpakt zonder schade aan.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark MR1 MK2

Gemengde gevoelens.

Prima product, snelle levering, overleg over de bezorging. Alles prima voor elkaar. Maar waarom wordt er zonder overleg een Open-box product geleverd, misschien heeft het product al een jaar of langer in de showroom gestaan. Verpakking is oud en beschadigd, radio is duidelijk uit de verpakking geweest. Als bedrijf stuur je je producten bewust zo af, zolang de klant niet klaagt gaat dat goed. Dit geeft mij niet het vertrouwen om nogmaals een product bij de Radiowinkel te bestellen.

• Welk model heeft u gekocht? Revo SuperSystem.

Perfect. Snelle levering.

Levering kon niet sneller. Verder was de levering bijzonder omdat ik nergens anders datgene kon vinden.

Geen idee

Bestelling geplaatst maar niet ontvangen. Ook geen track and trace

• Welk model heeft u gekocht? Antenne

Alleen Duitstalige handleiding bijgevoegd !

Bijleveren van alleen een ééntalige gebruikshandleiding is niet wettelijk. Een handleiding in de taal van de koper is verplicht.

• Welk model heeft u gekocht? radiowekker

Product goed geprijsd en zeer snel geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Highway 200 DAB+ adapter voor in de auto

Fijne en goede service

Goede nazorg als er problemen zijn.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark mr1

Perfect, goede sevice, dank

Antennekabel manco, gelijk een andere verstuurd.

• Welk model heeft u gekocht? DAB+ ontvanger

Niet ***len, goeie spullen

Had een Kenwood DAB+ radio gekocht, maar geleverde plakantenne was onvoldoende. Via Radiowinkel een Calearo 16V combi AM / FM / DAB+ antenne aangeschaft en zie daar goed, zuivere ontvangst via de DAB. Duidelijke site, levering netjes over geïnformeerd en binnen aangegeven tijd ontvangen. Een tevreden klant.

• Welk model heeft u gekocht? Calearo 16V combi AM / FM / DAB+ antenne

Prima service!