Goer geholpen

Iemand met ervaring supergoed

• Welk model heeft u gekocht? Tuner

Enorme keuze met advies zodat we de juiste toestellen vonden

Het is leuk om contact te hebben met een specialist die ook écht kennis van zaken heeft ... en keuze ... en voorraad

• Welk model heeft u gekocht? Pure H2 en Pure S6

Prima webshop

• Welk model heeft u gekocht? Antenne adapter

Super goede service, ook toen de verzending niet goed verliep

Radiowinkel is goed bereikbaar en denkt goed mee.. Top service, bedankt!

• Welk model heeft u gekocht? Muse M785

leuke website, helder en uitnodigend@!

Fijne radio, snelle verzending

Top radio van jbl; goed geluid uit zo'n klein ding. Batterijduur is lang.

• Welk model heeft u gekocht? Jbl

mijn 3e DAB radio gekocht

Dit keer voor mijn zusje. Een kleine simpele Imperial Dab radio. Waarom bij de Radiowinkel? Als je ervarng goed is waar0m zou je naar een ander willen gaan?

• Welk model heeft u gekocht? Imperial i10

Snelle levering en mooie internetradio en gemakkelijk te installeren Ben zeer tevreden!

• Welk model heeft u gekocht? Imperial DABMANi205CD sterio

Reuze keuze, goede prijzen, snelle service!

Wat een leuke radiowinkel! Ruime keuze en goede service. Bestelling op 5mei geplaats en op 6 mei al in huis! Heb je een radio nodig, shop bij radiowinkel.com!

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DDR-7

Een DAB+ digital radio van de betere klasse

De aankoopprijs van deze digitale radio SENGEAN is bescheiden ten opzichte van de kwaliteit die deze biedt en uitstraalt!

• Welk model heeft u gekocht? SENGEAN WFR-27C

IMPERIAL DABMAN i205

Bij radiowinkel op de site lees en vind je informatie over dab+ radio ontvangers op een begrijpbare en leesbare manier er is op de site een ruim aanbod van dab+ontvanger gekochte model was in vooraard en snel en correct geleverd ik dank Sander en medewerkers daar voor Ga zo door

• Welk model heeft u gekocht? IMPERIAL DABMAN i205

Snelle levering .goede prijs

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Correcte levering, leuke winkel met veel keuze

• Welk model heeft u gekocht? pure Evoke H6

Vroeger reeds aankopen gedaan met goed gevolg.

Goede dienstverlening, hoewel bij nader onderzoek bij sommige producten niet altijd de laagste prijs.

• Welk model heeft u gekocht? sangean wfr-27c

Correcte en snelle behandeling

Snel antwoord op de vraag of de radio ook in geschenkverpakking tijdig kon geleverd worden. Excellent beantwoord en uitgevoerd. Zelfs nog een extraatje voor de jarige erbij. Bedankt !

• Welk model heeft u gekocht? Dabman 205

Goed toestel, ondanks corina binnen de week geleverd.

Mooie compacte radio met goed geluid

• Welk model heeft u gekocht? Pure siesta

Duidelijk en uitgebreid advies

Mijn keuze wat betreft de radio is beaamd door een helder en gedegen advies en dat werd bevestigd na levering van dit product. Snelle levering, zoals toegezegd. De uitgebreide website is ook een goed beeld van de mogelijkheden van het product.

• Welk model heeft u gekocht? Como Audio Musica

Een mooi toestel met een complete lijn aan mogelijkheden

Alle afspeelmogelijkheden zijn uitgeprobeerd. De DAB radio doet het prima ondanks dat het geen DAB+ is (genoemd ?). De draaitafel, cassette-speler en usb-speler zijn naar tevredenheid. De CD-speler heeft als nadeel dat muziekstukken die continu afgespeeld behoren te worden, maar uit meerdere delen bestaan een korte pauze geeft bij de overgang van het ene deel naar het volgende: als voorbeeld noem ik de "Canto Ostinato" van Simeon ten Holt door zowel Jeroen van Veen als door Kees Wieringa en Polo de Haas. Het betreft in beide gevallen de officiële CD's (dus geen eigen brandsels). Dit is erg hinderlijk.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster M NR545DAB

Prima geregeld en afgehandeld.

Ook zijn we netjes ter woord gestaan. Duidelijk. Ook de radio bevalt goed.

• Welk model heeft u gekocht? Pure

Goed telefonisch advies

Goed telefonisch advies gekregen, heel persoonlijk, no-nonsense en zeker geen verkooppraatje. Ik heb de Radiowinkel bij mijn Favorieten gevoegd, dikke prima!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

doet wat t beloofd, ruime keuze

snel compleet en ruime keuze. nadeel is dat je niet eenvoudig kan selecteren op stereo radio's (veel zijn er mono...)

• Welk model heeft u gekocht? pure 3s

Geweldige service en contact met Sander

Dab radio van revo voorzien van goede dab antenne ipv de vaste spriet. Met hulp van Sander gemaakt. Geluid en ontvangst zijn weer geweldig. Thanx.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Zoals beloofd, vandaag besteld-morgen in huis.

prima levering. Tuner voldoet aan verwachtingen.

• Welk model heeft u gekocht? DABMAN i400

Prima producten, snelle service!

Prima producten, snelle service!

• Welk model heeft u gekocht? KAT 3 DAB+ antenne plus connectors

Na een vraag van mij heeft Sander in de avonduren de mogelijkheden onderzocht en een afdoende antwoord gegeven. Open Duidelijk en Eerlijk! Hij is niet alleen een verkoper, hij heeft er ook nog verstand van!

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R5

Lulofsstraat 5538