Zeer tevreden van mijn bestelling

De radiowinkel is een goede webwinkel met een zeer uitgebreide keuze en met een goede omschrijving van alle toestellen. Ben zeer tevreden over mijn aankoop, Sangean wft-3 is een alleskunner, speelt Dab, internetradio, usb, en dit in de beste weergave, ik heb hem aangesloten op mijn Yamaha versterker, die het weergeeft door m'n kef luidsprekers, prima geluid!

• Welk model heeft u gekocht? SANGEAN WFT-3

Snelle en betrouwbare levering.

Bestellen en leveren ging uitstekend. Ik heb nog geen ervaring (gelukkig) met de aftersales service.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Revery R4

Prachtige radio met verbluffend mooi geluid!

• Welk model heeft u gekocht? Geneva Touring S+

Behulpzaam, meedenkend.

Prettige benadering zoekend naar oplossing.

• Welk model heeft u gekocht? Dab antenne

HEEL PROFFESIONEEL BEDRIJF

DUIDELIJKE SITE / VLUGGE AFHANDELING

• Welk model heeft u gekocht? TECHNISAT DIGITALRADIO 143

snelle service zelfs op zondag

Zelfs op zondag kreeg ik antwoord op mijn vraag welke radio nog in voorraad was.Woensdag in mijn bezit.Snel ingesteld.Goed geluid.Eenvoudig bedienbaar voor een vijftig plusser

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DDR47

Product was snel geleverd en fijne service bij vraag over het product.

• Welk model heeft u gekocht? Tivoli

zéér tevreden!!

zeer tevreden over de snelle levering van dit fantastisch toestel!

• Welk model heeft u gekocht? RUARK 5R

in een woord geweldig

je wordt super goed op de hoogte gehouden van je bestelling

• Welk model heeft u gekocht? como audio

Snel advies, snelle bezorging en groot assortiment.

De winkel viel met op door het grote assortiment. Toen ik per mail advies vroeg, kreeg ik heel snel antwoord. Ik had wel graag wat meer opties gezien, maar op zich was het advies adequaat. Nog liever was ik natuurlijk naar de winkel gegaan, want een radio moet je horen. Helaas was dat door de coronacrisis niet mogelijk. Toen ik de radio eenmaal besteld had, had ik hem de volgende dag in huis. Het bestelproces verliep zeer soepel.

• Welk model heeft u gekocht? Pure One Maxi Series 3s stereo portable radio met DAB+ en FM, Slate Blue

Prima aanvullende informatie

Voor en na aankoop snelle en relevante informatie.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta S6

Prima, tevreden

Prima, tevreden

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Positief en correct

• Welk model heeft u gekocht? Digit inbouw radio Techsat

Doet wat men zegt

• Welk model heeft u gekocht? Dabman2

Klasse winkel, dadelijk geholpen bij problemen

Heb een internet radio +/- 2 jaar Had problemen met de programma toetsen even gebeld en een paar dagen nadien de wisselstukken toegestuurd gekregen. Zo iets noem ik SERVICE Luc P.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean WFR-28C

Prima service, product was goed en op tijd geleverd. Goede communicatie met bedrijf

• Welk model heeft u gekocht? Afstandsbediening Sonoro SO-310

Bestelling gedaan en volgende dag bij ophaalpunt opgehaald. Helemaal top.

• Welk model heeft u gekocht? soundmaster ur8200si

Helemaal tevreden

Prettig gesprek en goede informatie gekregen toen ik belde. Zo prettig -iemand kunnen bellen en bereiken. Volgende dag had ik mijn Pure radio in huis. Voldoet helemaal aan de verwachtingen. Alle goeds voor een blakende toekomst! Anne Wil Petterson

• Welk model heeft u gekocht? Pure midi

Het email-contact liep perfect.

Ik heb bij de Radiowinkel een soundmaster NR 545 DAB retro gekocht via de website. Toen ik het apparaat uit ging proberen bleek de platenspeler niet te werken. Al gauw werd me duidelijk dat de draaitafel te laag lag voor de arm. Toen ik de medewerker via de email vroeg om een matje om het euvel te verhelpen, had ik het matje al na 2 dagen gratis in huis. Hulde voor de Radiowinkel. Joop van Slooten

• Welk model heeft u gekocht? NR545DAB retro

Goede spullen en dito service!

Radiowinkel levert en goede spullen en een uitstekende service, ik zal deze ondernemer zeker aanbevelen.

• Welk model heeft u gekocht? Robert 94i

Geweldige firma en betrouwbaar .

Heel tevreden .

• Welk model heeft u gekocht? Antenne versterker

in een woord uitstekend

proffesioneel advies, goed klanten kontakt,en geduld met niet echnisch onderlegde klanten.snelle levering en goed geholpen bij nadere vraag na ontvangst/installatie/in gebruikname

• Welk model heeft u gekocht? noxon 570+

Prima apparaat, ben er erg tevreden mee. Fijne tuner.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat, Digitradio 143

Goed en vriendelijk geholpen

Wel heb ik me verbaasd dat de radio ingesteld stond op moderne muziek. was hij al gebruikt?

• Welk model heeft u gekocht? UR2045 Soundmaster

Hele goede en snelle service

Mijn eerste ervaring met Radiowinkel was meteen een schot in de roos. Opvolging bij het verzenden van de radio was super. Donderdag besteld en vrijdag had ik hem al. Dikke pluim voor Sander en zijn team. Groetjes, Max Eyskens

• Welk model heeft u gekocht? Sangean WFR- 29C

Lulofsstraat 5538