Op zoek naar een nwe DAB+ radio kwam ik uit bij Radiowinkel. Mijn wensen kenbaar gemaakt aan Sander, die mij een voorstel deed over wat het beste bij mijn wensen zou passen. Sander's keuze was heel goed. De volgende dag was de radio in mijn bezit.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean

Een radio winkel met een uitgebreid aanbod en kennis van zaken.

Ik heb antwoord op mijn vragen gekregen en daardoor een prima keuze gemaakt uit het aanbod.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat Digitradio 80

snel en goedkoop

Prima zaak goede uitleg op site

• Welk model heeft u gekocht? Hama 2100

Super mooie Sound master!!

Ongekend hoe goed het geluid is zelfs bij cd's, lp's enz. uit de jaren 50. We zijn er ontzettend blij mee!!

• Welk model heeft u gekocht? Sound Master NR545DAB

Goeie product en prijs, levering op tijd.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts 94 i

Vakman

Betrouwbaar en snel. Fijne winkel!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

goede service

• Welk model heeft u gekocht? radio antenne

Perfecte service en verzorging

Zeer positief. Leverd goed produkt, bevestigd de bestelling en track&trace code. Mogelijkheid om op afwijkend adres te leveren en betaling via Ideal. Radio goed verpakt en door DHL binnen het gemelde tijdsblok geleverd. Alleen maar hulde!

• Welk model heeft u gekocht? Tiny Audio Joy retro portable stereo DAB+ en FM radio met Bluetooth, zwart

Ruim assortiment en netjes aangekomen

Erg tevreden met zowel mijn radio zelf als het aanbod en informatie vanuit de webshop. Zeker aan te raden!

• Welk model heeft u gekocht? Pure move r3

Zeer uitstekend product

• Welk model heeft u gekocht? Pure Elan IR5

gewoon goed en op tijd

prettige site .

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Vlotte, correcte levering.

Correcte service

• Welk model heeft u gekocht? Pure Pop MIDI S

Zie de score

Goede service (kreeg nieuwe lader direct toegestuurd)

• Welk model heeft u gekocht? Geneva Dab+ Radio

Uitstekende voorlichting en uitstekende dienstverlening

Werd uitstekend geholpen bij het kiezen van het model internetradio waar ik naar zocht, en na levering werd ik goed geholpen bij het programmeren van het toestel.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean 28

Gedegen maar ook begrijpelijk en meevoelend

Een direct contact van mens tegenover mens waarbij de specialist zich klein maakt om de begrijpelijk te zijn voor de doorsnee klant. De service is ook onvergelijkbaar met het gemiddelde van heden.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabmann i200

prima afhandeling en levering . Radio is zoals beschreven op de website. Spijtig van de Duitse handleiding.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat TechniRadio Digit CD BT stereo radio met DAB+, FM, CD, USB en Bluetooth, zilver

Snel, duidelijk, eerlijk, waren ze allemaal maar zo!

Snelle levering, stevige verpakking tegen beschadiging, topproduct, duidelijke opvolging van de verzending... Blij dat bestellingen en klanten met respect behandeld worden! Top!

• Welk model heeft u gekocht? Pure Highway 600

Snelle levering goed product

Goede informatie en snelle levering

• Welk model heeft u gekocht? Music streamer

prima gespecialiseerde radiozaak

Veel kwaliteitskeuze met duidelijke beschrijving en een goede prijs.

• Welk model heeft u gekocht? pure airplay luidspreker en Dabman 13 radio

Precies volgens afspraak.

Mijn bestelling werd tijdig en correct afgeleverd. Het apparaat was exact zoals omschreven.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster Elite

jammer

Ik zou wat schrijfen over de radio maar hij is stuk. Heb via Messenger nog niks gehoord. Stuur vanmiddag een mail en hoor het wel. Jammer dat het Zo snel stuk is. Hij is nog geen week hier. Dus ik kan er nog niks van zegen.

• Welk model heeft u gekocht? Dit2100msbt

mooi product, mooie prijs en een goede levering

Revo besteld en deze was op voorraad, ben zeer tevreden, Sander rekende niet de hoofdprijs dus ziehier het relaas van een blije klant.

• Welk model heeft u gekocht? Revo supercd

Goed product en snelle levering.

Verder niets aan toe te voegen

• Welk model heeft u gekocht? Dab+antenne

gewoon klasse

vrijdags besteld en zaterdag binnen

• Welk model heeft u gekocht? pure

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag