Alles zoals vermeld op de website. Betaling, levering helemaal top.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman I400 tuner

Uitstekend behandelt

Vanaf mijn bestelling tot de levering ben ik uitstekend geïnformeerd Over de voortgang van de bestelling.

• Welk model heeft u gekocht? DAB+ klok radio

perfecte service

niet moeilijk doen als het product niet bevalt

• Welk model heeft u gekocht? dab antenne

Snel en correct

De DAB+ radio werd binnen één dag en in perfekte conditie geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat TechniRadio 2

Keurig wekker radio besteld van imperial, helemaal geweldig!

Top geleverd, heel blij mee!

• Welk model heeft u gekocht? Imperial wekker radio

Accurate aflevering conform bestelling.

De radio was goed verpakt en werd geheel onbeschadigd afgeleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R4 mk3

Goed produkt voor goede prijs

Ik bofte dat ik gebruik kon maken van een superaanbieding. En de radio - aan de deur afgeleverd - doet het prima

• Welk model heeft u gekocht? Denver DAB+

Prima, snel en kwalitatief top.

Via surfen op site terecht gekomen en hierbij naar volle tevredenheid kunnen snuffelen en bestellen. Volgende dag al in huis en exact zoals omschreven ontvangen.

• Welk model heeft u gekocht? ,

Goed en duidelijke website.

Door de video over de merken dab+ radio's was het makkelijker een keuze te maken.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman I500 BT

Goed advies, snelle levering

Uitstekend en vlot advies, prompte levering van de bestelling. Uitstekende zaak!

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro Relax

Wel aardig, maar kan op 1 punt beter

Batterij was stuk binnen anderhalf jaar. Er wordt te krampachtig vast gehouden aan de termijn van de garantie. Dit product met minstens 3 jaar zonder problemen mee gaan. Dit is ook Europees beleid. Daar komt nog bij dat het product achteraf een gantie heeft van 2 jaar. Aanbeveling is eerst zelf contact op te nemen met de fabrikant. In al dit soort gevallen. Verder een prima snelle levering. Leermoment dus.

• Welk model heeft u gekocht? Batterij van Roberts

Reeds enkele bestellingen gedaan bij radiowinkel en steeds snelle levering van een goed product ontvangen.

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro Meisterstück

Geen enkel minpunt ...

Een wekkerradio besteld en betaald. Keurig op de hoogte gehouden van de verzending. Kwam op het afgesproken moment en bleek heel goed verpakt. Voldeed aan de beschrijving. Kortom: zeer tevreden.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Ortus 1

De R7 die ik had besteld is eind augustus door de eigenaar hoogstpersoonlijk bij mij thuis bezorgd en geïnstalleerd. Wel jammer dat de batterij in de afstandsbediening leeg was maar voor het overige een prachtig 'sound system' en weergaloos geluid.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R7

Meevaller!

Ruime keuze met gedetailleerde omschrijving van het produkt. Netjes verpakt. Levering zoals beloofd.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Super handig 'ontvangertje' dat ook nog eens prima functioneerd !

Na even inwerken gemakkelijk te bedienen.

• Welk model heeft u gekocht? Dabman 410

uit de kunst

vandaag in de radio showroom geweest geweldig wat een ervaring bleutooth radio gekocht prachtig exemplaar fijn geholpen

• Welk model heeft u gekocht? Geneva touring s+

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd, voordeliger dan ergens anders.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Highway 200

alles verzorgd zoals het hoort

alles OK

• Welk model heeft u gekocht? sangean rcv11

Ik bestelde een antenneversterker. Het ding werd prompt verstuurd. Jammer genoeg bleek de versterker niet mijn ontvangstprobleem op te lossen. Ik heb de antenneversterker geretourneerd en kreeg per ommegaande mijn geld terug. Prima zaak dus.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Uitstekend.

De Radiowinkel biedt een ruime keuze, heeft verschillende prijsniveaus en biedt voldoende uitleg over elk product. Ook is er persoonlijk contact mogelijk zodat je advies kan vragen in geval van twijfel tussen meerdere opties. De levering verloopt erg vlot. Dit is het derde radiotoestel dat ik bij de Radiowinkel kocht en dit met volle tevredenheid! De Ruark R1 mk3 is een vrij compacte mooie DAB+ radio met goede ontvangst en goed geluid.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R1 mk3

Service met hoofdletters!

De bestelling is snel verwerkt en de volgende dag werd al middels DHL geleverd. In eerste instantie ook over de bestelde Imperial Dabmian i600 echter... Na enkele dagen begon het geluid vreemd te doen en miste ik het diepe. Dacht even opnieuw opstarten en dat leek te helpen tot vanmorgen de onderste luidspreker in zijn geheel uit viel. Oorzaak onbekend en dus maar eerst eens even van de stroom af wachten, maar helaas. Dan maar even contact opnemen met Radiowinkel. Een vriendelijke heer stond me te woord en omdat de eigenaar zelf dit moet afhandelen werd mijn telefoonnummer opgeschreven en jawel nog geen 10 minuten later werd ik gebeld! Ze sturen me een nieuwe radio en daarna kan ik de defecte retourneren gratis. Dat noem ik nog eens service.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial Dabman i600

Prima webwinkel

Heb al eerder iets gekocht bij de webshop en ook nu is alles naar behoren geleverd. Prima webwinkel.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Survivor

Geleverd zoals gevraagd.

Netjes verpakt.

• Welk model heeft u gekocht? Noxon 120+

Snelle levering, en goed produkt

Goede en tijdige informatie omtrent de levering van het product; het product (draagbare Internet radio) voldoet prima, heeft ook een goed geluid ! Zeer treveden !

• Welk model heeft u gekocht? Pure Elan IR3 draagbare internet radio

Lulofsstraat 5538