Correcte behandeling en goed product!

Correcte behandeling en goed product!

• Welk model heeft u gekocht? GPO Chesterton DAB

Een zeer prettige webshop ervaring

Was op zoek naar een radio, via google kwam ik al snel op de radiowinkel terecht. Zeer veel keuze. De bestelling is ook vlot geleverd. Gedurende het proces krijg je ook regelmatig een status update. Kortom helemaal goed.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial dabman 205

Zeer goede service,denkt mee met de wensen van de klant.

Dit is mijn tweede aankoop bij Radiowinkel en ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf.Zij zijn zeer deskundig en helpen je op een prettige persoonlijke wijze.De beloofde afspraken komen zij na en de levering is super snel.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman i 150 hybride internetradio

Vlotte afhandeling, goed geholpen

Na een mailtje met een vraag, heel snel advies gekregen, zelfs een beetje tegen de eigen business in :-).

• Welk model heeft u gekocht? Muse M-785 stereo DAB+

goed geluid, maar helaas zonder antenne geen verbinding, zodat ik hem niet het TV meubel kan zetten

In het begin wat problemen gehad met het verkrijgen van de NPO zenders. Ook Bluetooth kwam pas na een paar uur op gang, maar dat gaat nu goed. Ik had de DAB + gekocht op CD, geluid en afmeting, zodat ik hem in mijn TV meubel kon plaatsen, maar helaas kan ik via DAB dan geen verbinding krijgen, omdat ik dan de antenne uit kan zetten. Dus moet ik nu via bluetooth via mijn iPad de zenders zoeken.

• Welk model heeft u gekocht? DAB950CA

Goed advies, snelle verzending.

Een zeer goed advies gekregen. Zeer snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman 205i

Goed advies, snelle service

Op zoek naar een goede DAB radio. Persoonlijk advies gekregen aan de telefoon. Zeer snelle levering voor de kerst.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean

Alles naar tevredenheid.

• Welk model heeft u gekocht? Dab antenne

goede en snelle duidelijke service

Ik zocht een dab tuner. De informatie op de website was specifiek en concreet, zodat ik wist wat ik zou krijgen en het product goed kon vergelijken met mijn wensen en andere aanbieders. Dat gaf mij vertrouwen. De afhandeling van de levering ging vlot en duidelijk. De voortgang was goed en accuraat te volgen . En het belangrijkste: het product voldoet prima aan mijn verwachtingen.

• Welk model heeft u gekocht? hama digitale internet hifi tuner

Goed gecommuniceerd

Ik werd uitermate goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling welke in een zeer drukke tijd (tussen kerst en oud en nieuw) besteld en bezorgd is. goede uitleg op YouTube van Sander over DAB+- en hybride radio's enz. enz.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman i600

Snelle levering goede kwaliteit

• Welk model heeft u gekocht? Imperial dabman I400

Zie onder

Ik heb de radio pas met Kerstmis cadeau gegeven. Kan dus nog geen oordeel geven.

• Welk model heeft u gekocht? DAB + tafelradio

super service

besteld om 13.30 uur twee dagen voor kerstmis, om 14.30 bericht dat het pakje verstuurd was dag erna werd het in Belgie om 10.00 uur bezorgd een super service bedankt hiervoor grt jack

• Welk model heeft u gekocht? Pure dab+ max S

Top winkel met een eerlijk advies

Degelijke en eerlijke review op you tube

• Welk model heeft u gekocht? Wekker radio pure siësta charge

Snel geleverd, prima verpakking en TOP apparaat

Super!!

• Welk model heeft u gekocht? DAB+Radio REVO SuperConnect

Vlotte afhandeling

vlotte afhandeling . Snel afgeleverd.

• Welk model heeft u gekocht? dabman i205 cd

perfect! Alles volgens afspraak en op tijd!

Eigenlijk hoort dit ook zo, dit was vroeger heel normaal! inderdaad opa vertelt ;-))

• Welk model heeft u gekocht? Sangean traveller 690

Snelle levering en precies wat ik had verwacht

Goede voorlichting duidelijke informatie en zeer snelle levering ondanks de feestdagen

• Welk model heeft u gekocht? Lenco dab wekker radio

Zeer goede service, zelfs tijdens de feestdagen

• Welk model heeft u gekocht? NR545DAB

Zeer positief, snel en goed geleverd, produkt voldoet aan verwachtingen

Deze DAB wekkeradio met projectie is een fraai ontwerp met goede kwaliteit van de speaker, eindelijk zuiver geluid in de slaapkamer. Enige minpunt is dat alleen de NPO zenders op DAB te ontvangen zijn, daar had ik toch enkele commerciële zenders bij verwacht. Dat heeft alleen niks te maken met het product of Radiowinkel, de site is duidelijk, levering goed.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster Elite Line UR8200SI DAB+ en FM wekkerradio met projectie

top!

Gebeld voor advies en vriendelijk te woord gestaan. Als ik weer iets nodig zal hebben zal ik zeker weer terug gaan.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark

goed geregeld

zie boven

• Welk model heeft u gekocht? dab radio dabman 1200 cd

Prachtige radio en supere ontvangst. Verder goede service

Goede radio , mooie vormgeving en super geluid. Makkelijk te installeren en bedienen! Goede prijs. Ben er heel blij mee🤗

• Welk model heeft u gekocht? The+radio walnoot. Dan+

Prima aankoop

Na persoonlijk advies van de Radioman heb ik de Imperial Dabman 1200i gekocht. Precies de mogelijkheden die ik wil. En ook een goed geluid met de twee speakers. Had ik eerder moeten doen.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman 1200i

prima, ik mag zeker niet klagen

alles was goed en snel geregeld

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag