Bestellingen worden vlot afgehandeld en geleverd. Bij vragen krijg je antwoord en bij problemen wordt je correct geholpen

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta S6 (2 maal)

Apparaat doet wat het moet doen.

Een ander (soortgelijke, maar iets makkelijker te bedienen) toestel (naar een andere leverancier) hebben we geretourneerd, omdat die niet alle internet radio-streams doorgaf, waaronder ook degene die wij graag beluisteren. Daarna deze Soundmaster uitgekozen. Deze radio doet dat wel en is verder prima met zowaar een "papieren" handleiding, hetgeen heel prettig is bij het leren kennen van het toestel. Daarnaast was het een heel prettige ervaring dat het personeel van de Radiowinkel bereid was (en dat ook deed) om uit te proberen of dit toestel de betreffende radiozender ook inderdaad kon doorgeven! Hartelijk dank daarvoor én voor de supersnelle toezending!

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster ICD2020

Klinkt prachtig, gebruiksvriendelijk ook en wat

Heel blij met deze Imperial Dabman i205 cd ! Klinkt prachtig, gebruiksvriendelijk ook en wat staat ie mooi in onze woonkeuken ! Uitstekende service van Sander ook, merci Sander !

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman i205 cd

Super service en kwaliteit

Ondanks de vertraging bij vele bezorgdiensten ging de levering van ons kastje super vlot. Het kastje beantwoordt ook echt aan de verwachtingen.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster SF510 retro houten meubel

Goed product snel in huis

Overzichtelijke website met duilijke informatie per artikel.

• Welk model heeft u gekocht? Kruger&Matz

Alles prima!

Goede website, snelle levering, goede bezorging. Ik ben tevreden over het product. Prima dus.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial DABMAN i205

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering!

• Welk model heeft u gekocht? Susie Q radio

Top product vlot geleverd

Goede website. Topproduct en vlotte levering

• Welk model heeft u gekocht? Onkyo cs 65 dab

Goed bedrijf

Vriendelijke klantenservice, goede prijzen en radio klinkt super. kortom; tevreden!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Top radio, snel geleverd

Zocht een DAB+ radio voor mijn werk, oplaadbaar. Prima radio gevonden en snel geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat

Uitstekend geholpen en zeer deskundig geholpen.

Ik heb eerst telefonisch contact gehad en daarbij heb ik mijn keus kunnen maken. Ik heb op de afgesproken dag mijn DAB+ radio ontvanger gehad en was goed verpakt.

• Welk model heeft u gekocht? imperial DABMAN 410

Goede prijskwaliteit

Prettig en snel geregeld tegen een scherpe prijs

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro Qubo

Ik had een vraag, die werd per mail binnen 30min beantwoord Hans Bos

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Dab/internet

alles verlopen zoals gepland

sander heeft het onder controle en houd u correct op de hoogte tot alles is afgeleverd

• Welk model heeft u gekocht? soundmaster retro

Verrasend correct ;-)

Dit was mijn eerste aankoop bij radiowinkel - en de snelle levering, correcte informatie over het verloop van het verwerkingsprocess hebben me aangenaam verrast.

• Welk model heeft u gekocht? dabman i200cd

Zeer gebruiksvriendelijk

Voor iemand die zeer zelden iets online besteld ben ik zeer tevreden over het totale pakket vanaf het bezoeken van de site tot aan het afleveren.

• Welk model heeft u gekocht? Pure siësta S6 luxe DAB+

Snelle levering, mooie korting

Prima levering, mooie korting. Duidelijke website met goede uitleg wat je kan verwachten

• Welk model heeft u gekocht? Sangean WFR-70 en SP-10

Uitgebreide sortering van dab+ wekkerradio’s. Duidelijk een Betrouwbare specialist op radiogebied

• Welk model heeft u gekocht? Imperial dabman d 15

Bestelling is vlot verlopen alsook de levering

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta Home

mooi opgevolgd

toch snel geleverd, ondanks de coronatijd

• Welk model heeft u gekocht? NR545DAB

Goede kwaliteit en service

Snelle verwerking, zo moet een online winkel zijn

• Zou u ons aanbevelen? Yes
  • N/A

Kan niet beter.

De levering gebeurde zoals aangekondigd. De tussentijdse statusmails waren zeer geapprecieerd.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts istream 3

Zeer tevreden met mijn aankoop!

• Welk model heeft u gekocht? Internet radio

prima winkel

prima service

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Helemaal naar verwachting

Antenne in een buitenopstelling en een top geluid via deze buitenantenne op mijn DAB+ radio. Ik heb werkelijk nog ooit zoveel zenders kunnen ontvangen. TOP Wel even zoeken naar de beste plaats tijdens de montage. 10 cm kan een heleboel verschil maken.

• Welk model heeft u gekocht? DABTenne+ buiten antenne voor DAB+ en DAB digital radio

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag