Correcte levering/prijs en info over aangekocht produkt:

Na een beschadigd toestel te hebben ontvangen ervaarden we een vriendelijke ,correcte en eerlijke naservice. Het probleem werd vlot en snel verholpen.Top!!

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster NR545DAB

Mooie radiowekker met goed geluid

In het licht is de grote klok met wijzers heel duidelijk. In het donker is de de tijd daarop helaas niet afleesbaar want de wijzerplaat geeft wel licht maar de wijzers zijn niet reflecterend. Dus die zijn niet te zien. Gelukkig dat de tijd ook digitaal afleesbaar is maar de cijfers zijn wel een stuk kleiner dan de wijzerplaat. Op dit gebrek na is de klok perfect want deze heeft een goede ontvangst en goed geluid. De klok heeft ook nog een USB-aansluiting zodat je daar bijvoorbeeld het laadkabeltje van je mobiele telefoon in kunt steken.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Ortus Time

Bestelling en levering ging naar wens

Tevreden over bestelling en levering. Ook een vraag over de werking van een bepaald onderdeel van het programma werd vlot en keurig beantwoord.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean WFR 27C

Tevreden klant !

Niks op aan te merken .

• Welk model heeft u gekocht? sangean.

AAA+++

Top product Snel geleverd Goede communicatie

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Veel keuze, scherpe prijzen, bezorging handig en snel bij afhaalpunt!

Ik kocht onlangs een nieuwe internetradio, een Sangean. Ben er ontzettend blij mee; een fijne internetradio met voorkeuzeknoppen en een goeie speaker; een uitstekende opvolger van de Dual IR5, en er zit ook nog eens DAB+ op. De Sangean start snel op en van zender wisselen gaat ook een stuk sneller dan bij IR5. Heb even getwijfeld tussen Amazon.de en Radiowinkel, maar tóch voor Radiowinkel gekozen. Alles prima in orde. Sterker nog: op de website van Amazon.de stond dat de radio zes C-batterijen nodig had, terwijl op de site van Radiowinkel stond dat het om zes AA-batterijen ging. Radiowinkel bleek gelijk te hebben!

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Fusion 270 (WFR-27C) compacte internetradio met Spotify Connect, DAB+, FM en audiostreaming

Veel kennis en top service!

Zeldzame winkel waar service alles is, ik ben nogal kritisch en zocht een internet radio waarvan het scherm zeer ver gedimd kon worden. Sander pakt meteen een perfect model, een schot in de roos. Radio's worden voor je uitgepakt om te tonen of hij bevalt, dus als je een radio met open doos koopt, dan kan het zijn dat hij hem heeft open gemaakt om te laten zien, er is niks mis mee! Helaas was mijn radio niet helemaal goed, maar zoveel moeite als Sander doet om het probleem op te lossen is zeldzaam. Echt met recht een TOP winkel met TOP service! Als er 6 sterren waren kreeg Radiowinkel deze ook.

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro SO-810 relax

Goed advies snelle service

Doet zijn best om de klant te helpen bij problemen en geeft goede adviezen bij storingen.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts

Slechte communicatie van DHL

Door DHL was ik geïnformeerd dat tussen 13.45 en 15.45 het pakje zou arriveren. Even om een boodschap geweest om 12.15. 12.45 weer terug en toen lag er een kaartje dat ze me gemist hadden. Niet even bij de buren gevraagd, die aan weerskanten allebei thuis waren. Was een paaskadootje voor mijn man! Stomme fout dus!! Mailtje gestuurd maar is niet op gereageerd! Slechte zaak vind ik.

• Welk model heeft u gekocht? Muse 32

Bijna perfect

Prima radio, alleen vinden wij het geluid te veel bass. Zelfs op de laagste stand van bass en de hoogste stand van treble. Ondanks dat een prima radio.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Pop Maxi

Snelle communicatie en levering, prachtig product

Radiowinkel is per mail zeer goed bereikbaar, hulpvaardig bij product keuze, levert snel en goed verpakt en tot slot het gekochte is prachtig en helemaal naar wens. Ik raad De Radiowinkel van harte aan en koop in de toekomst zeker weer hier!

