snelle levering en goede verpakking.

wat me wel spijt dat er totaal geen werkingsleiding was zelfs niet in engels of duits.Heb nu wel problemen om alles op te starten zoals moet.zelfs de hulpwizert was niet te verstaan al had ik nederlands ingegeven.Kan u mij een handleiding bezorgen ben geen IT freak. d.b.v. groeten willy

• Welk model heeft u gekocht? hama DIT 2100MSBT

Geweldige winkel zeer goed geholpen

Geweldige winkel zeer mooie dab radio gekocht bij. Persoon aan de telefoon eerlijk en aardig

• Welk model heeft u gekocht? Como audio duetto

Aanrader

• Welk model heeft u gekocht? Pure wekkerradio

Puike service, doe zo voort!!

Fbt

• Welk model heeft u gekocht? HAMA T2 DAB antenne

Gewoon super, geen andere woorden voor!

Levering volgens het boekje, service en vragen zijn beantwoordt.

• Welk model heeft u gekocht? Technisch 143

Super ervaring

Ik had de voeding kapot van een Noxon A 110. Deze is door de Radiowwinkel snel geleverd Super

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

product in goede staat en op het beloofde tijdstip ontvangen

product in goede staat en op het beloofde tijdstip ontvangen.

• Welk model heeft u gekocht? pure evoke H6

De "Grand Cru" van de radiowinkels.

Uitgebreide keuze, goed kwaliteitsproduct aan aantrekkelijke prijs, correcte levering, wat wil je dan nog meer. Supertevreden met mijn aankoop.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster IR60000

De radio werd mooi op tijd geleverd en bevalt in het gebruik prima. De prijs-kwaliteit verhouding lijkt me heel redelijk.

• Welk model heeft u gekocht? imperial internet radio

eerste klas

deskundig,rustig tijd nemen voor advies,snelle service

• Welk model heeft u gekocht? noxom a 120

Goed advies en betrokkenheid!

Vriendelijke benadering. Meedenken in wensen en mogelijkheden bieden. Bruikbaar advies gegeven

• Welk model heeft u gekocht? Como amico

Gewoon goed

Een aantal jaren terug bestelde ik ook bij De Radiowinkel. Dat was een goede ervaring, nu ook weer. Vanwege een leuke aanbieding van een DAB+ zakradio. Gewoon weer goed.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman 2

Perfecte service en zeer corecte levering.

De dag na bestelling reeds in huis. Goed verpakt en heel goed produkt

• Welk model heeft u gekocht? MAXIMUM DAB ANTENNA

Zeer positief. Hier vond ik een Tivoli radio die ik elders nie heb gevonden.

Positief

• Welk model heeft u gekocht? Tivoli model one

Prima advies via e-mailcontact.

Door een e-mail contact kreeg ik prima advies over de aan te schaffen antenne.

Goede radio & service

Altijd goed

• Welk model heeft u gekocht? C D6 Pure

Geweldig mooi

Mooie radio combinatie ziet er goed uit de afwerking ook goed

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster NR 545 DAB

Onlangs twee soundmaster internetradio's gekocht. Deze zijn keurig volgens afspraak op tijd geleverd. Toen bleek dat één van deze radio's niet werkte, werd deze direct omgeruild voor een nieuwe. Top service. Zeer tevreden.

• Welk model heeft u gekocht? 2x Soundmaster ICD2020

Snelle levering , en zending goed verpakt. Nadeel, Telefonisch slecht berijkbaar.

Bijzonder klantgericht!

Bestelling was niet aanwezig. Via een persoonlijk mailtje alternatief geboden dat meteen verstuurd kon worden zodat ik een verjaardag nog haalde. Zelf in een mooi papiertje ingepakt kwam het de volgende dag binnen :-)

• Welk model heeft u gekocht? Noxon A120+

Ontvangst met de DAB+ antenne viel tegen!

Hierdoor een zelfbouw antenne gemaakt uit internet gegevens, heel simpel met een coaxkabel en een afgestripte bovenzijde met een bepaalde lengte en 2 windingen onderaan van 5cm en het resultaat was duidelijk beter wat binnenshuis betreft en de kosten hiervan, bijna noppes.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Dab+antenne Art nr. 0000 / 6037

Net als met eerdere bestellingen bij Radiowinkel houd ik een tevreden gevoel over.

Voor mijn Pure radio had ik een nieuwe adapter nodig. Officieel was deze niet meer leverbaar. Toch heeft Sander nog een originele adapter voor mij kunnen regelen. Voor een net bedrag met een snelle levering ben ik weer een tevreden klant!

Prettige winkel/webshop.

Na eerst een Roberts I-stream 3 te hebben aangeschaft, om het dab en internetradio te ontdekken,heb ik nog een Sangean Revery 4 aangeschaft.! Heel leuke hobby.! Prettige winkel/webshop.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Revery R4

Prima. Snel en goede service.

In eerste instantie deed mijn digitale wekkerradio niet wat het zou moeten doen. De Engelse gebruiksaanwijzing was hierin te summier en kon niet vinden wat ik fout deed. Ik dacht dus dat de wekkerradio een mankement had. Gelijk gebeld en ik kreeg meteen een nieuwe toegestuurd. Als dat geen service is....

Correcte handelaar

Professionele uitleg, hulp bij keuze maken (enorme keuze alle prijsklassen) vriendelijke mensen, zo een winkel is uniek in zijn soort,meermaals producten gekocht alles correct verlopen. terugname geen discussie. Bedankt daarvoor. Philippe

• Welk model heeft u gekocht? Ruark 1 radio, technisat ea

Lulofsstraat 5538