een goed product

Snelle levering. Apparaat voldoet aan de verwachtingen en ziet er in het echt veel mooier uit (Deens design).

• Welk model heeft u gekocht? Maximum F7 stereo radio

Geweldig.

Snelle service en radio overtreft mijn verwachtingen.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean

Snelle levering ; goed verpakt en factuur in orde.

Mooie retro radio ( maar technisch van deze tijd !) snel en netjes afgeleverd. Handleiding weer niet het Nederlands , jammer. Minpuntje , maar dit komt meer voor !

• Welk model heeft u gekocht? NordMende Transita 120 IR

De bestelling en verzending verliepen heel vlot. Zorgvuldig ingepakt ook. Mooie radio! Handleiding wel erg beknopt, heb aan buurvrouw raad moeten vragen om radioposten te installeren... En dat is nog niet helemaal gelukt.

• Welk model heeft u gekocht? Pure One Midi

Goede, vlotte service met heldere communicatie

Prettige aankoop ! :-)

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DDR-7 mini DAB+ radio

Duidelijke website. Goede keus wat producten betreft. Snelle reactie en levering. Doorlopende status updates Goed verpakt in neutraal pakpapier.

• Welk model heeft u gekocht? Onkyo C-755

Goede ervaring

Alles ging goed! Precies de afbeelding als op de foto's

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Top van bestelling tot levering

Om 13 uur bestelling geplaatst en na nog geen volle 24 uren al geleverd. Het product voldoet volledig aan de verwachting. Ik kan me geen betere service voorstellen. TOP!

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster Elite line UR8200SI

kwaliteit in service en product!

De bestelling en aflevering verliep erg vlot. Via mail werd er onmiddellijk gereageerd op vragen en problemen werden persoonlijk opgelost. Je bent geen nummer en er wordt rekening gehouden met je persoonlijke wensen. Het gekochte product is van erg goede kwaliteit. Geluid en bedieningsgemak verdienen 5 sterren. Aanbevolen product en website!

• Welk model heeft u gekocht? Sangean WFT3

Ben super tevreden van de kwaliteit van het toestel.

Zeer vlotte levering.....heel goed toestel.

• Welk model heeft u gekocht? Pinoneer XC-HM86D

Top !

Top transparante & duidelijke communicatie

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

het product werd geleverd zoals afgesproken van het moment deze terug op voorraad was

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Snelle levering en top product

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

duidelijke informatie over de producten

Op zoek naar een DAB+radia met CD speler kreeg ik duidelijke informatie over de verschillende mogelijkheden. Aandachtspunt : ik gaf een postpuntadres op als leveringsadres via de opmerkingen - volgens de instructies omdat ik wist dat ik niet thuis zou zijn., het pak werd in de regen aan mijn deur geplaatst, Gelukkig zonder al te veel schade.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Evoke C6

Perfecte snelle levering.

Snel geleverd. Alleen de verpakking bevatte nog plastic. Graag in de toekomst een beter alternatief.

• Welk model heeft u gekocht? Siesta home radio van pure

pure siesta knap geluid en goed beschreven op de site voldoet aan de verwachtingen

• Welk model heeft u gekocht? pure siesta

Vlotte en snelle levering

Montagehandleiding is eerder summier

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Mooi aanbod en fijn contact

Prima winkel, nadat mijn radio het na een jaar niet meer goed deed mocht ik een vergelijkbaar nieuw model uitkiezen.

Snel en correcte levering

makkelijk bestellen en afrekenen Volgende dag in huis dus prima

• Welk model heeft u gekocht? Wekkerradio

Goede service, een vlug antwoord op Uw vragen.

Goede service U word vlug geholpen met duidelijke antwoorden en goede raad aangaande de gekochte goederen.

• Welk model heeft u gekocht? DAB+ FM antenne

Topservice!

Accu was niet direct leverbaar, maar zonder enig probleem ontvangen zodra hij weer beschikbaar was.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Evoke

Correcte service

Radio is onmiddellijk geleverd, batterij is later gevolgd na overleg, afspraken zijn goed opgevolgd

• Welk model heeft u gekocht? pure evoke h6

Dank voor het zenden van de batterij voor mijn radio “Pure”.

Na enige tijd ontving ik uiteindelijk de batterij voor mijn radio. Daar de batterij niet meer in voorrad was heeft het veel tijd gekost voordat ze kon verzonden worden, maar mijn geduld is beloond geworden. Dank u daarvoor.

super bedrijf

Had Sander een mail gestuurd over een binnen antenne voor DAB + ontvangst en hij raden mij toen de KAT-3 COAX Antenne aan. Deze besteld en inderdaad wat een verbetering kwa ontvangst.

• Welk model heeft u gekocht? KAT-3 COAX antenne 3 meter.

Er valt niks op aan te merken

Prachtige collectie radio's. Sander geeft goede informatie.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digitradio 601

Lulofsstraat 5538