super.....

echt toppie..

Snelle en goede communicatie

De levering gebeurde op een fout adres door Bpost, radiowinkel heeft niet gewacht naar de rechtzetting door Bpost en heeft dezelfde dag zonder kosten nog een nieuw toestel opgestuurd die ik ondertussen reeds heb ontvangen. Een prima na service !

• Welk model heeft u gekocht? Hifi DAB+ tuner

Ok

OK

• Welk model heeft u gekocht? Keukenradio DAB+

Prima geholpen bij mijn vragen, en ook goed geleverd.

Prettig dat ik antwoord kreeg op mijn vragen welke radio te kiezen. Levering van de radio ging volgens afspraak.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster UR2045

Uitmuntende service

Zeer aangename ervaring. Uitstekende productkennis en uitmuntende service! Zéér vlotte en snelle communicatie! Een absolute aanrader. Ik kocht een toestel dat ik eerder in fysieke winkel kocht en terug bracht omdat men mij de correcte werking niet kon toelichten ! Bovendien zeer ruim aanbod!

• Welk model heeft u gekocht? Wekkerradio Pure siesta polar

Platenspeler besteld. Snel geleverd! Mooi product goede prijs kwaliteit verhouding.

• Welk model heeft u gekocht? GPO chestertonDAB stereo retro FM platen speler

Service zoals het hoort

Eerst maakte ik een verkeerde keuze mbt een toestel, maar ondanks dat het mijn eigen fout was bleek dat geen probleem te zijn : de bestelling werd meteen geannuleerd en de betrokken som terugbetaald. Nadien dan wél het juiste toestel besteld, en zelfs in de drukke eindejaarsperiode stond dat de dag erna al bij mij thuis. Wat mij betreft perfecte service dus.

• Welk model heeft u gekocht? Hama DIT2100 MSBT

Hele goede begeleiding richting de beslissing/aankoop.

• Welk model heeft u gekocht? Internet radio.

Goeie service

Snel en deskundig

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Snel geleverd en uitstekend geholpen

Ik was op zoek naar een mini-stereoset en kwam terecht bij Radiowinkel, waar net een promotie aangeboden werd van het merk Onkyo. Maar dat is uiteraard één merk in het grote assortiment van Radiowinkel. Ondanks de drukte van de feestdagen werd de set snel geleverd. Bij de installatie wou ik gebruik maken van een betere antenne voor DAB+ en vroeg advies aan Sander van de Radiowinkel. Hij heeft me zeer snel advies gegeven en ik ben blij dat ik daarop ben ingegaan, want de aangeraden antenne doet het uitstekend. Deze winkel is een aanrader en ik kom zeker ooit nog terug.

• Welk model heeft u gekocht? Onkyo CS-265DAB

Prima en prettig tel. advies, uitstekende verzending. Alles Top.

Prima tel. advies, recht to recht aan. Soundmaster icd2020 besteld en prompt volgende dag geleverd in het aangegeven tijdvenster. Aangesloten en werkt direct top. Eenvoudig te bedienen. Prima apparaat en top service door Radiowinkel.

• Welk model heeft u gekocht? soundmaster icd2020

Door de feestdagen toch nog een snelle levering. Op de hoogte gehouden per mail.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Goed toestel maar een veel uitgebrijdere handlijding zou beter zijn.

De verhouding van de vele mogelijkheden die de radio heeft en de zeer beperkte handleiding die er bij is maakt het zeer moeilijk om een optimaal gebruik van het toestel te ervaren.

• Welk model heeft u gekocht? DIT2100MSBT Mana

Professioneel, snel en klantvriendelijk

Prima en snel geholpen, ondanks dat ik een verkeerde keus gemaakt had.

Mooi geluid,zuiver.

Netjes afgeleverd,goed verpakt. En een prachtig product.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean

Prima verzorgd allemaal

Website geeft duidelijke en meer dan voldoende informatie. Levering was vlot na bestelling, alles in goede staat ontvangen. DAB+ ontvangst krijgen we niet goed voor mekaar. Telefonisch contact gehad met Sander en een aantal tips & tricks gekregen. FM ontvangst en overige mogelijkheden prima naar ons zin.

• Welk model heeft u gekocht? Pioneer X-HM26D

het procuct beantwoord 100% aan mijn verwachtingen.

ik heb perfecte informatie ontvangen; bestelling, opvolging en levering van het besteld product, alles is vlot verlopen.

Goed en vriendelijk

Snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster

Prima informatieve website, vlotte afhandeling, mooi product

De PURE Siësta Rise S via de website gekocht. Een fijne radio wekker die gemakkelijk is in gebruik. De ontvanger is redelijk gevoelig. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen zonder uitgebreid de handleiding te moeten lezen. De handleiding is ook via de website te raadplegen: gemakkelijk om op te slaan en eventueel later te raadplegen en digitaal te vergroten om gemakkelijker te lezen. Bij de bestelling een opmerkingen veld om wat te verduidelijken. De afhandeling is uitstekend. Meteen een bevestiging e-mail en een fysieke factuur, wat mijn voorkeur heeft qua opbergen.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta Rise S

Prima service!

Het aangeschafte product is snel en volgens toezegging geleverd. Ook het onderdeel dat ontbrak is later snel en zonder problemen geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Highway pure 200

Ik had een foutje gemaakt in mijn e-mailadres en Sander heeft dat snel recht gezet en de spullen snel geleverd Top

• Welk model heeft u gekocht? Shark antenne

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling.

Heb een DAB+ Pure Highway 400 gekocht het afgelopen jaar. Met de duidelijke handleiding zeer vlot te installeren en toen hij voor het eerst aan ging, mensen, wat een pracht en krachtig geluid. Helaas heeft hij net het nieuwe jaar gehaald en toen liet hij me in de steek. Geen aanduiding meer op het display maar ik hoop dat de Radiowinkel mij vlot weer kan helpen aan een spelende DAB+. Ik heb er het volste vertrouwen in.

• Welk model heeft u gekocht? Highway 400

Uitstekende service

Snelle en correcte levering. Ook naservice is prima. Er ontbrak een nederlandstalige handleiding in mijn pakket en na een simpel emailtje werd aan verzoek voldaan. Verder super radio toestel.

• Welk model heeft u gekocht? Telestar S 20i

Tussen Kerst en Oud en Nieuw besteld en nog in 2019 geleverd. Chapeau voor Sander en PostNL!! Goede site met heldere informatie.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siësta S

Snelle accurate levering