prima!

Snel geleverd en toen adapter kapot bleek werd dit zeer snel opgelost!

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat Viola 2C IR

very good

punctual, perfect, very good also in Italy

• Welk model heeft u gekocht? Technisat, Sangean

Vlotte en snelle afhandeling van de bestellingen

Jammer dat de standaard meegeleverde antenne van het toestel niet voldoet. Heb daags nadien een antenne van het merk HAMA besteld. Deze levert duidelijk betere ontvangst op. (70 DAB zenders ipv de 9 met de standaard antenne). Zeer gebruiksvriendelijk toestel en doet wat het moet doen.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigitRadio 143

duidelijk, snel en redelijke prijs

idem

• Welk model heeft u gekocht? dab antenne

Perfecte deal

Goede informatie gekregen via telefoon, goede omschrijving en snelle service

• Welk model heeft u gekocht? Dab mini tuner

Goed advies gekregen

Ze hebben mij goed advies gegeven en het product werd ook snel geleverd. Goede service!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Betrouwbare internetshop

Behulpzaam, kundig, snelle levering, kortom topzaak!

• Welk model heeft u gekocht? Revo

Jammer dat er geen Nederlands talige gebruiksaanwijzing bij zit. Staat wel op de website.

• Welk model heeft u gekocht? Technosat c 1000

Antenne is waardeloos

Ik had deze antenne besteld omdat ik een probleem heb met DAB+ ontvangst op een stereosysteem Panasonic SC-PM602 met de meegeleverde draadantenne. De ontvangst is enkel goed met de draadantenne verticaal uitgestrekt. omdat dit esthetisch niet mooi is had ik de draadantenne willen vervangen door de telescoopantenne die ik dan verticaal richt. Ik heb met de hama telescoopantenne echter totaal geen ontvangst in geen enkele stand van de antenne. Zelfs FM ontvangst is niet optimaal met deze telescoopantenne, terwijl dat met de meegeleverde draadantenne vlekkeloos werkt zelfs als ik deze oprol en weg werk achter de muziekketen.

• Welk model heeft u gekocht? Hama DAB+ / DVB-T / DVB-T2 telescoopantenne met Coax en F connector, haaks

veel ervaring in dit specifieke product, ruime keuze en goeie communicatie.

reeds een tiental toestellen aangekocht om in zomerbars/horecazaken te plaatsen. De enkele problemen met de toestellen zijn telkens snel verholpen. correcte service, materiaal aan de juiste prijs.

• Welk model heeft u gekocht? technisat

Kennis van zaken. Vlotte en correcte afhandeling.

Ik zat zonder muziek thuis en had geen idee wat te kopen. M'n situatie heb ik verduidelijkt aan Sander die de verschillende toestellen kort beschreef. Hierdoor kon ik verkeerde keuzes uitsluiten.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digitradio 110 IR

Supersnel en volgens afspraak

artikel was niet op voorraad. Maar binnen de gestelde termijn wel keurig in huis. Oef bereikbaar en afspraak is afspraak.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Ik ben zeer tevreden.

Vanaf de plaatsing van mijn bestelling tot en met de levering verliep alles zonder moeilijkheden. De communicatie omtrent het verloop van de bestelling was optimaal.

• Welk model heeft u gekocht? Dab+ buitenantenne met coaxkabel en connectoren

Volledig tevreden

Duidelijke website. Zeer snelle reactie op mijn vragen en deskundige antwoorden. Snelle verzending.

• Welk model heeft u gekocht? Telestar S20 DAB+

Radiowinkel: top service

Vlotte service, artikel in prima staat geleverd en zeer tevreden over de aankoop van de Sangean Wifi - internet radio. Toestel voldoet echt aan de verwachtingen en 'makkelijk te installeren. Dank voor de prima service aan Radiowinkel

• Welk model heeft u gekocht? Sangean wifi- internetradio

Tevreden!

Goede informatie op de website en filmpjes op youtube. Prettig mailcontact, snelle levering en heel goede radio die zorgvuldig en (verrassend) mooi was ingepakt. Ik ben heel tevreden, met dank aan Sander!

• Welk model heeft u gekocht? Telestar M10

Correcte levering, geweldige speakers

De speakers (Ruark Audio MR1 Mk2) zijn erg mooi en klinken erg goed!

• Welk model heeft u gekocht? Ruark Audio MR1 Mk2

Communicatie en klantbehandeling super! Product werkte jammer genoeg niet

Besteld een draagbare radio met dab+. Werkte in de praktijk helaas niet. Wel mooi product. Keurig gereageerd en netjes geld terug. Radiowinkel is zeker aan te raden.

• Welk model heeft u gekocht? Draagbare radio met dab+

Ideaal apparaatje om CD's te beluisteren en nog wat meer

Bij mijn buren zag en hoorde ik een radio/cd speler. Mooie vormgeving. Die wilde ik ook. Prima weergave van mijn CD's.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Evoke C-D4

Snel en goed

Kreeg zeer snel uitleg op mijn gestelde vraag via de mail. Ook isde uitleg van film op de site goed en duidelijk. Voor mij een eye opener t.a.v. DAB.

• Welk model heeft u gekocht? DAB radio

prima service

snelle levering prima service

• Welk model heeft u gekocht? 110ir

Goede informatieve website en snelle levering

Alle informatie kunnen vinden op de website. Handige keuze hulp. Bestellen gaat eenvoudig, de volgende dag de bestelling al binnen. Vlot gehandeld. Zeer tevreden.

• Welk model heeft u gekocht? pure siesta home

Onmiddellijk het gevoel met een specialist te maken te hebben

Ruime keuze, en veel uitleg bij de producten. Ik kreeg bij het doorbladeren van de site het gevoel dat hier iemand achter zit met een passie voor zijn producten. Mijn twijfel of 'Sander' een marketingpersonage is, is afgenomen :-)

• Welk model heeft u gekocht? superconnect Revo

Zeer goed levering correct en op tijd

Zie hierboveb

• Welk model heeft u gekocht? Fm antenne

Prima artikel

Het juiste artikel voor een goede prijs

• Welk model heeft u gekocht? Antenne

Lulofsstraat 5538