Op zoek naar een radiotje kwam ik op de site van de radiowinkel terecht. Veel modellen waarin enkele aanbevelingen gedaan werden. Zo was mijn keuze snel gemaakt. En ik heb er geen spijt van gekregenj!
Sander is een vakman die verstaat wat service is met een extra attentie helemaal top
Goede ervaring, na telefonisch contact over het probleem meteen een vervanging opgestuurd.
Ik wilde een draagbare radio bestellen, maar had nog een vraagje. Er stond een 06 nummer bij. Vraag opgelost. En de volgende dag werd mijn bestelling bezorgd. Prima.
Ik ken dit bedrijf al een lange tijd en heb er in de afgelopen jaren diverse artikelen naar volle tevredenheid besteld. Sander geeft eerlijke antwoorden waar je wat aan hebt. Een aanrader...
Snelle levering Dab+ antenne en nu veel zenders gevonden op de Kenwood miniset
Geweldige service bij omruilen defect apparaat, binnen 1 dag geregeld. Erg
Keuze uit een uitgebreid assortiment, fijne website met veel productinformatie. Het pakketje werd goed verpakt de volgende dag al bezorgd. Heel erg blij met mijn nieuwe Roberts radio!
informatie was goed, blij met mijn Sonoro, uitstekende back up tijdens aflevering
Mooie radio
Supersnelle levering, ben aan het verbouwen dus met een week of 2 pas moteren en genieten.
Het lijkt erop dat Radiowinkel wordt geëxploiteerd door betrouwbare vakmensen met kennis van zaken. Ik heb twee keer een product bij Radiowinkel besteld. Beide keren verliep de afhandeling snel, prettig en probleemloos.
Een kleine DAB+ radio gekocht meteen grootse klank: Sangean mini dab+. Past op je handpalm, speelt op een Li ion batterij die gemakkelijk een dag meegaat. Die laat ik op met de oplader van mijn powerbank. De klank is zeer zuiver. er is geen vervorming ook bij iets luider spelen. Een oplaadkabel is meegeleverd en een losse antenne. bij goede ontvangst kan je de antenne afkoppelen. er is een analoge ingang en je kan ook via Bluetooth muziek spelen. Het enige minpuntje is dat de display niet goed leesbaar is is volle zon.
Ik zocht een wekkerradio met DAB+ omdat er in ons hui geen goede ontvangst is van het FM kanaal. De Radiowinkel heeft een ontzettend ruim aanbod in alle prijsklassen. Ik kreeg ook heel snel een advies nadat ik een vraag via de mail had gesteld. Een aanrader!
Paar daagjes vertraging door de drukte voor de koeriers in deze Corona-tijden. Pakketje toch redelijk snel ontvangen en uitgepakt. Was eerst niet geneigd om dergelijk toestel online te bestellen maar ben nu heel tevreden met deze nieuwe aankoop. Installatie liep vlot, had wel de nederlandstalige handleiding van het internet gehaald. Tot nu toe heel tevreden van de service en het toestel.
Voor het eerst iets besteld bij de radiowinkel. Goede communicatie, snel en netjes verpakt afgeleverd.
Vorige week DAB-radio voor mijn bejaarde moeder gekocht. Zij houdt van mooie klassieke muziek en is in het Corona ''tijdperk'' aan haar thuisplek gekluisterd. Op veel van die radio's zitten ''te veel'' knoppen. Ook voor mij soms een studie om uit te vogelen hoe dat werkt. Daarom was de ''zoekvraag'' aan Radiowinkel een apparaat wat simpel te bedienen valt en een mooi geluid geeft. Daarin heeft men goed geadviseerd. Mijn keus meteen gemaakt en de bestelling geplaatst. Hoewel de DHL auto al bij hen voor de deur stond, heeft men de bestelling meteen ingepakt en verzonden. De volgende dag al in huis. Zenders instellen e.d. en met dit presentje naar moeders. Helaas b(leken) op haar locatie sommige voorkeuzezenders niet op hun plek te staan (andere frequentie). Dus daar moet ik nog aan sleutelen dan wel ''remote'' met haar instellen. Ik kijk terug op een leuke en vlotte aankoop bij Radiowinkel lees Sander.
Uiterst tevreden
Je ziet door de bomen het bos niet meer, maar stuur even een e-mail wat je eisen zijn en Sander antwoord je snel terug met één á twee opties die het beste voldoen.
Reageert snel en adequaat op vragen en levert de bestelling vlot. De bestelde radio met CD speler voldoet aan de verwachtingen.
handleiding onduidelijk internet radio lukt niet
Snelle en correcte levering ondanks drukke periode.
Van elke stap in het leveringsproces op de hoogte gehouden en heel snelle levering.
DABtenne+ antenne en 5 meter antennekabel besteld en op dak geïnstalleerd (boven de nok) omdat binnen geen DAB ontvangst mogelijk is. Tijdens het vastzetten van de F connector draaide de contrastekker in de antenne mee. Balen op een schuin dak op 10 meter hoogte. Resultaat: af en toe ontvangst van radio 1 en BNR. Signaal nul tot een beetje. Sander van Radiowinkel reageerde meteen, kende dit probleem. Bij het meedraaien van de connector breekt soms inwendig de coaxkabel af. Dat is hier ook gebeurd. Gesoldeerd en daarna goede ontvangst.
Beste Luc, Het is onmogelijk dat u alleen maar Radio 1 of BNR ontvangt, aangezien bij DAB+ de zenders in groepen (ensembles) binnen komen. Als u R1 ontvangt, ontvangt u AUTOMATISCH ook alle andere NPO stations. Zo ook, als u BNR ontvangt, ontvangt u AUTOMATISCH ook alle andere 17 stations van het landelijke commerciële ensemble. Dus het lijkt er op dat u een bedieningsfout op uw toestel maakt. Buiten dat, zou het kunnen dat uw aansluiting op de antenne of op de radio niet perfect is, het aardeschild van de antennekabel mag natuurlijk onder geen geval de kern vd kabel raken. Deze buiten antenne functioneert over het algemeen zeer goed voor de meeste mensen. Het zou kunnen dat er iets mis is met uw exemplaar. Heel soms komt het voor dat bij de aansluiting op de antenne de interne draad is losgekomen bij het aandraaien van de F connector. Hoe dan ook, als u een goede ontvangst wilt, kunt u mij het beste morgenmiddag even bellen, dan bekijken we wat er nodig is. Met vriendelijke groet, Sander
Originele beoordeling
DABtenne+ antenne en 5 meter antennekabel besteld en op dak geïnstalleerd (boven de nok) omdat binnen geen DAB ontvangst mogelijk is. Resultaat: af en toe ontvangst van radio 1 en BNR. Signaal nul tot een beetje. Zeer teleurstellend.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag