Prima winkel, supersnelle levering

Werd goed op de hoogte gehouden van voorraad en leveringen. Na technisch euvel snelle omwisseling onder garantie. En dat nog gedurende de Corona ongemakken.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DDR-7

Zoals beloofd, binnen 1 dag na bestelling geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? R5

leuk radiootje zonder Nederlandse gebruiksaanwijzing

leuk klein radiootje dat ik kocht vanwege DAB+ maar doordat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zit gebruik ik nu alleen FM.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat TechniRadio 3

Uitstekende service

Mooie badkamerradio besteld maar helaas bleek tot 2x toe de accu niet goed te zijn. Beide keren via email gemeld waarop heel snel een reactie volgde en de radio's zonder problemen konden worden geruild. Ook de verzendkosten werden elke keer voor rekening genomen van de Radiowinkel. Uitstekende en vriendelijke dienstverlening!

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digitradio 30

vlotte bestelling, snelle levering, duidelijke communicatie

vlotte bestelling, snelle levering, duidelijke communicatie tijdens aanloop naar levering

• Welk model heeft u gekocht? Roadstar radiowekker DAB+

Gewoon goed

Nette overzichtelijke site met goede informatie. Bestelling liep ook goed.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta S6

TOP!!!

Sander van radiowinkel is zo correct, communiceert vlot en snel! Geeft super advies en de levering gebeurt ook correct en super snel! Als je een radio nodig hebt, aarzel niet, kies voor radiowinkel.

• Welk model heeft u gekocht? GENEVA Touring/S

Na mijn bestelling werd er nog een mail gestuurd om zeker te zijn of het juiste zou zijn.

Ik ben tevreden met de bestelling kwam vlot en het was het juiste stuk.

• Welk model heeft u gekocht? Een verbindingskabel met transfo.

topservice, topproduct !

Perfecte levering zoals beloofd, zelfs in deze moeilijke Coronatijden. Goed beschermd en product is helemaal zoals beschreven een topproduct. Heel eenvoudig te installeren, wijst zichzelf uit. Eenvoudige en heldere bediening. Ongelooflijk aantal zenders. Zeer goede ontvangst (internet en DAB geprobeerd - zie niet direct de noodzaak van FM bij dit toestel) Als er 1 minpunt is : te weinig voorkeurzenders in te stellen (5 op duizenden en duizenden schitterende zenders ...) Topprijs overigens !

• Welk model heeft u gekocht? Sangean fusion 600

Snelle en correcte levering

Radio via website uitgezocht en besteld. De levering vond binnen 2 dagen plaats.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark r5

Doen wat ze zeggen.

Bestelling geplaats op zaterdag en dinsdag verzonden en op woensdag ontvangen.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Prima geluid, maar slecht display

Het geluid is prima, de bediening is ruim voldoende. Maar een zwak punt is het display. Heldere achtergrond met zwakke tekst. Daardoor slecht leesbaar. Zeker in donkere omgeving.

• Welk model heeft u gekocht? UR170WE

Hier ben ik de klant

De bestelervaring en tenslotte het kopen verloop uitermate vlot. Alle informatie is duidelijk zonder al te technisch te worden.

• Welk model heeft u gekocht? pure evoke prestige h4

Prima geholpen, vlot geleverd en het apparaat is volgens verwachting

Goed geholpen door Sander n.a.v. mijn telefoontje. Alles verder volgens afspraak verlopen.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DDR-31

Zeer positief

Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon. Snelle service en meedenkende medewerker

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Alles is prima verlopen .

Alles is prima verlopen , behalve het " ongeveer juiste tijdstip van levering " was onduidelijk .

• Welk model heeft u gekocht? Antenne versterker

snel en correct geholpen

De Sangean is een leuke draagbare radio voor erbij. Alleen het gebruik van de voorkeuzezenders is wat nodeloos ingewikkeld.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DPR-34 plus

Zeer goed advies

Zeer goed telefonische advies gehad over de juiste Verschillende modellen

• Welk model heeft u gekocht? Ruark r4

Prima bedrijf.

Vlotte levering EN prima nazorg. Helemaal TOP.

Goeie service

Prachtig apparaat, kan werkelijk alles. Mooi design.

• Welk model heeft u gekocht? Digitradio 143 Technisat

super service tijdens corona tijd. klasse

super service tijdens corona tijd. klasse ook goede prijzen

• Welk model heeft u gekocht? JBL Tuner

Professioneel

Had de verkeerde adres doorgestuurd en dat is netjes opgelost

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Vakkundig advies en uitstekende levering

Voor de vervanging van mijn Pure radio telefonisch contact gezocht met de Radiowinkel. Telefoon direct opgenomen, uitgebreid gesproken en advies gekregen. De prijsstelling is eveneens prima. De volgende dag besteld en prompt geleverd. De website vind ik wat minder overzichtelijk. Conclusie is dat ik zeer zeker hier weer ga kijken als ik weer iets op het gebied van een radio nodig heb,

• Welk model heeft u gekocht? Pure Pop Midi S

Zeer prettig telefonisch contact

Professioneel, deskundig en tegelijkertijd zeer aangename communicatie. Probleem werd per omgaande opgelost.

• Welk model heeft u gekocht? DABMAN i450

Duidelijke informatie, goede levering en prima prijs/kwaliteits-verhouding

Positief. Mooie apparatuur. Geluid is prima. Simpel in gebruik.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster NR545DAB

Lulofsstraat 5538