Geweldige webwinkel met goede service

Zeer goede service en behulpzaamheid. Hadden een radio besteld, die helaas veel later dan verwacht weer geleverd kon worden. Direct hierover mail gehad met diverse opties. Ook ons latere telefonisch contact is super verlopen. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean dab+internet radio

prima, service is snel en duidelijk

Dab+ radio gekocht. Ging allemaal goed en snel Pakketjes werd snel geleverd. Goed ingepakt Factuur via email ontvangen. Dochter he-le-maal blij met haar nieuwe aanwinst.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Goede communicatie en snelle verzending

Ik heb bij Kink.nl tijdens de kink 1500 een radio gewonnen van Radiowinkel.nl. Gelijk na de Kink 1500 kreeg ik al de mails dat deze verzonden was, de track en trace en een dag later dat de radio thuis, door mijn vrouw ontvangen was. De radio een; TechniSat TechniRadio Solar portable DAB+ en FM radio met ingebouwde zonnepaneel en oplaadbare accu. Ben ik erg blij mee, draagbaar, ideaal voor het klussen en buiten in de zomer. De DAB+ ontvangst is binnen nog steeds aardig goed ondanks dat onze privé auto geen DAB ontvangst heeft hier in de straat. Qua geluid is het niet slecht voor wat je van een kleine, lichte portable radio kan verwachten. Mijn Bose Bluetooth Box geeft wel eens waar beter geluid maar kan dankzij de stereo hoofdtelefoonuitgang ook altijd nog aangesloten worden! Radiowinkel.nl/Sander; bedankt voor de mooie prijs!

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Snel reageren op schriftelijke vraag en snelle en nette levering van bestelling.

Zie boven

• Welk model heeft u gekocht? Imperial i150

Snelle service en geen-gezeur-garantie: TOP!

Heb een DAB+ projectie wekkerradio gekocht. Na enkele maanden was er een probleem met de aansluiting van de voeding, zonder problemen omgeruild voor een andere.

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster Elite Line UR8200SI DAB+

Niets op aan te merken !

Snel antwoord op vragen en correcte en snelle levering

eerlijk en oprecht

een misverstand met post nl werd mede met sander goed verholpen zeer kontent

• Welk model heeft u gekocht? dab+met usb en cassette en cd platedraaier

Topwinkel met topservice

Topwinkel met topservice

• Welk model heeft u gekocht? 545dab

Goede service en feedback

Snelle verzending

• Welk model heeft u gekocht? Ms2

Geleverd zoals besteld

Snelle korrekte levering zoals beloofd.

• Welk model heeft u gekocht? Scansonic R3

dag 1 besteld en dag 2 is afgeleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Highway 200 DAB+

Kies je een radio, kijk dan eerst bij de Radiowinkel

Ik heb al eens eerder een radio daar gekocht en door mijn goede ervaring toen koos ik nu ook weer de Radiowinkel. Veel keus en kwaliteit, prima levering.

• Welk model heeft u gekocht? Tivoli audio

Alles vlot en correct geregeld

Alles vlot en correct geregeld

• Welk model heeft u gekocht? Wekkerradio

Levering zonder problemen

Duidelijke site, redelijk snelle levering. Goede service om de levering te volgen.

• Welk model heeft u gekocht? Pure move r3

helemaal goed!

Duidelijke website, goude, korte filmpjes met uitleg, ook voor een leek te volgen. Nie te veel technische vaktaal dat niet uitgelegd wordt.

• Welk model heeft u gekocht? REVO

snel en goede informatie, kwaliteit staat voorop

Kat 2 DAB antenne ,zeer doeltreffend ,aanrader!

• Welk model heeft u gekocht? Kat2 DAB antenne

prima product en service

De vorige radio kreeg na anderhalf jaar kuren. Opgestuurd en direct bericht dat die niet meer te repareren was. Kun voor de oude aankoopprijs een nieuwe uitzoeken of tegen bijbetaling een andere. Na de keuze en betaling had ik de radio twee dagen later in huis. Perfect afgehandeld!

• Welk model heeft u gekocht? Soundmaster Elite Line DAB750SI stereo DAB+ radio met Bluetooth

Snelle correcte levering met track&trace

ZElfs achteraf betalen met Klarna top en heel gemakkelijk. Ben zeer tevreden met mijn Hama internetradio super geluid en gebruiksgemak.

• Welk model heeft u gekocht? Hama internetradio met 2x10watt speakers, super super geluid makkelijk instellen in paar minuutjes.

Zeer zeer tevreden

Alles zoals afgesproken en zeer tevreden over het product tevens was het product uitzonderlijk goed ingepakt.

• Welk model heeft u gekocht? Fisher DAB+ radio

prima geregeld

radio besteld, na de bestelling is hij direct opgestuurd, kreeg hem pas na drie dagen thuis maar dit kwam door DHL, fout gemaakt bij sorteren, en op een andere tijd langs komen dan er afgesproken was. Maar over Radio winkel niets dan lof, ook het product is uitstekend.

• Welk model heeft u gekocht? keukenradio

Zeer goed afgehandeld

Snelle levering en goede informatie op mijn vraag gehad.Ook vond ik de bij de afhandeling dat ik prima werd geïnformeerd.Kort gezegd prima geholpen👍

• Welk model heeft u gekocht? Nordmende transista 320 dab

Niets op aan te merken.

Snelle en vlotte bediening, een aanrader.

Prima geregeld bij radiowinkel

Je kan je goed informeren via de site van radiowinkel, door middel van filmpjes krijg je een goed beeld en maakt het de keuze eenvoudig. De levering was ook binnen gestelde termijn, en was goed te volgen.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean WFT-1Di

Uitstekende service

Snel verstuurd en goede service

Snelle en correcte afwikkeling

Goede eerste ervaring met deze onderneming. Snelle en correcte levering

• Welk model heeft u gekocht? Wekkerradio

Lulofsstraat 5538