Zeer positief

Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon. Snelle service en meedenkende medewerker

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Alles is prima verlopen .

Alles is prima verlopen , behalve het " ongeveer juiste tijdstip van levering " was onduidelijk .

• Welk model heeft u gekocht? Antenne versterker

snel en correct geholpen

De Sangean is een leuke draagbare radio voor erbij. Alleen het gebruik van de voorkeuzezenders is wat nodeloos ingewikkeld.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DPR-34 plus

Zeer goed advies

Zeer goed telefonische advies gehad over de juiste Verschillende modellen

• Welk model heeft u gekocht? Ruark r4

Prima bedrijf.

Vlotte levering EN prima nazorg. Helemaal TOP.

Goeie service

Prachtig apparaat, kan werkelijk alles. Mooi design.

• Welk model heeft u gekocht? Digitradio 143 Technisat

super service tijdens corona tijd. klasse

super service tijdens corona tijd. klasse ook goede prijzen

• Welk model heeft u gekocht? JBL Tuner

Professioneel

Had de verkeerde adres doorgestuurd en dat is netjes opgelost

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Vakkundig advies en uitstekende levering

Voor de vervanging van mijn Pure radio telefonisch contact gezocht met de Radiowinkel. Telefoon direct opgenomen, uitgebreid gesproken en advies gekregen. De prijsstelling is eveneens prima. De volgende dag besteld en prompt geleverd. De website vind ik wat minder overzichtelijk. Conclusie is dat ik zeer zeker hier weer ga kijken als ik weer iets op het gebied van een radio nodig heb,

• Welk model heeft u gekocht? Pure Pop Midi S

Zeer prettig telefonisch contact

Professioneel, deskundig en tegelijkertijd zeer aangename communicatie. Probleem werd per omgaande opgelost.

• Welk model heeft u gekocht? DABMAN i450

Duidelijke informatie, goede levering en prima prijs/kwaliteits-verhouding

Positief. Mooie apparatuur. Geluid is prima. Simpel in gebruik.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster NR545DAB

Perfecte service, snelle levering, beste prijs

Radiowinkel doet gewoon wat het beloofd ...

• Welk model heeft u gekocht? Imperial dabman i220

Eenvoudig te bestellen, en vlotte verzending

Besteld, zelfde dag verzonden, tijd verloren met het postbedrijf

• Welk model heeft u gekocht? Jbl radio

Ruim assortiment en goede uitleg (eventueel met filmpjes) p de website

Op de website is een ruim assortiment radio's te vinden en is duidelijke en zinvolle uitleg gegeven. Op basis van het filmpje over de de radio heb ik hem gekozen. En mijn oordeel over de radio komt overeen met wat herover is verteld. Daarnaast had ik wat problemen met de de ontvangst van stations via DAB+, maar door de uitleg op te volgen werkt de radio nu prima. Verder is het bestelproces eenvoudig en vlot verlopen.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DDR7

geweldig

We waren op zoek naar een DAB+ radio. Wat opviel was de informatie over de diverse radio's. De hele web site adem een sfeer uit van hier is een radiovakman aan de gang. Voor elk wat wils ,verassend dat ook Spotify op de radio werkt. Het geluid is verassend goed en heeft een goede balance tussen de hoge en lage tonen.

• Welk model heeft u gekocht? Sangeon WFR -27C

Correct, houdt zich aan afspraken, behulpzaam

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman i300CD

Gewoon netjes en vlot geleverd

Alles netjes in orde, er had wel iets meer gedetailleerde informatie op de website gemogen.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster Elite Line UR8200SI

Radio ok.

Spijtig da stekker gedeelte niet draaibaar is.

• Welk model heeft u gekocht? DR40BT

TechniSat DIGITRADIO 2 S draagbare DAB+/FM stereo radio met Bluetooth audio streaming

ik heb deze oplaadbare draagbare radio gekocht om vier redenen - oplaadbaar geen gepruts met batterijen - draagbaar, moet het overal mee hebben zowel in de tuin, op het terras, op reis op de camping - DAB+ radio Bluetooth verbinding, zodat we op een BBQ gezellige muziek kunnen laten spelen en in stereo - DAB+ radio wat meer mogelijkheden geeft Radio in niet te groot, stevig gemaakt en speelt heel mooi, Bluetooth werkt perfect. Een aanrader

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DIGITRADIO 2 S

• Welk model heeft u gekocht? Geneva Touring S+

Goed en op tijd

Kan niet beter

• Welk model heeft u gekocht? Dab antenne

zeer uitgebreid aanbod

In deze coronatijden is een bezoek aan een winkel geen optie. Omdat onze huidige wekkerradio de geest had gegeven op zoek - on line - naar een vervanger. Een site met veel aanbod, snelle levering en een prima communicatie over het tijdstip waarop we de zending konden verwachten. Kortom, om nog eens terug te komen!

• Welk model heeft u gekocht? Digitradio 52

Perfecte communicatie

Radiowinkel maakt het communiceren met de klant tot een kunst. Zeker in de onzekere (leverings)tijden zorgen ze voor een constante stroom aan updates waardoor ik als klant voortdurend weet waar ik aan toe ben., Erg prettig

• Welk model heeft u gekocht? Ruark

Veel keuze, goede service en snel geleverd.

Ik was op zoek naar een nieuwe, moderne tuner ter vervanging van mijn oude analoge tuner van mijn geluidsinstallatie. Voor zover ik heb kunnen nagaan, is de Radiowinkel eigenlijk de enige in Nederland die digitale tuners (met nog FM) van Noxon en TechniSat in het assortiment heeft. Ik heb de Noxon A120+ aangeschaft en die vervangt de oude tuner naar volle tevredenheid voor wat betreft DAB+ en FM. Aan de vele andere mogelijkheden van de tuner (internetradio, muziekspeler, Spotify connect, Bluetooth) ben ik nog niet toegekomen.

• Welk model heeft u gekocht? Noxon A120+

Deskundig advies en snelle levering.

Online de specificaties en ervaringen van andere gebruikers opgezocht. Aanvullende info ontvangen van Sander/Radiowinkel. Nog geen moment spijt van de aankoop, top geluid en mooie uitstraling. Ik raad potentiele kopers aan om gelijktijdig accu pack II aan te schaffen.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R1 Warm Walnut

Lulofsstraat 5538