Veelzijdig

Heb al veel ontdekt met de Digitradio alleen met een Nederlandse vertaling zal ik vast meer ontdekken . Bijvoorbeeld de naam en titels ontbreken met afspelen van cd . Daar heb ik nog speciaal over gebeld en gemaild

• Welk model heeft u gekocht? Technisat Digitradio 143 CD

Afwerking was goed maar de levering! 😲

Op heden nog steeds niets ontvangen!!!!!

Prima webshop, snelle levering

Snelle levering en alles in goede orde ontvangen.

• Welk model heeft u gekocht? Dab+ wekkerradio

gewoon super, een aanrader om online veilig en snel en perfect mooie aankoop te doen

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster Elite Line DAB1000 stereo hifi muziekcentrum met DAB+, CD, USB en Bluetooth

Super Serwis zeer professionele klantenservice.

Zeer snelle en vriendelijke service

• Welk model heeft u gekocht? order 23335

Goed en snel

Goed alleen geen antwoord op de vraag of er ook elektrisch ondersteunende luidsprekers bij u verkrijgbaar zijn??!!

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster nr45Dab

supergoed advies en service

Heel fijn dat je met Sander kunt bellen om te overleggen welke installatie het beste bij je past. Daarna een besluit genomen en een sounmaster besteld. Jammer was wel dat deze het niet deed, maar dit is supersnel opgelost; een 2e verzonden en deze doet het prima. Ik ben er heel blij mee.Echt hele goed service; dik compliment.

• Welk model heeft u gekocht? soundmaster NR545DAB

Fijne radio

Fijne radio gekocht. Snel geleverd. Goede communicatie vanuit radiowinkel. Enkel was de doos flink gedeukt. Radio zelf goed ingepakt dus geen schade maar met spanning de doos geopend.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat DAB radio

De Roberts radio is van uitstekende kwaliteit en alles is heel vlot verlopen, zoals afgesproken. Een aanrader.

Correct

Topadvies over een topproduct

Dit is mijn 2e aankoop bij Radiowinkel en Sander heeft me opnieuw prime geholpen met mijn keuze. De Pure Siesta Home is werkelijk een topradio aan een hele correcte prijs. Je verwacht nooit zo een mooie volle sound uit zo'n klein kastje. Wel jammer dat de batterij van de afstandsbediening bij levering leeg was en hier niets aan gedaan werd.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siesta Home

Heb al verschillende radio’s gekocht en altijd alles piekfijn in orde!

• Welk model heeft u gekocht? Pure avalon

Op zoek naar een nwe DAB+ radio kwam ik uit bij Radiowinkel. Mijn wensen kenbaar gemaakt aan Sander, die mij een voorstel deed over wat het beste bij mijn wensen zou passen. Sander's keuze was heel goed. De volgende dag was de radio in mijn bezit.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean

Een radio winkel met een uitgebreid aanbod en kennis van zaken.

Ik heb antwoord op mijn vragen gekregen en daardoor een prima keuze gemaakt uit het aanbod.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat Digitradio 80

snel en goedkoop

Prima zaak goede uitleg op site

• Welk model heeft u gekocht? Hama 2100

Super mooie Sound master!!

Ongekend hoe goed het geluid is zelfs bij cd's, lp's enz. uit de jaren 50. We zijn er ontzettend blij mee!!

• Welk model heeft u gekocht? Sound Master NR545DAB

Goeie product en prijs, levering op tijd.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts 94 i

Vakman

Betrouwbaar en snel. Fijne winkel!

goede service

• Welk model heeft u gekocht? radio antenne

Perfecte service en verzorging

Zeer positief. Leverd goed produkt, bevestigd de bestelling en track&trace code. Mogelijkheid om op afwijkend adres te leveren en betaling via Ideal. Radio goed verpakt en door DHL binnen het gemelde tijdsblok geleverd. Alleen maar hulde!

• Welk model heeft u gekocht? Tiny Audio Joy retro portable stereo DAB+ en FM radio met Bluetooth, zwart

Ruim assortiment en netjes aangekomen

Erg tevreden met zowel mijn radio zelf als het aanbod en informatie vanuit de webshop. Zeker aan te raden!

• Welk model heeft u gekocht? Pure move r3

Levering en voorlichting ok