• Welk model heeft u gekocht? PL880 soundmaster elite

wervend spotje op internet

Op zoek naar een radiotje kwam ik op de site van de radiowinkel terecht. Veel modellen waarin enkele aanbevelingen gedaan werden. Zo was mijn keuze snel gemaakt. En ik heb er geen spijt van gekregenj!

• Welk model heeft u gekocht? sangean mini dab radio ddr 7

Super service

Sander is een vakman die verstaat wat service is met een extra attentie helemaal top

• Welk model heeft u gekocht? Ruark

Snelle levering en prima service.

Goede ervaring, na telefonisch contact over het probleem meteen een vervanging opgestuurd.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Stream R

Radiowinkel prima en snel

Ik wilde een draagbare radio bestellen, maar had nog een vraagje. Er stond een 06 nummer bij. Vraag opgelost. En de volgende dag werd mijn bestelling bezorgd. Prima.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Move R3

Sander is gewoon goed.

Ik ken dit bedrijf al een lange tijd en heb er in de afgelopen jaren diverse artikelen naar volle tevredenheid besteld. Sander geeft eerlijke antwoorden waar je wat aan hebt. Een aanrader...

• Welk model heeft u gekocht? Pure Evoke Flow, Audisse, Sangean DDR7

Snelle levering Dab+ antenne en nu veel zenders gevonden op de Kenwood miniset

• Welk model heeft u gekocht? Dab+ Antenne 3mtr

Uitstekende vriendelijke service, advies en top kwaliteit producten.

Geweldige service bij omruilen defect apparaat, binnen 1 dag geregeld. Erg

• Welk model heeft u gekocht? Move T4

Goed!

Keuze uit een uitgebreid assortiment, fijne website met veel productinformatie. Het pakketje werd goed verpakt de volgende dag al bezorgd. Heel erg blij met mijn nieuwe Roberts radio!

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Rambler

prettige webwinkel, goede service en afhandeling

informatie was goed, blij met mijn Sonoro, uitstekende back up tijdens aflevering

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro Elite internetradio

geweldige service!

Mooie radio

• Welk model heeft u gekocht? de mooiste

Top bedrijf

Supersnelle levering, ben aan het verbouwen dus met een week of 2 pas moteren en genieten.

• Welk model heeft u gekocht? Technosat inbouw dab radio

Radiowinkel is op mij zeer goed overgekomen

Het lijkt erop dat Radiowinkel wordt geëxploiteerd door betrouwbare vakmensen met kennis van zaken. Ik heb twee keer een product bij Radiowinkel besteld. Beide keren verliep de afhandeling snel, prettig en probleemloos.

• Welk model heeft u gekocht? Hama digital tuner

In één woord: WOW

Een kleine DAB+ radio gekocht meteen grootse klank: Sangean mini dab+. Past op je handpalm, speelt op een Li ion batterij die gemakkelijk een dag meegaat. Die laat ik op met de oplader van mijn powerbank. De klank is zeer zuiver. er is geen vervorming ook bij iets luider spelen. Een oplaadkabel is meegeleverd en een losse antenne. bij goede ontvangst kan je de antenne afkoppelen. er is een analoge ingang en je kan ook via Bluetooth muziek spelen. Het enige minpuntje is dat de display niet goed leesbaar is is volle zon.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean mini DAB+

Snelle levering, heel ruim aanbod

Ik zocht een wekkerradio met DAB+ omdat er in ons hui geen goede ontvangst is van het FM kanaal. De Radiowinkel heeft een ontzettend ruim aanbod in alle prijsklassen. Ik kreeg ook heel snel een advies nadat ik een vraag via de mail had gesteld. Een aanrader!

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta S6 Luxe DAB+ en FM wekker radio met Bluetooth, Graphite

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag