Geweldige service!

Ondanks herhaalde problemen met de aangeschafte DAB+ ontvanger is dit steeds geweldig opgelost door Sander Radiowinkel! Zijn advies opgevolgd om een ander merk te proberen en verbazend snel de ontvanger binnengekregen...even puzzelen met de gebruiksaanwijzing en erg tevreden met deze ontvanger de " Sangean DPR 35" Een dankbare klant beveelt deze firma van harte aan!

• Welk model heeft u gekocht? DPR 35 Sangean

Mooi aanbod, nette afhandeling en contact.

Helaas had ik de pech dat de bestelde DAB radio hier in de grensregio problemen kende met ontvangs, misschien ook gebouw gerelateerd. Maar ik heb de radio mogen terug sturen. Nette afhandeling.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster UR2045SI DAB+ en FM

Zinnige aankoopadviezen. Snelle levering. Uitstekend product.

• Welk model heeft u gekocht? Hama digitale tuner DIT2100MSBT

correct

• Welk model heeft u gekocht? Pure radiowekker

goede website, snelle en accurate levering

• Welk model heeft u gekocht? pure

perfecte snelle levering

goed en volgens afspraak

• Welk model heeft u gekocht? fm dab+ antenne

keurig

op het moment van kiezen, kon ik chatten met Sander en had gelijk antwoord op mijn vraag. Uitleg op de site is goed te volgen, omdat het lastig is welke opties er zijn. Keurig verpakt en volgens afspraak geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digitradio 140

Snel en communicatief

Helaas een defect aan mijn radio vanuit de producent. Snel een nieuwe gekregen.

• Welk model heeft u gekocht? Dabman i600

Website en levering dik in orde !

Mijn DAB + antenne werkt prima

• Welk model heeft u gekocht? Antenne dab+

Snelle afhandeling

Product werd snel geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Hama dit2100

Correct op alle gebieden

Duidelijke website. Geen verrassingen wat betreft extra kosten. Snellere levering kan niet. Enkele dagen wachten zou voor mij geen probleem zijn.

• Welk model heeft u gekocht? Pure evoke dab radioontvanger

DAB pocket radio zeer teleurstellend; gaat dus retour

Zeer zeer slechte ontvangst. Niet één NPO zender te ontvangen.

• Welk model heeft u gekocht? Digitradio 2go TechniSat

prima winkel

Producten worden duidelijk omschreven en keuze wordt prima ondersteund. Levering vindt snel plaats.

• Welk model heeft u gekocht? dab radio

Prima service en snelle levering

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R5

Goede service en snelle levering

Na een radio gekocht te hebben bleek de ontvangst gevoeligheid minder te zijn .Dit besproken en door sander prima opgelost door een andere te leveren.top

• Welk model heeft u gekocht? Dab fm internet radio met bluetooth

Geweldige service. Okk dat ze zelf ook het pakket volgen als het wel goed bezorgd wordt. Heel erg bedankt

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Goede voorlichting en razendsnelle verzending

Goede voorlichting en snelle levering

• Welk model heeft u gekocht? Pure

Perfecte ( badkamer ) oplossing

Mooi vormgegeven radio. Zonder storing internet radio luisteren. Bij mij trilde de lege batterijen ruimte mee ( resoneren ). Nadat ik de radio voorzien had van batterijen, was trillen weg.

voorbeeld voor anderen

snelle en nauwkeurige afhandeling van bestelling, uitgebreide info over de verschillende fases. Betrouwbare indruk door mogelijkheid van betaling na ontvangst van het bestelde. Kortom geweldig.

• Welk model heeft u gekocht? dab+ tuner

Goede keuzehulp en zeer snel

Hele goede hulp bij de keuze. Snelle reacties en zeer snelle verzending. Handog achteraf betalen met Klarna. Complimenten waard!

Extra goede service

Defect aan het toestel,toestel zal vervangen worden.q

• Welk model heeft u gekocht? Muse M-785

prima advies en service

alleen goede ervaringen: een tijdje geleden en ook nu!

• Welk model heeft u gekocht? Client H6

goed kontakt snelle levering

Ik heb telefonisch even iets gevraagd, daarna via internet besteld, waar ik toch nog telefonisch hulp bij nodig had en lukte toen wel. Enig min puntje bij de radio voor internet, FM en DAB+ zit een wel erg summiere handleiding die net zo goed weg kan.

• Welk model heeft u gekocht? HAMA DIR3020

Het apparaat voldoet prima aan mijn verwachtingen.

Het apparaat voldoet prima aan mijn verwachtingen. Jammer dat er voor de DAB/DAB+ ontvangst een draadantenne gespannen moet worden. Ik heb gelukkig een LAN verbinding, zodat ik van het brede scala aan internetstations gebruik kan maken.

• Welk model heeft u gekocht? Pioneer HM86D

mooie radio

heb een onderbouw keukenradio gekocht, allen jammer dat sommige dab zenders niet te ontvangen zijn, en had liever een witte aansluit kabel gehad.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster UR2045SI DAB+ en FM

Lulofsstraat 5538