Als vanouds

Toppy

• Welk model heeft u gekocht? Pulse

Goed meedenken bij vragen en een oplossing bieden.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Goede service en een goed advies

Toen ik problemen had met mijn installatie heeft Sander me goed geholpen. en ervoor gezorgd dat alle problemen opgelost werden. Hij heeft er een hoop werk mee gehad maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Sander bedankt !!! Dat is nog eens service :-)

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

het toestel is geleverd zoals gepland,geen valse beloftes.

Het toestel is perfect volgens mijn verwachtingen

• Welk model heeft u gekocht? technisat 143

Supersnelle levering.

Snelle levering, jammer dat er geen handleiding bij is.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Prettig, snel, correct en naar tevredenheid

De adviezen op de website waren nuttig helaas paste het toestel niet op de geplande plaats . Retour sturen was geen probleem en de financiële afhandeling was direct geregeld. Ik zou een ieder de radiowinkel zeker aanraden.

Positieve ervaring met Radiowinkel

Via de website een ruime keus aangeboden. Met goede specificaties van en bij het aanbod. Dat maakt vergelijken wat makkelijker.

• Welk model heeft u gekocht? Dabplus

Gewoon fantastisch!!!!

• Welk model heeft u gekocht? DAB antenne

Niets op aan te merken

Aan gename websites levering goed verlopen niets op aan temerken gewoon goed

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

De bestelling netjes geleverd. Er ontbrak iets aan de bestelling maar daarvan heeft Sander mij verwittigd en daarna toegestuurd zonder bijkomende kosten.

• Welk model heeft u gekocht? Platenspeler teac all in one

Prima service tegen een goede prijs.

De DAB+ radio werd aangeboden tegen een goede prijs en werd snel en goed verpakt verzonden. Uitstekende ervaring!

• Welk model heeft u gekocht? Geneva Touring S+

Fijn apparaat. Veel nuttige functies. Ik ben er erg blij mee. Geluid is best redelijk, in elk geval naar verhouding van de prijs. Bezorgen ging ook prima.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster NR545DAB

Zeer klantvriendelijk en snelle levering!/

Ik vroeg advies m.b.t. een goede dab+ binnenhuis antenne via contactformulier. Binnen no-time een antwoord met advies welke antenne goed is. Meteen besteld en volgende dag via ptt afgeleverd. Antenne werkt uitstekend!

• Welk model heeft u gekocht? Dab+ binnenhuis antenne

...

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Goede service en snelle afhandeling

• Welk model heeft u gekocht? Antenne dab+fm versterker thomson

Snel en correct geleverd

Imperial dabman 205 Goed en degelijk gebouwde radio, zuivere klank. Internet radio en Spotify streamen werkt heerlijk.. Snelle en vlotte levering

• Welk model heeft u gekocht? Imperial dabman 205

Snelle service en levertijd

Zaterdags besteld en woensdags al geleverd. Bezorgdienst was wel paar uur eerder als wat was doorgegeven, maar dit kon gelukkig opgelost worden.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster N545DAB

goed advies, klantvriendelijk en betrouwbaar

goed advies, klantvriendelijk en betrouwbaar.

• Welk model heeft u gekocht? pure evoke c-d6

Producten snel en correct geleverd. Ook de prijzen zijn dik in orde.

• Welk model heeft u gekocht? DABtenne+

Tipwinkel en service

Sympathiek, klantvriendelijk en een goede kennis van wat er op radiogebied bestaat en gaande is. Sander weet veel van de radiogeschiedenis en de techniek.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat 585

Prima site, communicatie, levering en product.

Product voldoet helemaal aan de verwachtingen, aanvullende info snel ontvangen en nette communicatie over de levertijd. Product is zorgvuldig verpakt verzonden en de communicatie over de levering was ook dik in orde.

• Welk model heeft u gekocht? TEAC LP-R550USB

100% tevreden

Snelle levering 1 dag na bestelling. Top product nergens anders goedkoper. Direct na bestelling bevestiging en info over levering

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siësta S6

Topservice en adequaat

Mijn bestelling via de radiowinkel liep even spaak bij de leverancier. De hulp en ondersteuning vanuit de radiowinkel (Sander) was top! Neemt zelf contact op en stuurt en begeleid de uiteindelijke verzending zelf. De chocolade was ook erg attent!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Duidelijke site, goede service, snelle verzending.

Obv info op site en van Sander zelf keuze gemaakt voor een internet radio apparaat. Hama DIT2100 in mijn geval. Lastige set up en een rampzalige Undok app die er na één keer de brui aan geeft en weer helemaal opnieuw geïnstalleerd moet worden. Ik herken de slechte waarderingen in de App store. Toestel is prima, service van Radiowinkel ook. Alleen jammer dat ze 3 dagen in de werk dicht zijn: lastig als de installatie niet wil.

• Welk model heeft u gekocht? Hama DIT2100

• Welk model heeft u gekocht? Geneva