Goede service. Product voldeed niet aan de verwachting. Zonder probleem mogelijk om het product om te ruilen. Altijd mogelijk om vragen te stellen die vriendelijk worden beantwoordt.

• Welk model heeft u gekocht? Seange

Top service vanuit goede, onafhankelijke voorlichting

Via de website georiënteerd op dab+ radio’s en hun mogelijkheden. Uiteindelijk zo tot een goed oordeel gekomen voor een overwogen aanschaf. Prijzen zijn ook conpetitief. Levering netjes volgens de informatie die per mail wordt verstuurd.

• Welk model heeft u gekocht? Battery pack Ruark R1

Veel keuze, veel expertise, uitstekende service, snelle/correcte levering!!

Veel keuze, veel expertise, uitstekende service, snelle/correcte levering!! Onmiddellijk antwoord op mijn vragen.

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro Prestige

Zo hoort het

Prima product, redelijke prijs, snelle service. Zo hoort het!

Prima onderneming

Snelle levering van het bestelde product.

• Welk model heeft u gekocht? Dab+ radio

Zeer klantvriendelijk

Kocht een Sangean die niet werkte. Kreeg onmiddellijk een nieuw exemplaar toegestuurd en een af te drukken label om het defecte toestel terug te sturen via een afhaalpunt van DHL in mijn buurt. Vlot contact en zonder problemen te maken. Ja het kan ook eens mis gaan maar prima opgelost. Mijn nieuw toestel werkt perfect en ben er zeer tevreden over.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean WFR-30

Toestel werkt perfect levering zoals verwacht

Alles ok

• Welk model heeft u gekocht? Danceable radio ddr 66

Meteen en meteen goed.

Perfect afgehandeld. Snelle levering. Juiste artikel.

• Welk model heeft u gekocht? Losse onderdelen.

altijd goed voor al mijn DAB+ thuis & onderweg

al 10 jaren mijn DAB+ winkel

• Welk model heeft u gekocht? in ear PURE C3 & Accu Technosat

Top service en profo.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Infoverstrekking en levering zeer vlot! Prettige ervaring.

Snelle en goede voorlichting betreffende DAB+ etc. Gestelde vragen vlot beantwoord. Levering zeer snel!!

• Welk model heeft u gekocht? NOXON A120+

klantvriendelijk

Schitterende communicatie, schitterend advies, snelle afhandeling. Op en top professioneel met passie voor het vak.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Fantastisch product en idem service

Nadat we zijn afgesloten van de kabel en een kamerantenne ons niet het gewenste resultaat bracht, wij genieten dagelijks van klassieke muziek via een Onkyo hifi installatie, ben ik op het internet op zoek gegaan naar een tuner met maximale mogelijkheden. Door het enorme aanbod van de Radioman had ik op enig moment meer vragen dan antwoorden maar Sander heeft me fantastisch geholpen om tot de beste keuze te komen zowel in prijs als prestatie. Het is nu weer dagelijks genieten van alle klassieke muziek die we via het internet kunnen ontvangen. Ik kan iedereen deze overstap aanbevelen.

• Welk model heeft u gekocht? Hama DIT2100 MSBT

Correct behandeld

Goede correspondentie

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

fantastisch een heerlijk apparaat.

Fantastisch snelle reactie en levering. Een heerlijke Dab+ radio met cd en platenspeler. Het toestel is goed te bedienen met een duidelijke uitleg.

• Welk model heeft u gekocht? MT 115 vintage radio

Snelle service en goede bereikbaarheid

Ook goed advies over de keuze.

• Welk model heeft u gekocht? Revo Superconnect

Snelle en betrouwbare levering

Goed product ontvangen, snelle levering, prima service.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DDR-7 mini DAB+ en FM radio met Bluetooth

Voor mijn receiver met DAB+ was ik al een tijdje op zoek naar een goede DAB+ antenne en heb deze uiteindelijk bij Radiowinkel gevonden. Ik heb hem aangesloten en hij werkte meteen. Ik kan nu eindelijk gaan genieten van DAB+. Radiowinkel heeft een prima service en snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? KAT 2 DAB+ antenne

Prima ontvangst.

SD kaart doet het prima. USB doet wat moeilijk. Moet soms lang wachten. Hij geeft dan aan "PAUSE" en het duurt een hele tijd voordat USB contact heeft. Even de batterij los halen wil nog wel eens helpen. Had ik al gezegd dat de radio-ontvangst prima is? Ben er nog niet uit hoe ik de presets moet instellen maar dat komt nog wel. Maar laten we eerlijk zijn voor nog geen 60 euro (-0.01) is de kwaliteit uitstekend.

• Welk model heeft u gekocht? dabman 13

Prima radio mooi geluid zeer blij mee

• Welk model heeft u gekocht? Telestar S20

Zeer klantvriendelijk. De radio was bij het uitpakken helaas beschadigd aan de voorkant. Daarover contact gehad en op de juiste manier gereageerd en gehandeld. Sander is een deskundige prima man.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster 4100

vlot, deskundig, meedenkend

prima advisering goede omruilservice

• Welk model heeft u gekocht? ruark r1 mk3

Vlotte levering, goed verpakt: geen onzinnig grote doos.

Dabman 14: handige dab+ radio: ideaal in zomerhuisje zonder electriciteit: is op batterijen. Oplaadbare AA's (4 stuks) werken ook heel goed. Goed geluid voor zo'n klein apparaat. Gesproken woord is erg goed te verstaan.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman 14

snel en veilig verpakt geleverd

idem

• Welk model heeft u gekocht? sangean ddr-47bt

Nette bezorging en prima dab radio!

• Welk model heeft u gekocht? Telestar s20

Lulofsstraat 5538